Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

iPhone 6: Δες τώρα πως είναι το νέο μοντέλο της Apple

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
676 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   polisan1992

polisan1992

iPH Member

• 349 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:demon1kman

Δημοσίευση 06/09/2014 - 23:38

Ολα τα παραπανω ειναι μουφα παιδες εξου και οι αποδειξεις http://news.softpedi...eo-457921.shtml

Τελευταία επεξεργασία από: polisan1992, 06/09/2014 - 23:38

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 07/09/2014 - 00:07

Θα παρακαλέσω τους Mods του iPhonehellas να ανοίξουν ενα καινούργιο Thread με την ονομασία "Δουλευω στο circo Medrano και μου αρέσουν οι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ", αυτό προς υποψήφιους αγοραστές του iPhone 6 που δεν ήθελαν λόγο μεγάλης οθόνης με καμία Παναγία να το αγοράσουν αλλά τελικά θα το αγοράσουν.Μολις συνηθίσει το ματι στις 4.7 ιντσες αλλα ενα Thread παρακαλώ οσο αναφορα τις 5.5 ιντσες του χρόνου που θα βγεί.

Παρτε το χαμπάρι για ορισμένους που το παίζουν απόλυτοι "είτε το θέλετε είτε οχι θα το αγοράσετε ολα τα αλλα ειναι.... αλλα λόγια να αγαπιόμαστε"
Η Apple θα κάνει τις μεγαλύτερες πωλησεις φετος με το 4.7, όσες πωλησεις εκανε απο το 2007 εως και μεχρι σημερα θα τις κανει με το iPhone 6 διότι πολλοί ειναι αυτοι που εφυγαν και θα ξανα γυρίσουν, ειδικα αμα βγάλει 5.5 ιντσες ε ρε γλεντια.

Να επισημάνω κάτι ότι για εμένα κωλοτουμπα ειναι να λέω τοσο καιρό ότι ιδανικες ίντσες για εμένα ειναι οι 4 και ότι όλα τα αλλά ειναι παντόφλες και ξαφνικά να λες ότι ιδανικές ειναι οι 4,7 και οι 5,5 και όλα τα αλλά ειναι miniatures! Το αν θα αγοράσεις ή θα σου αρέσει μια συσκευή διαφορετική (μεγαλύτερη ή μικροτερη) δεν το θεωρώ κωλοτουμπα αλλά γούστο! Και θυμίσου λίγο την εποχή πριν το 2007 που έλεγε όσο πιο μικρό κινητό τοσο πιο λειτουργικό, 7 χρονια μετα ισχύει το ακριβώς αντίθετο για μεγάλο ποσοστό! Προσωπικά θεωρώ ιδανικές τις 4,3 συν-πλην 0,2 ίντσες και θεωρώ παντόφλες οτιδήποτε μεγαλύτερο και υπερβολικά μικρά οτιδήποτε μικρότερο αλλά εχω εδω και 5,5 χρονια κινητό με 3,5 ίντσες και ένα παλιό νοκια με πλήκτρα! Και βέβαια θα θεωρώ παντόφλα το υποτιθέμενο (γιατί ακόμα δεν το είδαμε Γιάννη το βαφτίσαμε) 4,7 της apple και το ακόμα πιο υποτιθέμενο 5,5 καραπαντοφλαρα αλλά αν εχει να παρουσιάσει κάτι βελτιωμένο σαν iPhone σε σχέση με τα προηγούμενα γιατί να μην το πάρω! Αλλιώς το 5S θα ειναι μια πολυ καλή αγορά! Όλο αυτο με τις κωλοτουμπες, τα ιδανικά μεγέθη και τα καλυτερα κινητα και περί κριτικής προς τους αγοραστές ας σταματήσει επιτέλους και ας κρίνει ο καθένας τον εαυτό του πρώτα και ας αναφερόμαστε στις συσκευές γιατί αυτές κρίνονται! Φιλικά πάντα.
Όσο για τα νέα iPhone ειναι η χρονια που το περιμένω πως και πως γιατί εχει προηγηθεί ένα πολυ μεγάλο promotion καιρό τωρα και νομιζω ότι αυτή την παρουσίαση την περιμένουν παρά πολλοί οχι ότι θα παρουσιάσει κάτι καινούργιο αλλά θα παρουσιάσει εξελίξει περισσότερο το iOS και το iPhone!

#468   A1332

A1332

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/09/2014 - 01:09

Όσο για τα νέα iPhone ειναι η χρονια που το περιμένω πως και πως γιατί εχει προηγηθεί ένα πολυ μεγάλο promotion καιρό τωρα και νομιζω ότι αυτή την παρουσίαση την περιμένουν παρά πολλοί οχι ότι θα παρουσιάσει κάτι καινούργιο αλλά θα παρουσιάσει εξελίξει περισσότερο το iOS και το iPhone!

Δε νομίζω να το λες αυτό για την οθόνη ? Πέρα από οθόνη δεν περιμένουμε κάτι καινούριο ? Και αν το δούμε και πιο αντικειμενικά οθόνη μεγαλύτερη των 4'' έχουν τα android χρόνια τώρα. επομένως για εμας που στηρίζουμε το iphone μάλλον η οθόνη δεν είναι το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό (όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά αυξάνει το μέγεθος της συσκευής) και αν θέλαμε οθόνη μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα S5 

#469   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2014 - 01:29

Προσωπικα χεστηκα για την οθονη...οποτε παραμενω  στις 4 ιντσες γιατι λογω μουρλιας με φωτογραφια και ηχο εχω αλλες πιο "σοβαρες" αγορες να κανω. :P

#470   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 07/09/2014 - 01:48

Μην λες μεγάλα λόγια. :rolleyes:

Σε βλέπω να γραφεις σε κάνα μηνα στο φόρουμ, και κάτω κάτω να έχει υπογραφή "send it from my new iPhone 6",  και να εκτίθεσαι.  :P

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 07/09/2014 - 01:48

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#471   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2014 - 01:53

Μην λες μεγάλα λόγια. :rolleyes:

Σε βλέπω να γραφεις σε κάνα μηνα στο φόρουμ, και κάτω κάτω να έχει υπογραφή "send it from my new iPhone 6",  και να εκτίθεσαι.  :P

ειπα εχω αλλα ανοιγματα και προτεραιοτητες.....simple greek.

#472   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2014 - 01:55

Καλα και άλλοι είχαν και άλλαξαν. 

Just a Greek...

#473   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2014 - 02:01

Βρε μακαρι να μπορουσα να τα εχω ολα...αλλα -_-  Αισθητικα παντως δεν μου καθονται ολα αυτα τα παντοφλοειδη,including Apple's και ισως για αυτο τα βαζω σε δευτερη μοιρα.Προτιμω αλλα κομψοτεχνηματα να μου φανε 800 και βαλε ευρω.

#474   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2014 - 02:11

Γούστα είναι αυτά.

Ο μοναδικός λόγος που θα με κάνει να γυρίσω πάλι σε iPhone, θα είναι το 4.7 inch.

Kαι πάλι έχω την εντύπωση ότι θα μου κακοφανεί λίγο από τα άνετα 5 της Σαμυ που έχω τώρα. (Galaxy S4)

Ας όψεται που έχω τα πάντα  Apple,  (Mac, iPad, iPod,) αλλιώς πραγματικά στο τσακ ήμουν για το Galaxy S5 η το HTC One M8. 

Όπως και να έχει, σε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. 

Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. 

Και τυχεροί να νιώθουμε που στις μέρες μας αυτός είναι ένας από τους προβληματισμούς μας. (τι γκατζετ πρέπει να διαλέξουμε)

Αν σκεφτούμε τι γίνεται στον κόσμο ...

Και για μένα τα ιδια ισχύουν. Τα λέω σε σένα για τα πιστέψω εγώ!

#475   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/09/2014 - 02:23

Γούστα είναι αυτά.

Ο μοναδικός λόγος που θα με κάνει να γυρίσω πάλι σε iPhone, θα είναι το 5.5 inch.

Kαι πάλι έχω την εντύπωση ότι θα μου κακοφανεί λίγο από τα άνετα 5 της Σαμυ που έχω τώρα. (Galaxy S4)

Ας όψεται που έχω τα πάντα  Apple,  (Mac, iPad, iPod,) αλλιώς πραγματικά στο τσακ ήμουν για το Galaxy S5 η το HTC One M8. 

Όπως και να έχει, σε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. 

Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. 

Και τυχεροί να νιώθουμε που στις μέρες μας αυτός είναι ένας από τους προβληματισμούς μας. (τι γκατζετ πρέπει να διαλέξουμε)

Αν σκεφτούμε τι γίνεται στον κόσμο ...

Και για μένα τα ιδια ισχύουν. Τα λέω σε σένα για τα πιστέψω εγώ!

Στο διόρθωσα. :)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#476   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2014 - 02:27

Γιατί βρε, ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;; :Ρ

Δεν θα βγάλουν τελικά 4.7;; 

Το 5.5 πάει λίγο πολύ. Αλλιώς θα έπαιρνα και το  Νote  αν ήταν.

Το έχω δοκιμάσει. Το δάχτυλο δεν φτάνει από την κάτω γωνιά στην πάνω! 

Οποτε αναγκαστικά 4.7

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 07/09/2014 - 02:27

#477   crisk

crisk

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/09/2014 - 09:21

5.5 ίντσες ειναι ενα μινι... μινι ρετινα iPad, δεν ειναι σμαρτφον.
Εκτός κι αν δεν θες να εχεις ταμπλετα μαζί στο τσαντάκι σου και θες μόνο μια συσκευή.

4.7 κι εγω αν ειναι θα πάρω, αλλα θα περιμένω την ς έκδοση.

#478   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 07/09/2014 - 10:45

Εγώ είχα και lg g2,lg g pro,xperia z,xperia z1,galaxy s2-s4.
Οι ιδανικές ίντσες ειναι μέχρι 4.3"
Το παραπάνω δεν θα βολέψει στο χέρι .
Ούτε στην τσέπη .εγω θα πω και πάλι σίγουρα θα επιστρέψουν σε mini εκδόσεις .
Και πιστεύω θα κρατήσουν 5c-5s ως mini και θα βάλουν αλλα δυο μοντέλα για να καλύψουν όλα τα γούστα .
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#479   crisk

crisk

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/09/2014 - 11:34

Καλα, αν θες τηλέφωνο ΤΗΛΕΦΩΝΟ, τότε αγοράζεις ενα μικρουλι με κανονικό πληκτρολογιο.
Φίλος, αυτο έκανε. Πήρε Νοτε για... ταμπλετα σμαρτφον κι ενα μικρό τέτοιο που είπα για κλήσεις αποκλειστικά.
Κακά τα ψέμματα, σαν τα παλιά μικροσκοπικά με μπαταρία να κρατά 3-4 βδομάδες, δεν υπάρχουν.

#480   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 07/09/2014 - 11:42

Καλα, αν θες τηλέφωνο ΤΗΛΕΦΩΝΟ, τότε αγοράζεις ενα μικρουλι με κανονικό πληκτρολογιο.
Φίλος, αυτο έκανε. Πήρε Νοτε για... ταμπλετα σμαρτφον κι ενα μικρό τέτοιο που είπα για κλήσεις αποκλειστικά.
Κακά τα ψέμματα, σαν τα παλιά μικροσκοπικά με μπαταρία να κρατά 3-4 βδομάδες, δεν υπάρχουν.

Εγώ για SMS viber Mail YouTube Safari μου αρκεί και το 5c.αρκει η μηλιά να μην ρίξει λογισμικό που το κάνει τούβλο.
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14