Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3041 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 22/08/2014 - 10:19

Για να μην ανοίγω νέο θέμα μιας και αναφέρθηκε εδώ το θέμα μπαταρία θέλω να πάρω μια για 4s αλλά μη την πληρώσω χρυσή έχετε κάτι να προτείνετε; Όσο γίνετε ποιο αξιόπιστο. Ξέρω ειναι κομμάτι δύσκολο αλλά αν πήρε κανείς από κάπου και έμεινε ευχαριστημένος ας μου πει. Ευχαριστω και συγνώμη που βγαίνουμε εκτός θέματος.

Δες εδώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   TXB

TXB

iPH Contributor

• 1.597 μηνύματα
  • Twitter:@???82
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G
  • GameCenter:???

Δημοσίευση 22/08/2014 - 14:59

Δες εδώ

ευχαριστω πολυ φιλαράκι

#528   mplecafe

mplecafe

iPH Member

• 232 μηνύματα
  • Twitter:@akismplecafe
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:mplecafe

Δημοσίευση 22/08/2014 - 15:28

ελλαδα τον οκτωμβριο μεχρι τισ 20 θα ειναι το 6 ?

#529   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 25/08/2014 - 10:30

επισης μια ερωτηση παιδια, στο ios8 μπορεις να διαγραψεις φωτογραγιες που εχουν περασει στη συσκευη με συγχρονισμο itunes χωρις την χρηση η/υ;

ξερει καποιος;

legit

#530   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2014 - 17:47

Καλησπέρα παλικάρια!
Εδώ και λίγες μέρες με έχει πιάσει να βάλω iOS 8....και Yosemite ....για να είμαι ειλικρινής με ενδιαφερει πολύ το continuity...δουλεύει σωστά ήθελα να ρωτήσω;;
Ξέρω επίσης οτι δεν δουλεύει το parallel με το Yosemite ...κάποιο άλλο που να μην ειναι ακομα συμβατό υπάρχει; Ή σε γενικές γραμμές όλα καλα;
Στο iOS 8 πάλι έχουμε συμβατότητα με προγράμματα πχ navigon κτλ (αν κάποιος εχει και γνωρίζει) ή και με αλλα γενικα ή θοαρχουν θέματα;
Θα την κάνω την αλλαγή...με εχει πιάσει ανυπομονησία....οπότε ρωτάω για να δω τι θα αντιμετωπίσω! Ευχαριστώ!!!!

Με pm αν κάποιος εχει δυνατότητα να μου στείλει link για 5s και iPad mini θα ήταν μεγάλη ευκολία :)))))

Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 25/08/2014 - 17:50

#531   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 25/08/2014 - 22:21

κανεις? 

μαλλον θα κανω τις αναβαθμισεις και θα σας πω εγω!  :D  :D  :D

#532   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Twitter:@theoapo

Δημοσίευση 26/08/2014 - 09:24

κανεις? 

μαλλον θα κανω τις αναβαθμισεις και θα σας πω εγω!  :D  :D  :D

Δεν θες να περιμένεις 2-3 εβδομάδες για να δεις τις επίσημες εκδόσεις;

Νομίζω ότι δεν αξίζει πλέον να βάλεις beta...

:)

#533   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2014 - 12:44

Δεν θες να περιμένεις 2-3 εβδομάδες για να δεις τις επίσημες εκδόσεις;
Νομίζω ότι δεν αξίζει πλέον να βάλεις beta...
:)

Εχεις δίκιο...αλλα...δεν άντεξα!! :)

Η χθεσινή βραδια ήταν γεμάτη...αναβαθμίσεις!!!
Yosemite ....και iOS 8 σε iPhone και iPad mini!

Ολα τέλεια προς το παρόν...και ελπιζω να συνεχίσουν ετσι! Ακομα και το parallel δουλεύει κανονικά...(δεν ξερω αν σταματήσει μετα για κάποιο λόγο...καθώς ειδα ανακοίνωση της εταιρίας οτι οποίος κανει αναβάθμιση σε Yosemite δεν θα μπορει να χρησιμοποιεί το parallels....ισως υπάρχουν bugs που δεν ειδα με την πρωτη ματια...τέλος παντων!)
Κατα τα αλλα...το IPhone 5s προς το παρόν παει καλα...εώς παρα πολυ καλα δίχως να δειχνει σημάδια χρήσης μιας beta έκδοσης....
Το ίδιο και το iPad mini...(εκει λιιιιγο κάποιες μικρο καθυστερήσεις,τιποτα σημαντικό,δηλώνουν την παρουσία νέου λειτουργικού...
Κατάφερα μετα απο κόπο ομόλογο να κανω να δουλέψουν οι κλήσεις...απο Mac μέσω Iphone και iPad ένα χαρακτηριστικό που παρα μα παρα πολυ ηθελα και προσωπικά με βολεύει για διάφορους λόγους...καθώς και οι κλήσεις να έρχονται στο Macbook ή το iPad αντίστοιχα...
Δεν κατάφερα να λειτουργήσω (δεν ξερω γιατι!) το handof με εφαρμογές...παρ όλο που νομιζω ειναι ολα σωστα και τσεκαρισμενα...
Θα το παλέψω και θα σας πω...

