Το θέμα με το Google maps σε offline mode δεν φαίνεται να ειναι τόσο απλο παντως.
Επίσημα οι offline χάρτες (που έχουμε αποθηκευσει) δεν παρέχουν αναζήτηση, ούτε και φωνητικές οδηγίες.
Απο προσωπική εμπειρία εχω παρατηρήσει τα εξής:
Οταν εχω wi-fi / δεδομένα ON, αποθηκεύω τον χάρτη της περιοχής που θέλω. Μετά βάζω την διεύθυνση που θέλω και με το που μπαίνω στο αμάξι ξεκινώ την πλοήγηση. Αμέσως μετά κλείνω τα δεδομένα. Με αυτό τον τροπο, το navigation γίνεται κανονικά και με φωνητικές οδηγίες.
Ολα αυτά λειτουργούν έτσι μόνο αν ακολουθήσω την διαδρομή που απο την αρχή εχει επιλέξει το προγραμμα. Αν ενδιάμεσα χρησιμοποιήσω κάποια παρακαμπτήριο κι αυτό προκαλέσει "επανυπολογισμο διαδρομής" εκεί το google maps αρχίζει ένα ατέρμονο loop / κολλημα που ξεπερνιέται αν για λίγο ξανανοίξω τα δεδομένα (μέχρι να ολοκληρώσει τον επανυπολογισμο της διαδρομής). Αμέσως μέρα ξανακλεινω τα δεδομένα και συνεχίζεται το navigation κανονικά με βάση τον αποθηκευμένο χάρτη.
Αν θελει κι εχει διάθεση κάποιος ας το δοκιμάσει αυτό να δούμε αν όντως δουλεύει έτσι σε όλους.
Έτσι ακριβώς.
Τελευταία επεξεργασία από: wh0ami, 01/07/2014 - 13:00