Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3041 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2551   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/09/2014 - 13:18

κατάλαβα, απλά έλεγα μήπως γίνονταν και χωρίς τον περιορισμό του wifi.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2552   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/09/2014 - 13:18

Οχι, γιατι οι κλησεις προοθουνται μονο στις συσκευες που εντοπιζονται απο την τεταρτη συνθηκη οτι βρισκονται στο ιδιο Wifi (το discovery γινεται χρησιμοποιωντας Bonjour  αν εχεις υποψιν σου). Για τον ιδιο λογο δεν μπορεις να τυπωσεις με Airprint σε εναν εκτυπωτη που ειναι στο Tokyo !!

Πολύ σωστό, επίσης δεν μου λειτουργεί όταν υπάρχει wifi extender στον ίδιο χώρο και οι συσκευές είναι συνδεδεμένες σε διαφορετικούς σταθμούς.

Big things have small beginnings

#2553   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 30/09/2014 - 13:23

Πολύ σωστό, επίσης δεν μου λειτουργεί όταν υπάρχει wifi extender στον ίδιο χώρο και οι συσκευές είναι συνδεδεμένες σε διαφορετικούς σταθμούς.

Ναι ... τα γνωστα προβληματα του Bonjour !!! Αν θες το ακριβη λογο για τον οποιο συμβαινει αυτο δες την δευτερη υποσημειωση στο section 'Addressing' εδω:  https://developer.ap...cles/about.html

#2554   fragment

fragment

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:dennmtr

Δημοσίευση 30/09/2014 - 14:09

τι εχει ο safari και δεν το βλεπω....?

Same here ωραίο το iOS 8 και τα καλούδια του αλλά.... Κολλάει.. Δε το κουράζω ενα θα πω... 4 χρόνια safari,, αναγκάστηκα να βάλω chrome.. Όμωςo χιiPhone 6 δε θα με αναγκάσει να πάρω ή κύρια apple.. Κρίμα γιατί η 7 σταμάτησε να υπογράφεται ( ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος (iPhone 5)

#2555   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 30/09/2014 - 14:19

Επίσης κάτι που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί το iPhone 5 με το 5c από λίγα που ξέρω είναι ίδια (εκτός αν έχει άλλη κεραία για wifi) στην iOS 8 beta 3 έκδοση υπήρχε wifi calling επιλογή στην τελική έκδοση έγινε μόνο δεκτή σε iPhone 5c- 5s και πάνω και αναρωτιέμαι που υστερεί το 5 με το 5c όχι πως θα είχε χρήση στην Ελλάδα ακόμα αλλά οκ....

Knowledge Is Power

#2556   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 30/09/2014 - 14:19

Πάντως στις beta μου δούλευαν κανονικά οι κλήσεις όταν είχα το iPhone μαζί μου και το iPad σπίτι, αφού γυρνούσα και τις έβλεπα στην οθόνη κανονικά...

Κρίμα και θα ήταν ακόμα πιο βολικό, όχι ότι με χαλάει να μπορώ στο σπίτι να παρατάω το iPhone στο ένα δωμάτιο και να έχω μόνο το iPad, αλλά έτσι θα πήγαινε τη χρηστικότητα ένα βήμα παραπέρα...

#2557   starstar2301

starstar2301

iPH Member

• 311 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:starstar2301

Δημοσίευση 30/09/2014 - 14:27

Same here ωραίο το iOS 8 και τα καλούδια του αλλά.... Κολλάει.. Δε το κουράζω ενα θα πω... 4 χρόνια safari,, αναγκάστηκα να βάλω chrome.. Όμωςo χιiPhone 6 δε θα με αναγκάσει να πάρω ή κύρια apple.. Κρίμα γιατί η 7 σταμάτησε να υπογράφεται ( ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος (iPhone 5)

ναι, σταμάτησε.

#2558   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.817 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2014 - 14:50

το safari σε 3 συσκευες δουλευει μια χαρα...ουτε κολλαει ουτε κρασαρει ουτε τιποτα.Σε μια τεταρτη που εκανε διάφορα με το wifi εφτιαξε με την 8.0.2. Τι να πω...

#2559   dmx2pac1979

dmx2pac1979

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2014 - 18:15

κ εγω παντως φιλε μεχρι την 7,0,2 θυμαμαι μετα δε μου ηρθε αλλη κ εμπαινα πολυ συχνα πυκνα στην ενημερωση λογισμικου απο το κινητο για να δω για νεα εκδοση!! τωρα δε ξερω αν το ειχε δωσει στο itunes οπως λες εσυ !

εμένα μπυ το χει κάνει κάποιες φορές..
επειδή κ μένα μου το κανε, όταν λες καλές φορτίσεις/αποφορτίσεις;;
μια χαρα θυμάμαι! Δεν το είχε!

πες τα γιατί μερικοί νομίζουν ή ότι τα λεω/λέμε έτσι ή ότι ειμαστε "χαζοι"/ "τυφλοι" και δεν τα βλέπουμε.. Όταν αποφασίζω να αναφέρω ότι δεν το βγαλε είμαι απόλυτα σίγουρη, αν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να μην το χα δει να δεν θα το έλεγα καν.

Πραγματικά κάποιοι είστε πολύ εριστικοί 100 άτομα σας λένε ότι η έκδοση υπάρχει άλλοι τόσοι σας δείχνουν το λινκ καταρχήν αν είστε jailbreak εσείς οι δυο που είστε γνώστες στην συσκευή δεν θα το βγάλει όσες φορές και να πάτε μέσα εκεί αλλά μόνο στο iTunes κατα δεύτερον κοπέλια το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να βγάλεις το φαΐ από το φούρνο τρίτον πουλά το iPhone και πάρε σκούπα και συ φιλαράκι πουλά την σκούπα και πάρε iPhone (μπορεί να κάνετε και τράμπα δεν είναι θέμα) πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αν φάω ποινή ή μου κλείσουν το λογαριασμό αλλά δεν παλευεται βέβαια εσυ κοπέλια μου φέρνεις πιο πολύ στο lupus με ξανθιά περούκα......και δηλαδή κοπέλια δεν είσαι εσυ η μια χαζή ή τυφλή και είμαστε όλοι οι υπόλοιποι;ότι πεις το φαΐ ακούω να βράζει πήγαινε βγάλε το....

Τελευταία επεξεργασία από: dmx2pac1979, 30/09/2014 - 18:19

#2560   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2014 - 18:42

Πραγματικά κάποιοι είστε πολύ εριστικοί 100 άτομα σας λένε ότι η έκδοση υπάρχει άλλοι τόσοι σας δείχνουν το λινκ καταρχήν αν είστε jailbreak εσείς οι δυο που είστε γνώστες στην συσκευή δεν θα το βγάλει όσες φορές και να πάτε μέσα εκεί αλλά μόνο στο iTunes κατα δεύτερον κοπέλια το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να βγάλεις το φαΐ από το φούρνο τρίτον πουλά το iPhone και πάρε σκούπα και συ φιλαράκι πουλά την σκούπα και πάρε iPhone (μπορεί να κάνετε και τράμπα δεν είναι θέμα) πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αν φάω ποινή ή μου κλείσουν το λογαριασμό αλλά δεν παλευεται βέβαια εσυ κοπέλια μου φέρνεις πιο πολύ στο lupus με ξανθιά περούκα......και δηλαδή κοπέλια δεν είσαι εσυ η μια χαζή ή τυφλή και είμαστε όλοι οι υπόλοιποι;ότι πεις το φαΐ ακούω να βράζει πήγαινε βγάλε το....

Αγαπητέ φίλε, σέβομαι το δικαίωμά σου να εκφράζεις ελεύθερα την άποψή σου σ΄αυτό εδώ το forum - άλλωστε υποθέτω γι΄αυτό το λόγο υπάρχει - ωστόσο θα ήταν συνετό να το κάνεις με λιγότερο καυστική διάθεση. Τα σχόλια-απαντήσεις όλων μας μπορούν να έχουν όχι μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα αλλά και ηθικοπλαστικό.

Όλα αυτά εντελώς φιλικά

Big things have small beginnings

#2561   dmx2pac1979

dmx2pac1979

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2014 - 19:14

Αγαπητέ φίλε, σέβομαι το δικαίωμά σου να εκφράζεις ελεύθερα την άποψή σου σ΄αυτό εδώ το forum - άλλωστε υποθέτω γι΄αυτό το λόγο υπάρχει - ωστόσο θα ήταν συνετό να το κάνεις με λιγότερο καυστική διάθεση. Τα σχόλια-απαντήσεις όλων μας μπορούν να έχουν όχι μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα αλλά και ηθικοπλαστικό.
Όλα αυτά εντελώς φιλικά

Μαζί σου δεν διαφωνώ και ζητάω συγνώμη από όλους εσάς τα υγειής μέλη αυτού του forum αλλά όταν κάποιος/α λέει και επιμένει ότι επειδή ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ άρα δεν υπάρχει και αυτή δεν είναι ούτε χαζή ούτε τυφλή τότε τι;Είμαστε όλοι οι άλλοι χαζοί και τυφλοί εμένα με προσβάλει και με την σειρά την προσβάλω και γω απλό....ή μήπως δημιουργήσαμε εμείς το ipsw για της δείξουμε ότι υπάρχει ορισμένες φορές δεν είναι κακό πριν ανοίξουμε το στόμα μας να ρίξουμε μια μάτια σε αυτό που λέμε...επειδή το αγνοούμε εμείς άρα δεν υπάρχει...οκ καλή φάση....

#2562   carouzos

carouzos

iPH Enthousiast

• 565 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:carouzos

Δημοσίευση 30/09/2014 - 19:42

Μαγκες και μαγκιτισσες χαιρετε!!μια ερωτηση!!εχουμε τιποτα εντυπωσεις απο ipad air με ios8.2???εχει τιποτα κανενα θεματακι;

#2563   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 30/09/2014 - 19:45

Έδωσαν στους dev την 8.1 και λέγεται ότι εχει και διακόπτη απο 3G σε 2G την έβαλε κανείς να μας πει ;

#2564   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.817 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2014 - 20:43

Μαγκες και μαγκιτισσες χαιρετε!!μια ερωτηση!!εχουμε τιποτα εντυπωσεις απο ipad air με ios8.2???εχει τιποτα κανενα θεματακι;

εχει ενα..οτι παει σφαιρα :)

#2565   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 30/09/2014 - 20:51

εχει ενα..οτι παει σφαιρα :)

2 Έχει.. Πάει 2 σφαίρες... :P