Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 10 ψήφοι

09.09.2014

• Please log in to reply
968 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   XrysaSyros

XrysaSyros

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Samsung Galaxy Note 2

Δημοσίευση 10/09/2014 - 07:34

Samsung Galaxy Note 4 ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 10/09/2014 - 07:35

Γελάω με τις αγγελίες όλοι έτρεξαν κ πουλάνε !!!κανεις τελικά δεν θέλει να πάρει iPhone 6 !!

Αφου ειναι χαλια ρε.

Παραγγελνουν και θηκες απο τωρα να ειναι ετοιμοι.

Καθε χρονο τα ιδια.

#708   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2,750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 10/09/2014 - 07:51

Μονο σε μένα άρεσε ?? Πιστεύω πραγματικά οτι είναι ένα καλό τηλέφωνο .... Οταν έρθει στην Ελλάδα με το καλό .... για το 4,7 που πιστευω οτι είναι και το maximum για ευχρηστο τηλέφωνο αλλά με μεγάλη οθόνη...

#709   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1,650 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 07:55

Εμενα προσωπικα μου αρεσε εμφανησιακα η νεα συσκευή αρκετά. Με χαλάει λιγο που προεξεχει η κάμερα αλλα κατα τα αλλα είμαι ικανοποιημένος....

#710   XrysaSyros

XrysaSyros

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 07:57

Θα μιλησω καθαρα απο προσωπικη μου πειρα για να δικαιολογησω την επιλογη μου στα android. Καταρχας εχω mac laptop απο 2004 και μεχρι πριν 4 χρονια δουλευα αποκλειστικα σε περιβαλλον mac στην προηγουμενη δουλεια μου. Ειχα ολα τα iphone απο το πρωτο μεχρι το 5 και εχω ακομα μεχρι σημερα το ipad 2. 2 μηνες αφου πηρα το 5αρι ξενερωσα. Λεω καλα ειναι. Δε παει αλλο με τους περιορισμους. Το πουλαω και παιρνω Note 2. Το οποιο εχω μεχρι σημερα.

Δουλευω σε ενα φωτογραφειο και παρατηρω οτι πλεον οι περισσοτεροι εχουν καταργησει τις φωτογραφικες μηχανες και εμφανιζουν φωτος απο τα κινητα τους. Οταν ερχοται iphonακηδες ειναι ο χαρος μου... Δεν εχω πετυχει ΕΝΑΝ να ξερει να το δουλεψει σωστα! Δεν υπαρχει τροπος να παρω τις φωτος τους απο μεσα! Να το συνδεσω με τον υπολογιστη να το δει σαν καμερα? Δεν εχει φυσικα κανεις το καλωδιο μαζι τους. Να τις στειλουν με Btooth? Δεν ξερουν οτι ΔΕΝ εχει! Να τις στειλουν με e-mail? Κανεις δεν εχει συγχρωνισμενο το κινητο με apple account! Ασε που πρεπει να ανοιξουν 3G και κανεις δεν εχει συμβολαιο... Εμενα η πειρα μου, μου εχει δειξει οτι οι 9 στους 10 παιρνει iphone για να λεει οτι εχει το συγκεκριμενο κινητο!

Τι διαφορα προσεξα σε εμενα με την αλλαγη που εκανα. Βρισκω πολλες περισσοτερες δωραν εφαρμογες, και αν καποιες δεν ειναι τις κατεβαζω απο το black market. Σπανια ομως! Μη σας πω οτι η μονη που χρειαστηκε να κατεβασω απο εκει ηταν το navigon. Επαθα μια ζημια στο bezel απο πτωση σε ασφαλτο, με 7 ευρω αλλαγη με καινουριο. Επειδη ειναι πλαστικο τι με νοιαζει!!! Αν χαλασει, σπασει, φθαρθει, το αλλαζω με πολυ μικρο κοστος! Το bezel του 4 που ειχε γρατζουνια απο πτωση σε χαλι (!!!) δε μπορουσα να το αλλαξω!

Οταν πουλησα το 3G για να παρω το 4 επαθε βλαβη το τροφοδοτικο (την επομενη επρεπε να το παραδοσω...) απο την υγρασια. Δεν μπορουσα να το φορτισω και δεν μπορουσα να παρω τα αρχεια απο μεσα! Ηταν προ icloud εποχη. Τωρα το note 2 επισης παρουσιασε το ιδιο προβλημα (σε νησι μενουμε, υγρασια εχουμε). Μετεφερα ολα τα αρχεια στην καρτα sd, εκανα αντιγραφο στον υπολογιστη και μεχρι να παρω το 4αρι φορτιζω τη μια μπαταρια εξωτερικα στη βαση και δουλευω την αλλη... Με 50 ευρω πριν ενα χρονο πηρα βαση στηριξης με θηκη φορτισης και 2η μπαταρια... Ε οχι. Αν δεν κανει τα ΙΔΙΑ η apple δεν εχω λογο να γυρισω πισω.

#711   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2,750 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:05

Ολα είναι θέμα γνώσεων !!! Αν ξέρεις να δουλεύεις τη συσκευή σου ότι και να έχεις , όλα θα πάνε καλά ... Ποτέ δεν έχασα ουτε ένα κόμμα ασχέτως πλατφόρμας τηλεφώνου !!

#712   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:09

καλά τα λες βρε xrysa από την δική σου σκοπιά αλλά όπως λέει και ο gas δεν έχει ευθύνη η apple αν δεν ξέρεις να την δουλεύεις 

#713   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:12

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!! Σίγουρα υπάρχει και αυτή η μερίδα ανθρώπων που το έχουν απλά για το τραπέζι του καφέ...

Μην γελιόμαστε όπως λέτε και εσείς, ο καθένας παίρνει αυτό που του ταιριάζει και κάνει την δουλειά του άψογα, ασχέτως πλατφόρμας και τηλεφώνου..

Και όλα αυτά για τους συνειδητοποιημένους αγοραστές..

Όσο για την φίλη με το φωτογραφείο, θα της έλεγα να βάλει 2 καλώδια iPhone στο συρτάρι της! ;)

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 10/09/2014 - 08:13.

@CaLi@

#714   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:14

Χαχαχαχαχα ωραιος

Όλοι οι iphonakides αυτά λέτε για παρηγοριά για το πόνο σας. Καλές πατάτες έβγαλε πάλι και χτες και αμέ να σκάσεις 1000αρικο για μια κλαρινοσυσκευή που δεν κάνει πράμα και άσε τα γελάκια γιατί με σας τους iphonakides γελάει ακόμα και ακόμα και ο Κινέζος πού βγάζει κινητάρες (oppo xiaomi one plus).

#715   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:19

Όλοι οι iphonakides αυτά λέτε για παρηγοριά για το πόνο σας. Καλές πατάτες έβγαλε πάλι και χτες και αμέ να σκάσεις 1000αρικο για μια κλαρινοσυσκευή που δεν κάνει πράμα και άσε τα γελάκια γιατί με σας τους iphonakides γελάει ακόμα και ακόμα και ο Κινέζος πού βγάζει κινητάρες (oppo xiaomi one plus).

Τρολ ον

Χα χα χα!!!

Τρολ οφ

@CaLi@

#716   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:21

Η apple τρολαρει ασύστολα αλλά δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.

#717   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:26

Η apple τρολαρει ασύστολα αλλά δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.

Και εσύ και εμείς μαζί σου!!! :/

Αλλά δεν πειράζει, μας φτιάχνεις το κέφι όταν γράφεις!! Αλήθεια!! :)

@CaLi@

#718   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2,750 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:28

Mα....δέν είναι με το ζορι !!! Περι ορεξεως....

#719   XrysaSyros

XrysaSyros

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:34

Όσο για την φίλη με το φωτογραφείο, θα της έλεγα να βάλει 2 καλώδια iPhone στο συρτάρι της! ;)

Αλλη ορεξη δεν ειχα! Γιατι να πληρωσω για ενα καλωδιο που δεν μου ειναι απαραιτητο? Το θεμα μου δεν ηταν αυτο. Αλλα να θιξω τον λογο που παιρνει iphone ο περισσοτερος κοσμος.

#720   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:38

Αλλη ορεξη δεν ειχα! Γιατι να πληρωσω για ενα καλωδιο που δεν μου ειναι απαραιτητο? Το θεμα μου δεν ηταν αυτο. Αλλα να θιξω τον λογο που παιρνει iphone ο περισσοτερος κοσμος.

Σου είναι όπως διαβάζω... Η ψυχική σου ηρεμία σίγουρα κάνει πιο πολλά από ένα καλώδιο... :) Θες δεν θες θα υπάρχουν και αυτοί οι πελάτες.. Δυστυχώς...

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8