Αν έχεις jailbreak στο μπλοκάρει το pangu κατέβασε μόνο σου το 8.0.2 που κάνει για το κινητό σου και κάνε restore και set up as new.
πως θα το κατεβάσω?
Δημοσίευση 01/10/2014 - 14:07
Αν έχεις jailbreak στο μπλοκάρει το pangu κατέβασε μόνο σου το 8.0.2 που κάνει για το κινητό σου και κάνε restore και set up as new.
πως θα το κατεβάσω?
Δημοσίευση 01/10/2014 - 14:18
ευχαριστώ πολύ! αν και απο ότι κατάλαβα δεν αξίζει και αν το κάνω δε μπορώ να γυρίσω στην 7.1.2, να χάσω και το jb
Δημοσίευση 01/10/2014 - 14:21
αυτα που εχουμε αγορασει απο itunes που μπορουμε να τα δουμε?
ναι και επειδη καποθ το διαβασα γιατι ξεχασα πως μπορουμε να εκφωνησουμε κειμενο μεσα στα μυνηματα η στα mail καπου ειχε γραφτει αυτο αλλα δεν το βρισκω τωρα??
1. Από το τηλέφωνο: App store>updates>purchased
2. Εφόσον έχεις ενεργοποιημένη τη Siri, βάζεις Ελληνικό πληκτρολόγιο και πατάς το μικροφωνάκι δίπλα στο spacebar.
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:01
και το ιδιο θα συμβει και αν κατεβασω καποιο αλλο πληκτρολογιο?
αν φοραω bluetooth η τα ακουστικα?
εχει σημασια ποσο δυνατα μιλαω?
Τελευταία επεξεργασία από: dimosx, 01/10/2014 - 15:01
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:36
παιδια καλησπερα. γραφω πρωτη φορα εδω και δεν ξερω εαν εκανα καλα αλλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω το 4s εχω κατεβαση την 8,0,2 και απο εκεινη την ωρα ειναι καπωσ λιγο αργο αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι η αφη δεν ακουη καλα στησ επιλογες μου παντα θελη να την πατω την οθονη δυο και τρισ φορεσ μπορη να βοηθηση καποιος? ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:37
Πως το κατεβάσεις;on the air Ή από το iTunes;παιδια καλησπερα. γραφω πρωτη φορα εδω και δεν ξερω εαν εκανα καλα αλλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω το 4s εχω κατεβαση την 8,0,2 και απο εκεινη την ωρα ειναι καπωσ λιγο αργο αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι η αφη δεν ακουη καλα στησ επιλογες μου παντα θελη να την πατω την οθονη δυο και τρισ φορεσ μπορη να βοηθηση καποιος? ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:41
Πως το κατεβάσεις;on the air Ή από το iTunes;
απο την εκδοση που μου εστιλε ενημεροση λογισμικου
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:43
Εχει βγει jaibreak για 8.0,2 / 8.1?
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:44
Πέρασε το λογισμικό καλύτερα από το iTunes, θα σου δουλεύει πολυ πιο καλύτερα, μπορείς να το κάνεις και τώρα, αφού κρατήσεις ένα backupΚάνεις ένα restore στο κινητό σου από το iTunes,μετα set up as new iphone και ξαναπερνάς το back up που είχες κρατήσειαπο την εκδοση που μου εστιλε ενημεροση λογισμικου
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:46
Πέρασε το λογισμικό καλύτερα από το iTunes, θα σου δουλεύει πολυ πιο καλύτερα, μπορείς να το κάνεις και τώρα, αφού κρατήσεις ένα backupΚάνεις ένα restore στο κινητό σου από το iTunes,μετα set up as new iphone και ξαναπερνάς το back up που είχες κρατήσει
οκ ευχαριστω πολυ ολα αυτα που μου ειπες επιδη δεν τα εχω καλα με την τεχνολογια θα τα μεταφερω στον γιο μου χαχαχχαχ και παλι σε ευχαριστω
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:48
Ειδικά στο 4S πρέπει το λογισμικό να περαστεί από το iTunes, να είσαι καλάοκ ευχαριστω πολυ ολα αυτα που μου ειπες επιδη δεν τα εχω καλα με την τεχνολογια θα τα μεταφερω στον γιο μου χαχαχχαχ και παλι σε ευχαριστω
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:54
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:57
Αν ισχύσει αυτό είναι καλή είδησηiOS 8.1 brings back the option to switch to 2G, 3G or LTE
http://www.iphonehac..._medium=twitter
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες