Δeν εξυπηρετεί σε τίποτα όλο αυτό και το ξέρεις.Εντάξει, τι να πω, εξακολουθείς να στάζεις χολή. Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχω τίποτα να μοιράσω μαζί σου; Ο μόνος που χάνει απο αυτή την αντιπαράθεση είσαι εσύ. Γιατί συνεχίζεις να προκαλείς; 3 post παραπάνω έγραφες "Προσωπικά είναι η τελευταία απάντηση που δίνω σε αναλύσεις επί αναλύσεων και ηθικούς κώδικες τακτικές στρατηγικής και marketing!Θα απαντάω μόνο σε λειτουργικά θέματα της εφαρμογής και πρόσθεση ραδιοφώνων!". Έγιναν οι Monty Pythons ραδιοφωνικός σταθμός ή τα "εγκληματα της iphonoκοινωνίας" έγιναν λειτουργικά θέματα της εφαρμογής; Δεν καταλαβαίνεις πως έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα, και πως εκθέτεις και τους συναδέλφους σου με τη συμπεριφορά σου; Αμα δε σέβεσαι αυτήν εδώ την κοινότητα, τουλάχιστον σεβάσου τον κόπο και την υπόληψη των ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεσαι το brand της εφαρμογής σας...
Επειδή δεν το κάνει ο admin θα το κάνω μόνος μου, δεν έχει κανένα λόγο να υπάρχει αυτό το topic.
όπως και κάπου αλλού που συναντηθήκαμε και κοντραριστήκαμε στο παρελθόν έχεις το ταλέντο να κάνεις ένα topic να χάνει την ουσία του την ισοροπία του και το λόγο ύπαρξής του!
Μπράβο, τα κατάφερες κι εδώ!
Αυτό το topic μετά την καληνύχτα μου σε όλους τις ευχαριστίες μου επίσης σε όλους και το εννοώ, θα αυτοκαταστραφεί!
Νάστε καλά!
Όσοι θέλουν να μας γράψουν για την εφαρμογή και για νέα ραδιόφωνα: raddiofono@smartapps.gr
Γειά Χαρά!