Ολα τα παραπανω ειναι μουφα παιδες εξου και οι αποδειξεις http://news.softpedi...eo-457921.shtml
Τελευταία επεξεργασία από: polisan1992, 06/09/2014 - 23:38
Δημοσίευση 06/09/2014 - 23:38
Ολα τα παραπανω ειναι μουφα παιδες εξου και οι αποδειξεις http://news.softpedi...eo-457921.shtml
Τελευταία επεξεργασία από: polisan1992, 06/09/2014 - 23:38
Δημοσίευση 07/09/2014 - 00:07
Θα παρακαλέσω τους Mods του iPhonehellas να ανοίξουν ενα καινούργιο Thread με την ονομασία "Δουλευω στο circo Medrano και μου αρέσουν οι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ", αυτό προς υποψήφιους αγοραστές του iPhone 6 που δεν ήθελαν λόγο μεγάλης οθόνης με καμία Παναγία να το αγοράσουν αλλά τελικά θα το αγοράσουν.Μολις συνηθίσει το ματι στις 4.7 ιντσες αλλα ενα Thread παρακαλώ οσο αναφορα τις 5.5 ιντσες του χρόνου που θα βγεί.
Παρτε το χαμπάρι για ορισμένους που το παίζουν απόλυτοι "είτε το θέλετε είτε οχι θα το αγοράσετε ολα τα αλλα ειναι.... αλλα λόγια να αγαπιόμαστε"
Η Apple θα κάνει τις μεγαλύτερες πωλησεις φετος με το 4.7, όσες πωλησεις εκανε απο το 2007 εως και μεχρι σημερα θα τις κανει με το iPhone 6 διότι πολλοί ειναι αυτοι που εφυγαν και θα ξανα γυρίσουν, ειδικα αμα βγάλει 5.5 ιντσες ε ρε γλεντια.
Δημοσίευση 07/09/2014 - 01:09
Όσο για τα νέα iPhone ειναι η χρονια που το περιμένω πως και πως γιατί εχει προηγηθεί ένα πολυ μεγάλο promotion καιρό τωρα και νομιζω ότι αυτή την παρουσίαση την περιμένουν παρά πολλοί οχι ότι θα παρουσιάσει κάτι καινούργιο αλλά θα παρουσιάσει εξελίξει περισσότερο το iOS και το iPhone!
Δε νομίζω να το λες αυτό για την οθόνη ? Πέρα από οθόνη δεν περιμένουμε κάτι καινούριο ? Και αν το δούμε και πιο αντικειμενικά οθόνη μεγαλύτερη των 4'' έχουν τα android χρόνια τώρα. επομένως για εμας που στηρίζουμε το iphone μάλλον η οθόνη δεν είναι το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό (όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά αυξάνει το μέγεθος της συσκευής) και αν θέλαμε οθόνη μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα S5
Δημοσίευση 07/09/2014 - 01:29
Προσωπικα χεστηκα για την οθονη...οποτε παραμενω στις 4 ιντσες γιατι λογω μουρλιας με φωτογραφια και ηχο εχω αλλες πιο "σοβαρες" αγορες να κανω.
Δημοσίευση 07/09/2014 - 01:48
Μην λες μεγάλα λόγια.
Σε βλέπω να γραφεις σε κάνα μηνα στο φόρουμ, και κάτω κάτω να έχει υπογραφή "send it from my new iPhone 6", και να εκτίθεσαι.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 07/09/2014 - 01:48
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 07/09/2014 - 01:53
Μην λες μεγάλα λόγια.
Σε βλέπω να γραφεις σε κάνα μηνα στο φόρουμ, και κάτω κάτω να έχει υπογραφή "send it from my new iPhone 6", και να εκτίθεσαι.
ειπα εχω αλλα ανοιγματα και προτεραιοτητες.....simple greek.
Δημοσίευση 07/09/2014 - 01:55
Καλα και άλλοι είχαν και άλλαξαν.
Just a Greek...
Δημοσίευση 07/09/2014 - 02:01
Βρε μακαρι να μπορουσα να τα εχω ολα...αλλα Αισθητικα παντως δεν μου καθονται ολα αυτα τα παντοφλοειδη,including Apple's και ισως για αυτο τα βαζω σε δευτερη μοιρα.Προτιμω αλλα κομψοτεχνηματα να μου φανε 800 και βαλε ευρω.
Δημοσίευση 07/09/2014 - 02:11
Γούστα είναι αυτά.
Ο μοναδικός λόγος που θα με κάνει να γυρίσω πάλι σε iPhone, θα είναι το 4.7 inch.
Kαι πάλι έχω την εντύπωση ότι θα μου κακοφανεί λίγο από τα άνετα 5 της Σαμυ που έχω τώρα. (Galaxy S4)
Ας όψεται που έχω τα πάντα Apple, (Mac, iPad, iPod,) αλλιώς πραγματικά στο τσακ ήμουν για το Galaxy S5 η το HTC One M8.
Όπως και να έχει, σε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Και τυχεροί να νιώθουμε που στις μέρες μας αυτός είναι ένας από τους προβληματισμούς μας. (τι γκατζετ πρέπει να διαλέξουμε)
Αν σκεφτούμε τι γίνεται στον κόσμο ...
Και για μένα τα ιδια ισχύουν. Τα λέω σε σένα για τα πιστέψω εγώ!
Δημοσίευση 07/09/2014 - 02:23
Γούστα είναι αυτά.
Ο μοναδικός λόγος που θα με κάνει να γυρίσω πάλι σε iPhone, θα είναι το 5.5 inch.
Kαι πάλι έχω την εντύπωση ότι θα μου κακοφανεί λίγο από τα άνετα 5 της Σαμυ που έχω τώρα. (Galaxy S4)
Ας όψεται που έχω τα πάντα Apple, (Mac, iPad, iPod,) αλλιώς πραγματικά στο τσακ ήμουν για το Galaxy S5 η το HTC One M8.
Όπως και να έχει, σε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Και τυχεροί να νιώθουμε που στις μέρες μας αυτός είναι ένας από τους προβληματισμούς μας. (τι γκατζετ πρέπει να διαλέξουμε)
Αν σκεφτούμε τι γίνεται στον κόσμο ...
Και για μένα τα ιδια ισχύουν. Τα λέω σε σένα για τα πιστέψω εγώ!
Στο διόρθωσα.
Δημοσίευση 07/09/2014 - 02:27
Γιατί βρε, ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;; :Ρ
Δεν θα βγάλουν τελικά 4.7;;
Το 5.5 πάει λίγο πολύ. Αλλιώς θα έπαιρνα και το Νote αν ήταν.
Το έχω δοκιμάσει. Το δάχτυλο δεν φτάνει από την κάτω γωνιά στην πάνω!
Οποτε αναγκαστικά 4.7
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 07/09/2014 - 02:27
Δημοσίευση 07/09/2014 - 09:21
Δημοσίευση 07/09/2014 - 10:45
Δημοσίευση 07/09/2014 - 11:34
Δημοσίευση 07/09/2014 - 11:42
Καλα, αν θες τηλέφωνο ΤΗΛΕΦΩΝΟ, τότε αγοράζεις ενα μικρουλι με κανονικό πληκτρολογιο.
Φίλος, αυτο έκανε. Πήρε Νοτε για... ταμπλετα σμαρτφον κι ενα μικρό τέτοιο που είπα για κλήσεις αποκλειστικά.
Κακά τα ψέμματα, σαν τα παλιά μικροσκοπικά με μπαταρία να κρατά 3-4 βδομάδες, δεν υπάρχουν.
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες