αν δεν κάνω λάθος ο γέρος Γεώργιος Παπανδρέου έλεγε να μην κάνεις χάρες γιατί με κάθε χάρη δημιουργείς έναν αχάριστο!
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 05/01/2010 - 18:36
αν δεν κάνω λάθος ο γέρος Γεώργιος Παπανδρέου έλεγε να μην κάνεις χάρες γιατί με κάθε χάρη δημιουργείς έναν αχάριστο!
Δημοσίευση 05/01/2010 - 18:51
Δηλαδή εσύ λες ότι έβγαλες στην αγορά ένα τελείως καινούργιο προϊόν κι όχι το ίδιο με κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά? Και στο κάτω κάτω δεν έχω δικαίωμα να νιώθω ότι έχω αδικηθεί? Εκτός κι αν απαγορεύεται να λέμε την άποψή μας. Και για πες για πιο λόγο είναι άνανδρη η κακία μου όπως την αποκαλείς?
Δημοσίευση 05/01/2010 - 20:32
Για να τελειώνουμε με αυτό, η καινούργια εφαρμογή δεν έχει ούτε μια γραμμή κώδικα απο την άλλη.
Σχεδιάστηκε απο την αρχή και σου προσφέρει τόσα πολλά που αξίζει μέχρι και την τελευταία της δεκάρα.
Ακόμα και τα logo των ραδιοφώνων είναι φτιαγμένα σε μορφή .png ενα ένα στο photoshop!!!
Γι αυτό είμαστε εδώ, για να λέμε γνώμες απόψεις και σκέψεις αλλά η παρατήρηση απο την αναίδεια απέχει κατα πολύ!
Νάσαι καλα!
Δημοσίευση 05/01/2010 - 20:38
Δημοσίευση 05/01/2010 - 21:01
Tα ραδιόφωνα που αναφέρεις υπάρχουν ήδη στην εφαρμογή όπως και τα περισσότερα αθηναικά!+1
1.με το background τελικα τι γινεται? κλεινει μαζι με εφαρμογη?
2.θα μπορουμε να προσθεσουμε ραδιοφωνικους σταθμους προτιμησης μας? απο ελλαδα (best 92,6 nitro εν λευκω κλπ) ακομη και διεθνεις (απο εξωτερικο, πχ ministry of sound, bbc κλπ)?
3.σε τι δικτυα παιζει? τι συνδεση απαιτει?
4.οταν λες αδιακοπη χρηση εννοεις τελειως μα τελειως? γιατι και αλλες εφαρμογες τα ιδια υποσχονταν αλλα... καπου το εχαναν το παιχνιδι!!! δεν θελω να κακολογησω την προσπαθεια σας, απλως ειναι ερωτηματα που προκυπτουν απο δοκιμες με διαφορες εφαρμογες κατα καιρους, γιατι οι περισσοτερες απεχουν παρα παρα παρα πολυ απο τις υποσχεσεις τους (ειναι πεταμενα χρηματα οσο και λιγα μπορει να πει καποιος, καθε φορα αμα βαλεις ποσα δινεις... ασε!) !!!!!
-καλη συνεχεια στις προσπαθειες σας για να προσφερετε κι αλλες εκπληξεις!
Δημοσίευση 05/01/2010 - 21:05
Δημοσίευση 05/01/2010 - 22:46
Ειλικρινά με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε ο χρήστης BlueRadio την αρνητική κριτική του Protοtype: Τον χαρακτήρισε "αναιδή", και την κριτική του "άνανδρη κακία". Απο που και ως που αναίδια και άνανδρη κακία; Δεν είναι περισσότερο ανώνυμος απο ότι είσαι εσύ. Και οι δυο με ψευδώνυμα γράφετε σε αυτά τα fora. Απο εκεί και πέρα, δικαίωμα του είναι να εκφράσει την γνώμη του για την εφαρμογή. Αν δεν θέλετε να έχετε αρνητικές κριτικές, τότε μην postάρετε για τις εφαρμογές σας. Αν αισθάνεται αδικημένος, τότε αισθάνεται αδικημένος, είτε σου αρέσει είτε όχι. Αυτή είναι η γνώμη του. Αν μπορείς να την αλλάξεις επιχειρηματολογώντας, έχει καλώς, αν όχι, δεν πειράζει, απλά δεν θα αγοράσει την νέα σου εφαρμογή. Στην χειρότερη περίπτωση άντε να τον χαρακτηρίσεις αχάριστο, αλλά αυτό και πάλι εφόσον είσαι σε θέση να αποδείξεις την αχαριστία του, πράγμα δύσκολο βέβαια, γιατί δεν του χάρισες τίποτα. Απο εκεί όμως μέχρι την αναίδια και την άνανδρη κακία, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Πιστεύω πως οφείλεις τουλάχιστον μια συγνώμη. Στο κάτω - κάτω το σχόλιο του αφορούσε την εφαρμογή και όχι εσένα τον ίδιο. Το να ανταποδώσεις χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς για τον ίδιο και όχι για τα σχόλια του, δείχνει τουλάχιστον εκνευρισμό και εμπάθεια. Όπως είπα λοιπόν, χρωστάς μια συγνώμη για τον τρόπο σου. Τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, ειδικά όταν προέρχεται απο developers, και αφήνουν άσχημες εντυπώσεις.
Δημοσίευση 05/01/2010 - 23:08
Δημοσίευση 05/01/2010 - 23:20
Το κακό είναι οτι δεν έκανες κριτική στην εφαρμογή απλά βιάστηκες να μας πεις φθηνούς απατεώνες που σας τρώμε τα λεφτά φτιάχνοντας νέες εφαρμογές !Λες ότι προσβάλλεσαι με τους "από μηχανής" υποστηρικτές αλλά πιο πάνω τον επικρότησες τον δικό σου. Μάλλον σε προσβάλλουν οι υποστηρικτές των άλλων. Και για να τελειώσει από μέρους μου τουλάχιστον το θέμα από δω και πέρα θα ξέρω να μην κάνω κριτική στις εφαρμογές αφού προφανώς δεν την αντέχεις.
Δημοσίευση 05/01/2010 - 23:27
Δεν έχω ανάγκη τα λεφτά σου και τόσο ξεπεσμένος δεν είμαι. Κι αν δεν ξέρεις να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος άστο καλύτερα γιατί αν εσύ από το αρχικό μου ποστ κατάλαβες ότι σας είπα απατεώνες ε τότε δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται. Όσον αφορά την κριτική δυστυχώς δεν έχω σκοπό να την αγοράσω την εφαρμογή για να την κάνω.Το κακό είναι οτι δεν έκανες κριτική στην εφαρμογή απλά βιάστηκες να μας πεις φθηνούς απατεώνες που σας τρώμε τα λεφτά φτιάχνοντας νέες εφαρμογές !
Μακάρι να είχες μελετήσει την εφαρμογή μας και να έκανες κριτική (τη χειρότερη δεν θα με πείραζε πίστεψέ με) αλλά δεν μπήκες στον κόπο να το κάνεις!
Αν έχεις να μας πεις κάτι για την εφαρμογή πες το αλλιώς δώσε μας ένα λογαριασμό τραπέζης να σου επιστρέψουμε τα 1,59 ευρώ που ξόδεψες για το iRadio GR για να τελειώσει και για μας αυτό!
Δημοσίευση 05/01/2010 - 23:53
Δημοσίευση 06/01/2010 - 04:56
Έχεις δίκιο Tittler ( όπως πάντα εξάλλου)!
Ξέχασες όμως πως κι εσύ με ψευδώνυμο εμφανίζεσαι και δε νομίζω κανείς να σου ζήτησε να τον υπερασπιστείς!
Εξάλλου εμένα θα με πρoσέβαλε αν ερχόταν ένας τύπος απο το πουθενά να με υπερασπιστεί!
Το απο που θα ζητήσω συγγνώμη κι απο ποιόν δεν σε θεωρώ ικανό να μου το υποδείξεις εσύ και μαθήματα ηθικής να κάνεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά στους χρήστες των forum.
Αν έχεις να μας πεις κάτι για τη εφαρμογή πες το αλλιώς σε παρακαλούμε άνοιξε ένα νέο topic να κουβεντιάσουμε με τη ησυχία μας για όποιο θέμα επιθυμείς.
Επίσης θα μπορούσες αν ήσουν ευγενικός άνθρωπος να μας ευχηθείς καλή επιτυχία γιατι χύσαμε αίμα για να τη φτιάξουμε και ούτε μια κουβέντα για την εφαρμογή!
OYTE MIA!
Νά σαι καλά
Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 06/01/2010 - 04:58
Δημοσίευση 06/01/2010 - 06:02
Δημοσίευση 06/01/2010 - 11:11
Παρακαλώ να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Εάν θέλετε να τσακωθείτε μπορείτε να το κάνετε και με pm ή email. Όχι εδώ παρακαλώ.
Δημοσίευση 06/01/2010 - 15:07
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες