Από τη στιγμή που η μπαταρια δεν φέρει τη γνωστή σήμανση CE,δεν είναι για το 6άρι,είναι απλά ένα sample να δικαιολογήθεί το leak..
iPhone 6: Αν αυτή είναι η νέα μπαταρία τότε ποια θα είναι η αυτονομία της συσκευής;
Δημοσίευση 17/07/2014 - 17:52
Ad
Δημοσίευση 17/07/2014 - 18:04
Δεν τους νοιάζει να βγάλουν το τέλειο smartphone που έχει τα πάντα, τους νοιάζει να πουλάνε κάθε χρόνο όλο και περισσότερα κομμάτια.
Τελευταία επεξεργασία από: IIInferno, 17/07/2014 - 18:06
Δημοσίευση 17/07/2014 - 18:22
Δημοσίευση 17/07/2014 - 19:00
Στις πιατσες που συχναζω ακουγετε οτι το 6 θα ειναι οτι καλυτερο εχει βγει μεχρι ωρας απο θεμα τεχνολογιας...ιδιες πιατσες ελεγαν οτι θα καταργηθει το λογισμικο ξεκλιεδωμα και οτι θα υπαρχει μονο ενα μικρο τσιπακι ...
Δημοσίευση 17/07/2014 - 19:04
Σε 5S μπαίνει?
Δημοσίευση 17/07/2014 - 19:27
Αν θα ναι αυτη, να την χαιρονται..η κοπελα μου με το lg g2, εχει περιπου εξαπλασια αυτονομια απο οτι εγω με το iphone 5.
οπως παντα, ετσι και τωρα, αιφον, παντα τεχνολογικα πατοσ σε αυτονομια (εξαιρουνται τα ταμπλετ).
Δημοσίευση 17/07/2014 - 20:13
Αν θα ναι αυτη, να την χαιρονται..η κοπελα μου με το lg g2, εχει περιπου εξαπλασια αυτονομια απο οτι εγω με το iphone 5.
Λογικα εχεις θεμα μπαταριας στο 5αρι.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/07/2014 - 20:44
κανενα θεμα δεν εχει.. η μπαταρια ηταν παντα απαραδεκτα μικρη.. οπως στα ταμπλετ τα κανουν και κρατανε υπερβολικα καλα ας βρουν τροπο να κρατανε και τα κινητα.. δεν μ ενδιαφερει τοσο ο τροπος (μεγαλη μπαταρια μικρη μπαταρια λογισμικα οθονες κλπ) οσο το αποτελεσμα.. θα το προτιμουσα σε παραπανω παχος αλλα να κραταει η μπαταρια [παρα να μην εχω τι να το κανω η να ψαχνω να φορτισω..
Δημοσίευση 17/07/2014 - 22:23
Λογικα εχεις θεμα μπαταριας στο 5αρι.
ψηλε, ολα τα 5αρια του πλανητη γη εχουν θεμα μπαταριας..οτι στησιμο και να χεις κανει, απλα με 5 λεπτα χρησησ βλεπεισ τι εξευτελισμενη καταναλωση εχει..πιο καμενα λεφτα δεν εχω δωσει πουθενα, σαν να χα παρει kia ka αμαξι λεμε.
Δημοσίευση 17/07/2014 - 22:57
Το σχόλιό μου πήγαινε για την "εξαπλάσια" αυτονομία του g2.
Κατα ταλλα η αυτονομια των iphones ειναι γνωστη, σε οποιον δεν αρκει δε παιρνει iphone.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 18/07/2014 - 03:48
και ποιος σου ειπε εσενα ρε φιλαρακι τι χρειαζεται ο καθενας μας και δεν το καταλαβα ? για σενα μπορει να ναι ιδανικος συνδυασμος.. για μενα ομως που ειμαι επαγγελματιας σε δουλεια που το κινητο πρεπει μονιμως να ναι σε δικτυο και μιλαω 2-4 ωρες τη μερα για παραγγελιες χιλιαδων ευρω στο εξωτερικο στο δρομο πιστεψε με δεν μπορω να μαι τσιμα τσιμα.. ουτε να φορτιζω 3 φορες τη μερα μπορω ουτε να βαλω εξωτερικες μπαταριες. ο καθενας εχει τις αναγκες του αλλα μην τρελαθουμε κιολας ακομα κ οποιος δεν το χει απολυτη αναγκη( κ εγω πριν 1 χρονο δεν το χα) δεν θα λεγε οχι σε μια μπαταρια διαρκειας οπως των νοτε..
Εφοσον για αυτον μπορει να ειναι ο ιδανικος συσνδιασμος λεει την αποψη του. Τωρα εσυ που κανεις και παραγγελιες χιλιαδες ευρω στο εξωτερικο πρεπει να το κοιταξει η απλ προσωπικα το ζητημα σου...Και κατι αλλο γιατι δεν παιρνεις ενα νοτε? αυτο δεν κανει παραγγελιες χιλιαδων ευρω στο εξωτερικο?
Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 18/07/2014 - 03:50
Δημοσίευση 18/07/2014 - 08:18
Δημοσίευση 18/07/2014 - 08:53
και ποιος σου ειπε εσενα ρε φιλαρακι τι χρειαζεται ο καθενας μας και δεν το καταλαβα ? για σενα μπορει να ναι ιδανικος συνδυασμος.. για μενα ομως που ειμαι επαγγελματιας σε δουλεια που το κινητο πρεπει μονιμως να ναι σε δικτυο και μιλαω 2-4 ωρες τη μερα για παραγγελιες χιλιαδων ευρω στο εξωτερικο στο δρομο πιστεψε με δεν μπορω να μαι τσιμα τσιμα.. ουτε να φορτιζω 3 φορες τη μερα μπορω ουτε να βαλω εξωτερικες μπαταριες. ο καθενας εχει τις αναγκες του αλλα μην τρελαθουμε κιολας ακομα κ οποιος δεν το χει απολυτη αναγκη( κ εγω πριν 1 χρονο δεν το χα) δεν θα λεγε οχι σε μια μπαταρια διαρκειας οπως των νοτε..
Δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω. Ειδικά με το 5άρι αλλά και με το 5s έχω απογοητευτεί πλήρως. Πήρα το note 3 και βρήκα την υγεία μου και το 5άρι το έχω για προσωπικό που είναι πιο light η χρήση κάτι που μέχρι και το 4s δεν υπήρχε. Με βόλευε απεριόριστα το iphone για επαγγελματικό και samsung δεν είχαν πιάσει καθόλου τα χέρια μου.
Ειλικρινά ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση με το καινούργιο και κάτι να κάνουν με την μπαταρία
Δημοσίευση 18/07/2014 - 16:28
φημες λενε οτι θα αγορασει η απλ την δεη και γι αυτο το νεο αιφον θα εχει 1460αρα παλι μπαταρια.
Δημοσίευση 18/07/2014 - 21:39
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες