Το έχω τσεκάρει μόνο σε iPhone και iPad και μου δούλευε κανονικά και στην 8.0 και στην 8.1 που πέρασα σήμερα...Kαλο, αλλα δεν μπορώ να το βρω πουθενά!
Παίζει να το απενεργοποίησαν στην τελευταία GM Yosemite που έδωσαν.
Όταν ξεκινάω δλδ μήνυμα στον Μακ, δεν μου το συνεχίζει στο iPhone iPad, η το αντίθετο. Όταν ξεκινάω στο iPad πχ ένα sms δεν μου το συνεχίζει (δείχνει) στο iPhone.
Δεν βλέπω στο ντοκ του Μακ κανένα εικονίδιο Continuity (app που χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή σε άλλο ντιβαις) ούτε στο λοκσκριν του τηλεφωνου.
Εσενα δουλεύει; και αν ναι πως; Από iPhone σε iPad, η και με τον Μακ σου επίσης. (αν έχεις)!
Όταν πέρασα την επίσημη 8αρα είχα ψιλοθέματα μέχρι να δουλέψει. Καταρχήν θέλει να το έχεις ανοιχτό στα settings και των δύο (General->Handoff & Suggested Apps).
Έπειτα, πρέπει να έχεις στο on το bluetooth και στη μία συσκευή να αναγνωρίζει την άλλη από κάτω, δηλαδή στο μενού του bluetooth του iPhone να σου δείχνει το iPad και τούμπαλιν.
Εμένα για να μου δουλέψει - γιατί στην αρχή δεν έβλεπε καν η μία συσκευή την άλλη - έκανα το εξής: Ενεργοποίησα το Personal Hotspot στο iPhone και έκανα pair, έτσι είδε το iPad. Μετά έκανα restart και στις δύο συσκευές και άρχισε να δουλεύει το Continuity!