απο 26 σεπτεμβρη και μετα
09.09.2014
Δημοσίευση 10/09/2014 - 00:50
Ad
Δημοσίευση 10/09/2014 - 01:02
Βλεπω στο Site της Apple οτι προς το παρον δεν διαθετουν την συσκευη Unlock.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 01:04
τουλαχιστον μικρυναν τα bezel κατα πολυ..το μαυρο και χρυσο αξιζουν...το ασπρο ειναι ιδιαιτερα ασχημο...εσυ dream21 μας εχει ζαλισει..παρε το samsung σου εσυ με 3,8ghz 20πυρηνο 22 gb RAM που θα λαγγαρει φυσικα παλι και ασε μας..
Δημοσίευση 10/09/2014 - 01:05
Σχετικά με την εικόνα.Στο NFC,για όσους δεν το πρόσεξαν,η Apple έχει ειδικό κύκλωμα προστασίας γιατί σαν τεχνολογία γενικά "μπάζει"
Τα widgets όσο τα δοκίμασα είναι κατα πολύ ανώτερα από άποψη αποτελεσματικότητας και κατανάλωσης μπαταρίας.
Τα 3rd party keyboards λειτουργούν πίσω από ενα ασφαλές sandbox το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του χρήστη.Αυτό μπορεί να το έχουν σίγουρο οι χρήστες Android?Δεν νομίζω
Τέλος,τα typing suggestions είναι μακράν καλύτερα από αυτό που έχουν τα Android
Αυτά από εμενα
για κανενα δεν εισαι σιγουρος.ειδικα για το τελευταιο,γελαμε,ειναι αστεια τα suggestions του Ios
Δημοσίευση 10/09/2014 - 01:09
εσυ dream21 μας εχει ζαλισει..παρε το samsung σου εσυ με 3,8ghz 20πυρηνο 22 gb RAM που θα λαγγαρει φυσικα παλι και ασε μας..
Χαχαχαχαχα ωραιος
Δημοσίευση 10/09/2014 - 01:42
τουλαχιστον μικρυναν τα bezel κατα πολυ..το μαυρο και χρυσο αξιζουν...το ασπρο ειναι ιδιαιτερα ασχημο...εσυ dream21 μας εχει ζαλισει..παρε το samsung σου εσυ με 3,8ghz 20πυρηνο 22 gb RAM που θα λαγγαρει φυσικα παλι και ασε μας..
Mην αρπάζεσαι ρε συ, βάλε λίγο χιούμορ και όλα ok
Και εμένα αυτή την φορά μου αρέσει το ''gold'' αλλά λέω να πάρω το Note 4, έτσι, για αλλαγη βρε παιδί μου.
Τι λες Γιάννη?
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 10/09/2014 - 02:51
Xαζεψα λιγο τα προιοντα...
iphone 6 πρωτα->οπως το βλεπω στα βιντεο και στις φωτο αξιζει μονο αν το κοιτας απο το πλαι...απο μπρος η απο πισω...αν το βλεπεις ειναι επιεικως απαραδεκτο για apple.Φαντασια και δημιουργικοτητα πηγαν περιπατο. Ελπιζω στην πραγματικοτητα να αφηνει αλλη γευση.
Απο χαρακτηριστικα ουτε κρυο ουτε ζεστη...στο πεδιο των δοκιμων θα δειξει τι ψαρια πιανει και καλο ειναι να πιανει καλα ψαρια γιατι κατι δεν μου καθησε καλα στη παρουσιαση σημερα.Δημιουργησαν προσδοκιες και ο πολυς κοσμος απογοητευτηκε απο το σχεδιο περσσοτερο και οι μονιμως ασχετοι απο τα χαρακτηριστικα.
Watch->not bad θα ελεγα για πρωτη προσπαθεια. Τωρα τι διεισδυτικοτητα θα εχει στον καταναλωτη αυτο ειναι αλλη ιστορια.Εγω δεν θα το παρω ποτε γιατι δεν αντεχω να ξεστραβωνομαι.Και εκατ αλλοι σαν εμενα....δεν ξερω,με φοβιζει σαν προιον.
Αυτα...
Δημοσίευση 10/09/2014 - 03:04
Σαν φίλος της τεχνολογικής καινοτομίας η παρουσίαση των νέων iphones μου είναι αδιάφορη εδώ και μερικά χρόνια. Τα smartphones βρίσκονται σε φάση αρμέγματος της ερευνας και ανάπτυξης της προηγούμενης δεκαετίας, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο μικρές βελτιώσεις μέχρι να έρθει το επόμενο μεγάλο τεχνολογικό κύμα. Η apple παρουσίασε το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό smartphone της επόμενης χρονιάς για άλλη μια χρονια. Θα πουλήσει σαν ψωμάκι κτλ. κτλ. Καμία έκπληξη.
Όλο το ενδιαφέρον στράφηκε στην παρουσίαση του πρώτου νέου προιόντος της apple μετά το ipad το 2010. Μια παρουσίαση που δημιουργησε περισσότερα ερωτήματα από όσα απάντησε.
Θετικό: Το design. Ξέρω είναι κάτι σχετικό. Όμως η apple εμεινε πιστή στην σχεδιαστική φιλοσοφία της, που λέει πως η μορφή της συσκεύης πρέπει να είναι ουδέτερη με το UI και την λειτουργικότητα να βρίσκονται στο πρώτο πλάνο.
Ερώτημα: H ριζική απομάκρυνση από το παραδοσιακο μινιμαλιστικό touch interface του iphone θα είναι ένα επιτυχημένο εγχείρημα? Ροδέλα, 2 φυσικά κουμπιά και ένα εικονικό σε όλο το εύρος της οθόνης + το κλασικό touch. Μόνο μινιμαλιστικό δεν το λες το νέο interface. Το στοίχημα είναι μεγάλο και θα κριθεί στην πράξη.
Θετικό: Το ότι έδωσαν μεγάλη σημασία σε κάτι εντελώς low tech όπως το λουράκι. Περίμενα μία ευφυής λύση (ξε)κουμπωματος. Έδωσαν 3-4. Εδώ ζωγράφισαν!
Θετικό: Η κομψότητα της φόρτισης. Φυσικά ήταν δεδομένη μια τέτοια λύση. Η apple εβαλε και την δική της πινελιά με τον magsafe μαγνήτη.
Ερώτημα: Η μπαταρία. Θεωρώ δεδομένη της αυτονομία της συσκευής τουλάχιστον 18ωρες κάτω από οποιαδήποτε φυσιολογική χρήση. Αν χρειάζεται να φορτίζει στην διάρκεια της μέρας η συσκευή στερείται απλά νοήματος. Πιστεύω πως δεν ανέφεραν τίποτα όχι μόνο γιατί η συσκεύη δεν είναι 100% έτοιμη, αλλά γιατί οι σημαντικότερες αποκαλύψεις για την συσκεύη θα γίνουν το 2015 σε νέα παρουσίαση λίγο πριν κυκλοφορήσει στην αγορά. Εκεί θα αναφερθούν περισσότερα και κυρίως...
Υπόθεση: Το 2015 θα παρουσιαστούν οι ιδιοτητες της συσκευής σαν health monitoring device. Έκει παίζονται τα πολλά λεφτά, εκεί γίνονται οι συμφωνίες με μεγάλες κλινικές της αμερικής, αυτή την αγορά θα τρέξουν να καλύψουν όλες οι εταιρίες που παρουσιάζουν smartwatches. Η υγεία είναι το killer app. Σήμερα η συσκευή παρουσιάστηκε σαν συσκευή επικοινωνίας και fitness tracking. Το 2015 θα παρουσιαστεί και σαν health monitoring. Η έμφαση θα δωθεί στους αισθητήρες που φυσικά δεν μετρούν μόνο το heart rate όπως μας έδειξαν σήμερα.
Το apple watch έχει να δώσει πολλά περισσότερα από όσα φάνηκαν στην σημερινή παρουσίαση. Αναμένουμε το νέο έτος με ενδιαφέρον για την apple μετά από αρκετά χρόνια.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 03:39
Στέκομαι στην τελευταία παράγραφο που έγραψες και θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που αφορά το λουρακι. Πιστεύω οτι το λουρακι θα παίξει μεγάλο ρόλο στην λειτουργία όλου του apple watch σε συνδυασμό με τους αισθητήρες που σίγουρα δεν μετράνε μονο heart rate.. Δεν ειναι τυχαίο το ποσο εύκολα το λουρακι αφαιρείτε, και πολυ πιθανόν να δούμε κάτι αλλο να κουμπώνει στο λουρακι ώστε να αλλάζει η χρήση του ρολογιού. ( ελπίζω να το δούμε σε ρόλο απομακρυσμένης λειτουργίας με τις κινήσεις του χεριού - καρπού - δακτύλων κάτι σαν το project Myo)Σαν φίλος της τεχνολογικής καινοτομίας η παρουσίαση των νέων iphones μου είναι αδιάφορη εδώ και μερικά χρόνια. Τα smartphones βρίσκονται σε φάση αρμέγματος της ερευνας και ανάπτυξης της προηγούμενης δεκαετίας, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο μικρές βελτιώσεις μέχρι να έρθει το επόμενο μεγάλο τεχνολογικό κύμα. Η apple παρουσίασε το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό smartphone της επόμενης χρονιάς για άλλη μια χρονια. Θα πουλήσει σαν ψωμάκι κτλ. κτλ. Καμία έκπληξη.
Όλο το ενδιαφέρον στράφηκε στην παρουσίαση του πρώτου νέου προιόντος της apple μετά το ipad το 2010. Μια παρουσίαση που δημιουργησε περισσότερα ερωτήματα από όσα απάντησε.
Θετικό: Το design. Ξέρω είναι κάτι σχετικό. Όμως η apple εμεινε πιστή στην σχεδιαστική φιλοσοφία της, που λέει πως η μορφή της συσκεύης πρέπει να είναι ουδέτερη με το UI και την λειτουργικότητα να βρίσκονται στο πρώτο πλάνο.
Ερώτημα: H ριζική απομάκρυνση από το παραδοσιακο μινιμαλιστικό touch interface του iphone θα είναι ένα επιτυχημένο εγχείρημα? Ροδέλα, 2 φυσικά κουμπιά και ένα εικονικό σε όλο το εύρος της οθόνης + το κλασικό touch. Μόνο μινιμαλιστικό δεν το λες το νέο interface. Το στοίχημα είναι μεγάλο και θα κριθεί στην πράξη.
Θετικό: Το ότι έδωσαν μεγάλη σημασία σε κάτι εντελώς low tech όπως το λουράκι. Περίμενα μία ευφυής λύση (ξε)κουμπωματος. Έδωσαν 3-4. Εδώ ζωγράφισαν!
Θετικό: Η κομψότητα της φόρτισης. Φυσικά ήταν δεδομένη μια τέτοια λύση. Η apple εβαλε και την δική της πινελιά με τον magsafe μαγνήτη.
Ερώτημα: Η μπαταρία. Θεωρώ δεδομένη της αυτονομία της συσκευής τουλάχιστον 18ωρες κάτω από οποιαδήποτε φυσιολογική χρήση. Αν χρειάζεται να φορτίζει στην διάρκεια της μέρας η συσκευή στερείται απλά νοήματος. Πιστεύω πως δεν ανέφεραν τίποτα όχι μόνο γιατί η συσκεύη δεν είναι 100% έτοιμη, αλλά γιατί οι σημαντικότερες αποκαλύψεις για την συσκεύη θα γίνουν το 2015 σε νέα παρουσίαση λίγο πριν κυκλοφορήσει στην αγορά. Εκεί θα αναφερθούν περισσότερα και κυρίως...
Υπόθεση: Το 2015 θα παρουσιαστούν οι ιδιοτητες της συσκευής σαν health monitoring device. Έκει παίζονται τα πολλά λεφτά, εκεί γίνονται οι συμφωνίες με μεγάλες κλινικές της αμερικής, αυτή την αγορά θα τρέξουν να καλύψουν όλες οι εταιρίες που παρουσιάζουν smartwatches. Η υγεία είναι το killer app. Σήμερα η συσκευή παρουσιάστηκε σαν συσκευή επικοινωνίας και fitness tracking. Το 2015 θα παρουσιαστεί και σαν health monitoring. Η έμφαση θα δωθεί στους αισθητήρες που φυσικά δεν μετρούν μόνο το heart rate όπως μας έδειξαν σήμερα.
Το apple watch έχει να δώσει πολλά περισσότερα από όσα φάνηκαν στην σημερινή παρουσίαση. Αναμένουμε το νέο έτος με ενδιαφέρον για την apple μετά από αρκετά χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από: IMarios, 10/09/2014 - 03:40
Δημοσίευση 10/09/2014 - 05:42
εσυ dream21 μας εχει ζαλισει..παρε το samsung σου εσυ με 3,8ghz 20πυρηνο 22 gb RAM που θα λαγγαρει φυσικα παλι και ασε μας..
Δεν μου είπες "Η παντοφλιτσα θα φορεθεί πολύ φέτος μιας και τελικά είναι μεγαλύτερο από note 4;" χα χα χα
Δημοσίευση 10/09/2014 - 07:05
Δημοσίευση 10/09/2014 - 07:13
Κλαίω απλά τις πόπης στα ξενα φόρουμς
Συμφωνώ με την εικόνα. Ως γνωστόν το Nexus 4 ήταν ένα λεπτό μεταλλικό 64-bit κινητό με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και κάμερα που έβγαζε καταπληκτικές φωτογραφίες. Είχε και υλοποιήσεις υγείας και έξπυνου σπιτιού. Και τα virtual buttons καταπληκτικά, ανυπομονώ να δούμε πότε θα έρθουν στο iPhone γατάκια.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 07:16
Καλά μέχρι πέρσι εκραζαν το NFC τώρα έγινε τούμπανο ??μηπως θα παίρνουν προμήθεια από τις κάρτες ;;μήπως ;;
Εξεχει λίγο η κάμερα και ;;επειδή το ακουμπάω σε ίσια επιφάνεια κ θα γέρνει ;σιγά !!
Διάφορες των δυο μοντέλων ;οθόνη -κάμερα -split screen-μπαταρία .
Εντάξει ωραία τα apple αλλά φέτος στουκι!
Εντάξει νομίζω ότι τα ήπιαν μόνοι τους και όχι οι Σουηδοί κ φάνηκε σρο χειροκρότημα .το κοινό ΔΕΝ ενθουσιάστηκε .εχει δει καλύτερα προϊόντα χρόνια πριν .
Εδώ είμαστε του χρόνου στο 6s άντε στο 7 θα σκάσει την QHD retina ενώ η άλλη θα έχουν διαφανείς igzo οθόνες .
Πλέον είναι δυο βήματα πίσω από τον ανταγωνισμό Απλά πράγματα .
Δημοσίευση 10/09/2014 - 07:31
Δημοσίευση 10/09/2014 - 07:32
αφού όλοι που τους κράζετε στο τέλος θα τα πάρετε για χαλιέστε
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες