,Καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη για τo 2o συνεχόμενο off topic μήνυμα...συνεχίζω λοιπόν και επιμένω ότι η εταιρεία παραπαίει, από το πρόσφατο παράδειγμα της αντικατάστασης μπαταριάς ενώ το πρόβλημα υπάρχει εδω και σχεδόν 2 χρόνια!!! Ο μανάβης της γειτονιά μου έχει γρηγορότερα αντανακλαστικά αν διαπιστώσει ότι οι ντομάτες που μου πούλησε δεν ήταν καλές...πόσο μάλλον αν μου πουλούσε ντομάτες αξίας 740 ευρώ!!! Η είσοδος του 5C στην αγορά , αποτυχία!!! (φαινόταν άλλωστε εξ αρχής, δεν μπορεί μια εταιρεία που βασίστηκε επί χρόνια σε μια διαφορετική φιλοσοφία να εισάγει ένα τέτοιο μοντέλο). Και να μην παραλείψω τις συνεχόμενες απογοητεύσεις στις τελευταίες παρουσιάσεις...εδω ήμασταν όλοι μαζί και τις βλέπαμε και θα θυμάσαι βεβαία τις αντιδράσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο όπου κάποιοι "φανατικοί" αρχίζουν σταδιακά να "μετακομίζουν"...
Και γω για τους δικούς μου λόγους ήμουν επί χρόνια “φανατικός” αλλά όχι κολλημένος, διότι πίστεψα και εμπιστεύτηκα τα χρήματα μου σε μια εταιρεία με ένα μοντέλο αξιόπιστο (ελάχιστα ως μηδαμινά τα προβλήματα τόσα χρόνια), εύχρηστο και εύκολο στην λειτουργιά με ένα πρωτοποριακό λειτουργικό. Όταν λοιπόν κάποια από αυτά αρχίζουν και χάνονται και παράλληλα ο ανταγωνισμός αρχίζει και τα προσφέρει σε πιο προσιτή τιμή τότε δεν βρίσκω κανένα λόγο να παραμείνω…
Φιλε μου καλα ολα αυτα που λες και αν επιθυμείς να μετακομισεις σε αλλη εταιρία "δρόμος ειναι ανοιχτός...", που λενε, αλλα να σου τονίσω οτι μόνο αποτυχία δεν ηταν το 5C. Ο ρόλος του ηταν συγκεκριμένος και η apple λανσάροντας το με 100$ διαφορα απο το 5S πέτυχε το σκοπό της boostαροντας με αυτον τον τροπο τις πωλήσεις του. Το marketing, του marketing, ώ marketing...
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 27/08/2014 - 20:58