Επίσημο : Πλήρεις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για iPhone από την Info Quest Technologies
Δημοσίευση 16/07/2014 - 20:09
Ad
Δημοσίευση 16/07/2014 - 20:13
Έχω την εντύπωση ότι και στο εξωτερικό τα apple store ανακατασκευασμένο δίνουν....τα 2 χρόνια δεν τα γράφουν πουθενά!!!
δηλαδή θα περνούμε καινούργια iphone και όχι ανακατασκευασμένα?
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 16/07/2014 - 20:20
Έχω την εντύπωση ότι και στο εξωτερικό τα apple store ανακατασκευασμένο δίνουν....
όχι καινούργια δίνουν. πάντα είχα την απορία τα ελληνικά τι ακριβώς τα κάνουν? Η λογική λέει τα μαζεύουν στο service και τα επιδιορθώνουν (ανακατασκευασμένα), η κακιά λογική λέει ότι τα στέλνουν πίσω παίρνουν τα καινούργια και μέρος των χρημάτων από την αγορά τους, πάει στην αγορά ανακατασκευασμένων iphone για να τα πλασάρουν εδώ.
το δελτίο τύπου μόνο για τα μάτια του κόσμου είναι, αυτό που ισχύει και εχτές, αυτό θα ισχύει και αύριο.
Δημοσίευση 16/07/2014 - 20:42
Εγώ θέλω να δώ τι θα γίνει αν το πάρεις το iPhone από τα you εάν θα εχει doa
Αυτή είναι μια καλή ερώτηση..Φαντάζομαι όμως επειδή το you είναι θυγατρική της infoquest εκεί θα επικρατεί το Ελληνικό δαιμόνιο μιας και μόνο η μητρική εταιρία έχει την "βούλα" από την Apple..
Δημοσίευση 16/07/2014 - 20:44
όχι καινούργια δίνουν. πάντα είχα την απορία τα ελληνικά τι ακριβώς τα κάνουν? Η λογική λέει τα μαζεύουν στο service και τα επιδιορθώνουν (ανακατασκευασμένα), η κακιά λογική λέει ότι τα στέλνουν πίσω παίρνουν τα καινούργια και μέρος των χρημάτων από την αγορά τους, πάει στην αγορά ανακατασκευασμένων iphone για να τα πλασάρουν εδώ.
το δελτίο τύπου μόνο για τα μάτια του κόσμου είναι, αυτό που ισχύει και εχτές, αυτό θα ισχύει και αύριο
Συγγνώμη αλλά έχεις λάθος.
Σε πολύ λίγες περιπτώσεις ακόμα και στο εξωτερικό παίρνεις σφραγισμένο τηλέφωνο στο κουτί του.
Τις περισσότερες φορές παίρνεις και εκεί ανακατασκευασμένο απλά η διαφορά είναι ότι μπορεί να το πάρεις άμεσα.
Δημοσίευση 16/07/2014 - 21:21
Συγγνώμη αλλά έχεις λάθος.
Σε πολύ λίγες περιπτώσεις ακόμα και στο εξωτερικό παίρνεις σφραγισμένο τηλέφωνο στο κουτί του.
Τις περισσότερες φορές παίρνεις και εκεί ανακατασκευασμένο απλά η διαφορά είναι ότι μπορεί να το πάρεις άμεσα.
ένας φίλος από εδώ το έχει αναφέρει, ότι πήγε το iphone σε apple store και του έδωσαν καινούριο.
Δημοσίευση 16/07/2014 - 21:39
Δημοσίευση 16/07/2014 - 21:48
Δημοσίευση 16/07/2014 - 22:02
Εγώ θέλω να δώ τι θα γίνει αν το πάρεις το iPhone από τα you εάν θα εχει doa
Το DOA δεν είναι υποχρεωτικό. Αν θέλει το εκάστοτε κατάστημα το δίνει.
Την αναγνωρίζουν τη 2ετια;; Αυτο μας καίει...
Είναι υποχρεωμένοι να την αναγνωρίσουν. Δε νομίζω να συνεχίζουν τα δικά τους μετά και απο αυτό.
http://www.apple.com...hone-greek.html
Δημοσίευση 16/07/2014 - 22:18
Ακομη το εχω αψογα
Στον 7ο μηνα το αλλαξα
Πολυ καλη αναβαθμιση και ο διευθυνων συμβουλος ειναι πολυ σωστος σε μια μικρη γνωριμια που ειχα
Σιγα σιγα ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο
Ισως για αυτο και εκαναν προσληψεις πριν λιγο καιρο
Τελευταία επεξεργασία από: Donsotiriou, 16/07/2014 - 22:19
Δημοσίευση 16/07/2014 - 23:19
Εγώ αγόρασα πριν δυο μήνες περίπου ένα 5S από την Florida σε Apple Store και με το που το ανοίγω έλεγε τι πρέπει να γίνει αντικατάσταση με άλλο. Επιτόπου μου έφερναν καινούργιο. Πιάσαμε συζήτηση περί εγγύησης κλπ λόγω του ότι μένω στην Ελλάδα και μου είπαν ότι έχεις ένα χρόνο και οτιδήποτε πάθεις το πας στην δική μας infoquest.
Δημοσίευση 16/07/2014 - 23:44
Ποιός σου 'πε οτι είναι υποχρεωτικό? Δε προβλέπεται πουθενά αυτό απο το νόμο.
Μόνο αν το εκάστοτε κατάστημα διαφημίζει και δηλώνει ότι προσφέρει DOA, πρέπει και να το εφαρμόσει μετά.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 16/07/2014 - 23:46
Δημοσίευση 17/07/2014 - 01:00
Δημοσίευση 17/07/2014 - 01:11
Δεν αναφέρεται DOA στους όρους εγγύησης της Apple δυστυχώς Πάρη και στη δική μας νομοθεσία είναι προαιρετικό δυστυχώς.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες