Αν ισχύσει αυτό είναι καλή είδηση
ναι αν και μου κανει εντυπωση.. η αππλε ειχε δωσει αυο το θεμα στην κατοχη των παροχων! προφανος θα επεσε πολυ πολυ feedback για να το κανουν
Δημοσίευση 01/10/2014 - 16:01
Αν ισχύσει αυτό είναι καλή είδηση
ναι αν και μου κανει εντυπωση.. η αππλε ειχε δωσει αυο το θεμα στην κατοχη των παροχων! προφανος θα επεσε πολυ πολυ feedback για να το κανουν
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 01/10/2014 - 16:07
Και η παροχοι με το έτσι θέλω τους μας κρατάγανε υποχρεωτικά σε 3G και πάνω, νομίζουνε πως έχουνε το τέλειο σήμα 3G και μας κρατάγανεΧωρίς να μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε και σήμα 2G απενεργοποιώντας το 3Gναι αν και μου κανει εντυπωση.. η αππλε ειχε δωσει αυο το θεμα στην κατοχη των παροχων! προφανος θα επεσε πολυ πολυ feedback για να το κανουν
Δημοσίευση 01/10/2014 - 16:10
Ποιοί διακόπτες θα εμφανίζονται πάντα ήταν θέμα των παρόχων με τα Carrier Settings που έδιναν και δίνουν.
Αν όντως το κρατήσει αυτό η Apple για το κοινό με την 8.1, θα μιλάμε για μεγάλη αλλαγή.
Κρατάω μικρό καλάθι μιας και οι περισσότεροι έχουν απεν/ποιήσει το 2G και τρέχουν αυτόματα σε 3G.
Δημοσίευση 01/10/2014 - 16:13
Ποιοί διακόπτες θα εμφανίζονται πάντα ήταν θέμα των παρόχων με τα Carrier Settings που έδιναν και δίνουν.
Αν όντως το κρατήσει αυτό η Apple για το κοινό με την 8.1, θα μιλάμε για μεγάλη αλλαγή.
Κρατάω μικρό καλάθι μιας και οι περισσότεροι έχουν απεν/ποιήσει το 2G και τρέχουν αυτόματα σε 3G.
διαβαζω στο αρθρο οτι επεσε πολυ feedback και ιδιαιατερα απο ινδια χαχαχ και λενε οτι σου εχει 2g,3g,lte
αν διαβασεις; το αρθρο εχει εικονα
Δημοσίευση 01/10/2014 - 16:23
διαβαζω στο αρθρο οτι επεσε πολυ feedback και ιδιαιατερα απο ινδια χαχαχ και λενε οτι σου εχει 2g,3g,lte
αν διαβασεις; το αρθρο εχει εικονα
Ναι το είδα το άρθρο. Με τόσες μακακίες που έκαναν μαζεμένες με το iOS 8 κάπως πρέπει να το σώσουν.
Είναι πολύ καλή κίνηση, αν και έπρεπε να 'χε γίνει προ πολλού..
Θέλω να δω αν θα επηρεάσουν οι πάροχοι. Αμερική με ΑΤ&Τ απ'οτι βλέπω δε τους λειτουργεί το παραπάνω.
Δημοσίευση 01/10/2014 - 16:25
Ναι το είδα το άρθρο. Με τόσες μακακίες που έκαναν μαζεμένες με το iOS 8 κάπως πρέπει να το σώσουν.
Είναι πολύ καλή κίνηση, αν και έπρεπε να 'χε γίνει προ πολλού..
Θέλω να δω αν θα επηρεάσουν οι πάροχοι. Αμερική με ΑΤ&Τ απ'οτι βλέπω δε τους λειτουργεί το παραπάνω.
σιγουρα θα παιζει ρολο και ο παροχος! κοιτα αν ο κοσμος ηθελε switches τα εδωσε, τωρα αν εχουν προβλημα οι παροχοι ας φτιαξουν το σημα τους
Δημοσίευση 01/10/2014 - 16:38
σιγουρα θα παιζει ρολο και ο παροχος! κοιτα αν ο κοσμος ηθελε switches τα εδωσε, τωρα αν εχουν προβλημα οι παροχοι ας φτιαξουν το σημα τους
Γι' αυτό ακριβώς σου λέω να δούμε πως θα λειτουργήσει όλο αυτό στο τέλος.
Περνάει και απο παρόχους το Update πριν δοθεί στο κοινό. Το σήμα εδώ με το αστείο που λέγεται 4G, σε καμιά 5ετία και αν. Τρομάρα μας.
Δημοσίευση 01/10/2014 - 16:39
Γι' αυτό ακριβώς σου λέω να δούμε πως θα λειτουργήσει όλο αυτό στο τέλος.
Περνάει και απο παρόχους το Update πριν δοθεί στο κοινό. Το σήμα εδώ με το αστείο που λέγεται 4G, σε καμιά 5ετία και αν. Τρομάρα μας.
ελα ρε συ εδω το 3g καλυψη πανω απο 60% δεν εχει!
Δημοσίευση 01/10/2014 - 17:21
Ναι δεν μπορείς να πας πάλι καλό είναι αν μπορείς να το δεις το 8.0.2 σε κάποιο φίλο ή σε κανα κατάστημα πχ στο public το έχουν βάλει στις συσκευές που έχουν για να βλέπεις.Και αν θες προχωράς εγώ είχα jailbreak και μάλιστα έχω χαλάσει τα τελευταία χρόνια πολλά λεφτά στα tweak αλλά το έβαλα περιμένοντας να βγει κάποια στιγμή και το jailbreak πράγμα το οποίο θα βγει κοντά στο Νοέμβριο με Δεκέμβριο και αυτό το πιστεύω γιατί κάπου εκεί θα στρώσουν οι έξτρα εκδόσεις που περιμένουμε η 8.1 8.2 κλπ κλπ...ευχαριστώ πολύ! αν και απο ότι κατάλαβα δεν αξίζει και αν το κάνω δε μπορώ να γυρίσω στην 7.1.2, να χάσω και το jb
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 01/10/2014 - 17:22
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 01/10/2014 - 19:00
Μια ερωτηση που μπορει να φανει χαζη...αλλα μπορει καποιος ή καποιοι αν μου που τις λειτουργειες του podcast,το εβλεπα κατα καιρους κ σε αλλα τηλεφωνα αυτη την λειτουργεια-εφαρμογη,αλλα δεν ειχα ασχοληθει ποτε...
Δημοσίευση 01/10/2014 - 19:26
Είναι ακουστικά αρχεία ή οπτικά δηλαδή πχ η apple έχει κανάλι και όλες τις παρουσιάσεις μπορείς να τις ξαναδείς η πχ το cnn έχει συνεντεύξεις από κάποια άτομα και μπαίνεις και τις ακούς επι της ουσίας είναι ένα YouTube θα μπορούσαμε να πούμε όχι μόνο με βίντεο αλλά και με ηχητικό υλικό.Μια ερωτηση που μπορει να φανει χαζη...αλλα μπορει καποιος ή καποιοι αν μου που τις λειτουργειες του podcast,το εβλεπα κατα καιρους κ σε αλλα τηλεφωνα αυτη την λειτουργεια-εφαρμογη,αλλα δεν ειχα ασχοληθει ποτε...
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 01/10/2014 - 20:16
Δημοσίευση 01/10/2014 - 20:22
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες