7 ευρώ έχει ένα καλώδιο και από Ebay λιγότερα ειναι εξοδα για μια επιχείρηση ?
09.09.2014
Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:45
Ad
Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:45
Σου είναι όπως διαβάζω... Η ψυχική σου ηρεμία σίγουρα κάνει πιο πολλά από ένα καλώδιο... Θες δεν θες θα υπάρχουν και αυτοί οι πελάτες.. Δυστυχώς...
Πιστεψε με πιο καλα εχω να τους στειλω σπιτι τους να τις περασουν σε στικακι και να μου τις φερουν ή να πανε να φερουν το καλωδιο τους. Σαφως και υπαρχουν και αυτοι οι πελατες. Εμπλουτιζουν τις γνωσεις μου! Ηξερες εσυ οτι η sim card ειναι ΚΑΙ επεκτασιμη μνημη? Το ακουσα και αυτο ναι... και επεμεναν με την sim στο χερι να τη συνδεσω στον υπολογιστη. Οχι δεν ειμαι ελεφαντααααααααας!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:46
Παντου υπάρχουν !!! Ξερεις πόσος κόσμος έχει μπρικάρει android συσκευές ?
Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:47
7 ευρώ έχει ένα καλώδιο και από Ebay λιγότερα ειναι εξοδα για μια επιχείρηση ?
Δεν αποφασιζω εγω μιας και δεν ειναι δικη μου επιχειρηση. Ευτυχως ειμαι υπαλληλος!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:51
Πάντως τρομερή ιδέα sim μαζί με μνήμη !!! Η επόμενη γενια έτσι θα έπρεπε να ειναι 64gb sim !!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:52
Μονο σε μένα άρεσε ?? Πιστεύω πραγματικά οτι είναι ένα καλό τηλέφωνο .... Οταν έρθει στην Ελλάδα με το καλό .... για το 4,7 που πιστευω οτι είναι και το maximum για ευχρηστο τηλέφωνο αλλά με μεγάλη οθόνη...
Κι εμένα μου άρεσε, αλλα απογοητεύτηκα λίγο απο το ξανα μανα παρόμοιο design.
Κι επιμένω, σε όσους κράζουν ή λενε οτι η Apple παραμένει πίσω ενω οι αλλοι τουμπανιαζουν τα μοντέλα τους:
Ουδέποτε ο Τζομπς είπε "τα φτιάχνουμε καλύτερα και δυνατότερα". Έλεγε "τα φτιάχνουμε διαφορετικά".
Δεν χρειαζεται το εκάστοτε iPhone να εχει τα specs ενός...Eurofighter (!) επειδή η Samsung φτιάχνει κινητό με specs του κεντρικού υπολογιστή της... ΝΑΣΑ! Πόσοι δηλαδή απο εσάς, θεωρούν πιο σταθερό και στρωτο το Android απο το iOS; Εκεί εχει καινοτομησει η Apple. Και φτιάχνει συσκευή που να εχει το απαραίτητο hardware για να λειτουργεί άψογα με το iOS. Οτιδήποτε επιπλέον, το θεωρεί περιττό - κι ορθώς. Επίσης, ποτε θα καταλάβετε οτι τα προϊόντα Apple ειναι είδη πολυτελείας και πληρώνεις αρκετά για το φαγωμενο Μήλο-λογότυπο; Υπάρχουν ενα σορό τούμπανο αυτοκίνητα, αλλα η Ρολς Ροις ειναι δειγμα στάτους, πολιτελειας και πλούτου. Το ιδιο ισχυει με την Apple.
Αν κάποιος θέλει μα εχει οτι πιο υπερσύγχρονο σε specs (γιατί, άραγε; Είστε τζανκις της τεχνολογίας, πρέπει να περνετε πάντα την δόση-πρεζα σας, προφανώς δεν αγοράζει Apple προϊόντα, τοσο απλα.
Εάν εχεις ενα υπερπολυτελές αυτοκίνητο που λειτουργεί άψογα και δεν κλαταρει (και ταυτόχρονα ικανοποιείται και το εγω σου, οτι διαθέτεις χρήμα για τέτοιο ακριβό πράγμα κι ανεβαίνει το στάτους σου), γιατί να πάρεις ενα σουπερ υπερηχητικό γιαπωνέζικο αμάξι που κάνει τα 100 μέτρα σε 2 δευτερόλεπτα; Who f*ckin cares, στην τελική;
Εγω απλα, απογοητεύτηκα λίγο απο το σχεδιασμό του κινητού (ήθελα κάτι που να μου κόψει την ανάσα), ενω θεωρώ το iWatch άκρως fail επένδυση. Φυσικά οι βλαμενοι οι Ασιάτες και μάλιστα οι Γιαπωνέζοι, σίγουρα θα το πάρουν. Δεν βλέπω τρελές πωλήσεις στην Ευρώπη, όμως.
Γνώμη μου πάντα, έτσι (για ολα τα παραπάνω); Δεν κατακρίνω κανέναν που δεν συμφωνεί μαζί μου.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:54
Δεν αποφασιζω εγω μιας και δεν ειναι δικη μου επιχειρηση. Ευτυχως ειμαι υπαλληλος!
αν έρθω καλοκαίρι Σύρο μια και μου άρεσε όταν είχα έρθει ποιο παλιά θα σου φέρω δυο
Δημοσίευση 10/09/2014 - 08:58
Ρε παιδιά, κάθε χρόνο περιμένουμε όλοι να δούμε κάτι το σούπερ ουάου. Απορώ τι περιμένουμε να δούμε.
Εγώ περιμένω πλεόν 4 ολόκληρα χρόνια για να δω αυτό που θα μου κάνει κλικ όπως το 4άρι μου.
Προσωπικά φέτος, πέρα απο τις φωτό που είδα, δεν έκατσα να δω κανένα βίντεο απο αυτά που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες.
Με κούρασε να ξέρω απο πριν τι θα δείξουν. Για αυτό και χθες τα χειροκροτήματα και ο ενθουσιασμός, σε κάθε τι που ανακοίνωσαν ήταν μέτρια πράγματα. Γιατί όλοι ήξεραν τι θα δουν.
Ξενέρα.
Άρχισαν όλοι οι ανδρόιντ, να κράζουν πάλι τις νέες συσκευές 6 και 6+. Απορώ και αν έχουν κάτι πιο σημαντικό να ασχοληθούν στη ζωή τους, για αυτό και τους αγνοώ.
Να πω την αλήθεια, θέλω να τα δω απο κοντά για να δω πιο μου κάνει. Πριν την παρουσίαση ήμουν υπέρ του 4.7".
Απο την παρουσίαση και μετά μου αρέσει και το 5.5", 64gb φυσικά και όχι 16. Είναι βλακεία να υπάρχει το 16gb σε τέτοια κινητά. Ειδικά σε αυτά που δεν υπάρχει και δυνατότητα προσθήκης εξωτερικής μνήμης.
Το θέμα μου είναι οτι το κόστος - ειδικά στην Ελλάδα - είναι πλεον πολύ μεγάλο. Δεν είναι κάπως να δώσουμε 900-1000 ευρώ για μια συσκευή κινητού, για ένα smartphone;
Με αυτά τα λεφτά, μέχρι και μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πέρνεις, που λεει ο λόγος. Αγοράζεις με 1000 ευρώ ωραιότατο λαπτοπ mac air.
Είμαι προβληματισμένος γιατί θέλω να αλλάξω συσκευή φέτος και δεν πέρνει άλλο εναν χρόνο αναβολή.
Δε με ενοχλούν καθόλου οι γραμμές που λένε κάποιοι, ούτε οι τετραπύρηνοι που δεν έχει, που λένε άλλοι. Με ενοχλεί (εκτός του κόστους) η κάμερα που προεξέχει και το θέμα μπαταρίας.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 09:04
Πέρνεις και 5S μετ/νο άριστο !!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 09:05
αν έρθω καλοκαίρι Σύρο μια και μου άρεσε όταν είχα έρθει ποιο παλιά θα σου φέρω δυο
Δεν φερνεις κανα τσουρεκι Τερκενλη λεω εγω? Αυτο θα το εκτιμησω! Με λευκη σοκολατα και καστανο περικαλω.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 09:06
Ότι πεις
Δημοσίευση 10/09/2014 - 09:10
Δεν είμαι υπερ του μεταχειρισμένου.
Έχω δοκιμάσει τα ανδρόιντ και με κούρασαν τα κολλήματα τους και οτι ζεστένονται στο πι και φι.
Προτιμάω Apple για το λειτουργικό, για το design και την επικοινωνία-συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές Apple, όπως με το OS X Yosemite. Θα μας λύσει τα χέρια.
Για το Apple watch, όμορφο, καλύτερο απο όλα τα roumors που είχαν κλυκλοφορίσει αλλά ως εκεί. Δε θα το έπερνα ποτέ.
Είναι ένα "nice to have gadget" και τίποτα παραπάνω.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 09:24
By the way, ακόμα να ανανεωθεί η Ελληνική σελίδα της Apple...
Δημοσίευση 10/09/2014 - 09:27
στα apple store θα το φερουν νωριτερα σαν demo η θα το εμφανισουν στις 19 του μηνα?
Δημοσίευση 10/09/2014 - 09:31
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες