Ο χρήστης pontiaras, στις 03 Sept 2014 - 09:15, έγραψε:
Να πω και εγώ με την σειρά μου πως είχα τις εξής συσκευές με την συγκεκριμένη ακριβώς σειρά iPhone 3-3g-4-4s galaxy s3 iPhone 5 galaxy s4 iPhone 5s note 3 lg g2.... δεν γίνετε οπότε είχα συσκευές Android να τρώγανε κυριολεκτικά από το πουθενά κολλήματα και οπότε είχα μηλοφωνα να λειτουργούσαν απροβλημάτιστα!
Ας τελειώσει αυτή η καραμέλα πως και καλά πλέον το Android είναι "σταθερό" γιατί απλά ΔΕΝ είναι! Και αυτό είναι μία κατάσταση de facto που δεν είναι διαπραγματεύσιμη! Και το λέω έχοντας χρησιμοποιήσει flagship συσκευές από αμφότερες πλευρές...
Κατ εμέ το νέο μηλοφωνα είναι κούκλα.... το hardware θα είναι πλήρως εναρμονισμένο με το software είτε είναι 1Gb ram είτε μισοgb ram....
Και αυτά (Εκτός από το θέμα εμφάνισης) είναι πάλι de facto....
Όλοι οι άνθρωποι τείνουμε να επικεντρωνόμαστε στα αρνητικά στοιχεία όποιων πραγμάτων δεν μας αρέσουν και να παραβλέπουμε τα αρνητικά όσων λατρεύουμε.
Κι εσύ κι εγώ και όλοι μας εδώ μέσα δεν αποτελούμε εξαίρεση του κανόνα.
Κοινώς αν κάτι έχεις συνηθίσει και σ' αρέσει, οι ανοχές σου στα προβλήματα του μεγαλώνουν και λες: "δεν βαριέσαι, ας κρασάρει και μια φορά η εφαρμογή".
Αν κάτι είσαι αναγκασμένος να το χρησιμοποιήσεις ή απλά δεν σου ταιριάζει, λες: "πω ρε π****η μου πάλι κόλλησε η λαλακία".
Και κάτι τελευταίο και κλείνω γιατί έχουμε βγει εντελώς off topic:
H λειτουργία και σταθερότητα κάθε συστήματος έχει να κάνει και με την χρήση και τις γνώσεις του χειριστή!
Αν δεν θες να ασχοληθείς ή δεν γουστάρεις καν αυτό που έχεις στα χέρια σου, εννοείται ότι δεν θα ασχοληθείς και με την λύση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει!
Το οικοσύστημα της Apple είναι πιο σταθερό γιατί πολύ απλά έτσι είναι σχεδιασμένο.
Αν θυμάμαι καλά ο αείμνηστος είχε πει ότι "για αυτό πληρωνόμαστε, για να παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις για τους πελάτες μας"