Γενικά πρωτη αίσθηση καλη....λιγο με παραξένεψε ο Safari ...αλλα φαντάζομαι μετα την πρωτη μερα χρήσης και την αναλογη παραμετροποίηση θα ειναι ολα οκ! Πάντως για κάποιο λόγο (!) ειναι ταχύτατος!!!

Ετοιμος να "παίξω" και σημερα με τα νεα λειτουργικά...και οτι νεο σας το μεταφέρω!
Πάντως δειχνει πολυ καλη δουλεια για αρχή σε ολα τα επίπεδα!
Αυτά προς το παρόν....

#534   jtheogr

jtheogr

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:John.

Δημοσίευση 26/08/2014 - 12:55

Το Handoff δεν δουλεύει σωστά και δεν πρόκειται να σου δουλέψει ο λόγος είναι οτι η Apple έδωσε την DP 6 για το Yosemite και στο iPhone-iPad είμαστε ακόμα στην beta 5 , οταν και τα 2 ήταν στην 5 το Handoff δούλευε μια χαρά.

#535   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2014 - 13:49

Εχεις δίκιο...αλλα...δεν άντεξα!! :)

Η χθεσινή βραδια ήταν γεμάτη...αναβαθμίσεις!!!
Yosemite ....και iOS 8 σε iPhone και iPad mini!

Ολα τέλεια προς το παρόν...και ελπιζω να συνεχίσουν ετσι! Ακομα και το parallel δουλεύει κανονικά...(δεν ξερω αν σταματήσει μετα για κάποιο λόγο...καθώς ειδα ανακοίνωση της εταιρίας οτι οποίος κανει αναβάθμιση σε Yosemite δεν θα μπορει να χρησιμοποιεί το parallels....ισως υπάρχουν bugs που δεν ειδα με την πρωτη ματια...τέλος παντων!)
Κατα τα αλλα...το IPhone 5s προς το παρόν παει καλα...εώς παρα πολυ καλα δίχως να δειχνει σημάδια χρήσης μιας beta έκδοσης....
Το ίδιο και το iPad mini...(εκει λιιιιγο κάποιες μικρο καθυστερήσεις,τιποτα σημαντικό,δηλώνουν την παρουσία νέου λειτουργικού...
Κατάφερα μετα απο κόπο ομόλογο να κανω να δουλέψουν οι κλήσεις...απο Mac μέσω Iphone και iPad ένα χαρακτηριστικό που παρα μα παρα πολυ ηθελα και προσωπικά με βολεύει για διάφορους λόγους...καθώς και οι κλήσεις να έρχονται στο Macbook ή το iPad αντίστοιχα...
Δεν κατάφερα να λειτουργήσω (δεν ξερω γιατι!) το handof με εφαρμογές...παρ όλο που νομιζω ειναι ολα σωστα και τσεκαρισμενα...
Θα το παλέψω και θα σας πω...

Γενικά πρωτη αίσθηση καλη....λιγο με παραξένεψε ο Safari ...αλλα φαντάζομαι μετα την πρωτη μερα χρήσης και την αναλογη παραμετροποίηση θα ειναι ολα οκ! Πάντως για κάποιο λόγο (!) ειναι ταχύτατος!!!

Ετοιμος να "παίξω" και σημερα με τα νεα λειτουργικά...και οτι νεο σας το μεταφέρω!
Πάντως δειχνει πολυ καλη δουλεια για αρχή σε ολα τα επίπεδα!
Αυτά προς το παρόν....

Ωραίος! Καλή διασκέδαση και αναμένουμε report!

#536   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2014 - 14:15

Οταν ερθουν με το καλο οι τελικεσ εκδοσεις....θα μπορεσω να αναβαθμισω κανονικα ? :blush:

#537   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2014 - 15:48

Οταν ερθουν με το καλο οι τελικεσ εκδοσεις....θα μπορεσω να αναβαθμισω κανονικα ? :blush:

Νομίζω πως όχι, θα πρέπει να flashάρεις το ipsw αρχείο.

Οι beta δεν παίρνουν OTE update και έχουν ημερομηνία λήξης.

Επειδή είμαι νέος στον κόσμο της Apple, αν κάνω κάπου λάθος, παρακαλώ διορθώστε με!

#538   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2014 - 15:52

Κι εγω μη νομιζεις....συνηθως εκανα υπομονη και εβαζα τις κανονικες εκδοσεις.....αλλα τωρα μου την "εδωσε"....!

Ληγουν το ξερω.....τι θα πρεπει να κανω μετα δεν ξερω!!  :)  :)  :blush:

Αν καποιος εχει υποψην του....θα χαρω να μου πει!

Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 26/08/2014 - 15:52

#539   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 26/08/2014 - 16:04

Όπως στα είπε ο Τεο. Όταν βγει η κανονική απλά θα ξανά κανείς restrore κ θα την περάσεις

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#540   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2014 - 16:12

ευχαριστω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas