Δηλαδή αν βάλεις γλώσσα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο , δεν;
οχι τα ελληνικα δυστηχος δεν τα υποστιριζει.... τι να κανουμε υπομονοι εμεις οι Ελληνες
Δημοσίευση 05/06/2014 - 09:04
Δηλαδή αν βάλεις γλώσσα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο , δεν;
οχι τα ελληνικα δυστηχος δεν τα υποστιριζει.... τι να κανουμε υπομονοι εμεις οι Ελληνες
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 05/06/2014 - 09:05
Δημοσίευση 05/06/2014 - 09:07
Φανταζομαι είναι λόγω beta. (Το ελπίζω δλδ).
Θα είναι λίγο παράλογο να μην αλλάζει πληκτρολόγιο (p.s. ευτυχώς που κρατηθηκα και δεν πήγα να πάρω iPhone μετα την παρουσίαση)
δεν νομιζω οτι μεχτι την official θα βαλουν και αλλες γλωσες μεσα, μακαρι να κανω λαθος, εγω το παρηγγειλα το 6αρι
Δημοσίευση 05/06/2014 - 09:09
δεν νομιζω οτι μεχτι την official θα βαλουν και αλλες γλωσες μεσα, μακαρι να κανω λαθος, εγω το παρηγγειλα το 6αρι
Δημοσίευση 05/06/2014 - 09:15
Περίεργο μου ακούγεται ρε γαμωτο.... Και στα SMS το ίδιο; μονο αγγλικό πληκτρολόγιο;
Κ εγώ έτοιμος είμαι για παραγγελία, αλλά περιμένω να δω όλα τα features που δώσανε και πως δουλεύουν.
Π.χ. αυτό που μου ειπες με το Quick Reply με ενοχλεί.
βασικα μηπως δεν εγινα δαφης, το πληκτρολογιο εχει μια νεα λειτουργεια που οταν γραφεις σου εμφανιζει πανω απο το πληκτρολογια 3 λεξεις που ταιριαζουν στη προταση σου, αυτο το feature δουλευει σε αγγλικα μονο και ειναι διαθεσιμο και σε viber, fb κτλ
το quick reply ειναι στα notifications οπου εκει δεν εχω δοκιμασει κατι, μονο ενα σμσ το οποιο δουλευε κανονικα
Δημοσίευση 05/06/2014 - 09:16
βασικα μηπως δεν εγινα δαφης, το πληκτρολογιο εχει μια νεα λειτουργεια που οταν γραφεις σου εμφανιζει πανω απο το πληκτρολογια 3 λεξεις που ταιριαζουν στη προταση σου, αυτο το feature δουλευει σε αγγλικα μονο και ειναι διαθεσιμο και σε viber, fb κτλ
το quick reply ειναι στα notifications οπου εκει δεν εχω δοκιμασει κατι, μονο ενα σμσ το οποιο δουλευε κανονικα
Δημοσίευση 05/06/2014 - 10:35
To quick reply δουλεύει μόνο στο imessages προς το παρόν, όταν ενημερωθούν και οι υπόλοιπες εφαρμογές πιθανότατα θα έχουν και quick reply.
Το quick type δουλεύει μόνο με τα αγγλικά και πιθανότατα θα μείνει έτσι σε όλο το ios 8 για το πληκτρολόγιο της apple.
Το siri δεν έχει νέες γλώσσες για την λειτουργία του.
Το dictation του siri υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα σε όλες τις εφαρμογές, νέες και παλιές όταν χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο της apple.
Τελευταία επεξεργασία από: dedalos, 05/06/2014 - 10:38
Δημοσίευση 05/06/2014 - 15:16
ΠΡΟΣ ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!
Για το ios 8 αρχικα απογοητευτηκαμε οι περισσοτεροι ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ.
ΚΑΝΕΙΣ δεν ακουσε στην παρουσιαση οτι αυτα ηταν μερικα χαρακτηριστικα. .Μετα το icloud for photos εδειξε μια εικονα γεματη features & ειπε(we have a lot of things to talk about in september).Αλλωστε η apple παντα εχει την λογικη more than 200+ new features/σε καθε ios.Προφ ανώς δεν το είχαν εντελώς έτοιμο και το βρίσκω λογικότατο. Αφησαν ios 8 k iphone 6 για το μεγάλο μπαμ !! Και το καλύτερο ? Ειμαστε στις νεες 22 χωρες του siri dictation.
Δειτε ποσο εξαιρετικη δουλεια εχει γινει στα ελληνικά και ειμαστε ακόμα σε ΒΕΤΑ. Καταλαβαίνετε.Ερχεται το greek siri και ο,τι η apple δεν μας ξεχνάει.
Δημοσίευση 05/06/2014 - 15:27
ΠΡΟΣ ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!
Για το ios 8 αρχικα απογοητευτηκαμε οι περισσοτεροι ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ.ΚΑΝΕΙΣ δεν ακουσε στην παρουσιαση οτι αυτα ηταν μερικα χαρακτηριστικα. .Μετα το icloud for photos εδειξε μια εικονα γεματη features & ειπε(we have a lot of things to talk about in september).Αλλωστε η apple παντα εχει την λογικη more than 200+ new features/σε καθε ios.Προφ ανώς δεν το είχαν εντελώς έτοιμο και το βρίσκω λογικότατο. Αφησαν ios 8 k iphone 6 για το μεγάλο μπαμ !! Και το καλύτερο ? Ειμαστε στις νεες 22 χωρες του siri dictation.
Δειτε ποσο εξαιρετικη δουλεια εχει γινει στα ελληνικά και ειμαστε ακόμα σε ΒΕΤΑ. Καταλαβαίνετε.Ερχεται το greek siri και ο,τι η apple δεν μας ξεχνάει.
μαμαει!!!,..,μακαρι να εχουμε και Σιρι ελληνικο!!!
Δημοσίευση 05/06/2014 - 15:54
κανεις δεν χρησιμοποιει την εφαρμογη dragon dictation απο app store??
δουλευει 1- 2 χρονια τελεια με ελληνικα
τωρα το εβαλαν και Build in
Δημοσίευση 05/06/2014 - 16:38
Προσωπικά δε με βολεύει ούτε αυτό, ούτε το dragon. Θέλω να λέω: "Μωρή Siri, στείλε στην κοπέλα μου: φιλιά κούκλα" και να το στέλνει. Χωρίς να πιάνω καθόλου το τηλέφωνο...αν το πιάσω, το γράφω κιόλας...
Δημοσίευση 05/06/2014 - 17:33
Οποία εταιρεία το κανει αυτο θα ειναι τέλειο...απλα το κινητό θα εχει προσωπικότητα τότε και με το μωρή μπορει να παρεξηγηθεί...χαχαχα....Προσωπικά δε με βολεύει ούτε αυτό, ούτε το dragon. Θέλω να λέω: "Μωρή Siri, στείλε στην κοπέλα μου: φιλιά κούκλα" και να το στέλνει. Χωρίς να πιάνω καθόλου το τηλέφωνο...αν το πιάσω, το γράφω κιόλας...
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 05/06/2014 - 17:40
Παιδια εσεις που βαλατε την 8 beta 1 μηπως εχει επιστρεψει η πληρης φωτο στην οθονη οταν σας καλουν??
Δημοσίευση 05/06/2014 - 18:06
Δημοσίευση 05/06/2014 - 18:22
συγνωμη που επεμβαινω σε αυτο το θεμα αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω δικο μου εχω το iphone4s και δεν μπορω με το αναβαθμισμενο itunes την επιλογη tones δεν υπαρχει και ετσι δεν εχω ηχο κλησης.τι μπορω να κανω μπορει να με βοηθησει καποιος?
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες