αυτό που θέλω να πω είναι πως αν τώρα που έχεις την 4'' σε πείραζε θα μπορούσες να πάρεις ένα από τα εκατοντάδες 5" android της αγοράς. Προφανώς η 4" οθόνη σου κάνει τη δουλειά γι'αυτο και το έχεις (δε μιλάω για εσένα προσωπικά αλλά για όλους εμας που τα έχουμε). Είχαμε συνηθίσει την apple να έχει το δικό της στυλ, και να μην επιρρεάζεται από τα trends των αγορών που επιβαλουν κορεάτες-κινέζοι κτλ. Κάποτε η apple σχεδίαζε και οι άλλοι ακολουθουσαν ... τώρα ακολουθάει η apple την πορεία της μεγάλης οθόνης που έχουν καθιερώσει εδω και 2-3 χρόνια οι αναταγωνιστές. Το 5s πουλησε σαν τρελό τη στιγμή που αν κάποιος ήθελε μεγάλη οθόνη είχε την επιλογή του s5. Επομένως για το κοινό της apple η οθόνη δεν είναι το 1ο στη λίστα.
Έχω 3,5 ίντσες από το 2008 ως και σήμερα και ναι μου είναι αρκετές. Όπως έχω πει όμως νομίζω ότι οι "ιδανικές" για εμένα είναι 4,3-4,5 κάπου εκεί γιατί το συνολικό μέγεθος της συσκευής δεν ξεφεύγει αλλά και η οθόνη του είναι αρκετή! Ούτε υπερβολική, ούτε μικρή! Μιλάω αποκλειστικά για εμένα! Δεν περιμένω την μεγαλύτερη οθόνη, περιμένω μια καλύτερη οθόνη (από την πολύ καλή ήδη που έχει στο 5S) και βέβαια περιμένω μια σαφώς πολύ καλύτερη μπαταρία (ΤΟ ΒΑΣΙΚΌΤΕΡΟ) που στα iPhone η Apple δεν έχει κάνει καλή δουλειά (σε αντίθεση με τις άλλες της συσκευές) και τέλος μία καλύτερη κυρίως μπροστινή κάμερα και μία βελτιωμένη πίσω για νυχτερινή λήψη! Αυτά περιμένω από το νέο iPhone και ο λόγος που δεν πήγα σε μεγαλύτερο android έιναι καθαρά το λογισμικό. Μου αρέσει και συνήθισα το iOS και εδώ θα μείνω γι' αυτό περιμένω και την εξέλιξή του στο επόμενο iPhone. Αλλιώς θα είχα πάει ήδη σε μία από τις αξιόλογες android που κυκλοφορούν τα τελευταία 2 χρόνια περίπου!