Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 10 ψήφοι

09.09.2014

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
968 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#736   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 10/09/2014 - 09:52

Λοιπόν να πω κι εγώ δυο λόγια.

Μου άρεσαν τα νέα iPhone κατ' αρχάς. Ήμουν υπέρ του μικρότερου μεγέθους σε κινητά, αλλά όταν είδα κάτι S4 κλπ αυτό άλλαξε αυτοστιγμεί. Οπότε θετική η μεγέθυνση της συσκευής.

Σε κάτι με specs δεν στάθηκα ούτε τρελάθηκα. Το NFC φυσικά καλό (κι ας άργησε) αλλά γενικά ακριβώς ό,τι περιμέναμε. Αν είχα τη δυνατότητα θα αγόραζα το 6+ αλλά μιας και έχω 5S είμαι καλυμένος για ένα χρόνο ακόμα σίγουρα.

Για το ρολόι: Πολύ θετική η αντίδρασή μου, με πολλά πράγματα ενθουσιάστηκα. Αλλά μην ξεχνάμε: ΠΟΤΕ πρώτη γενιά Apple προϊόντων. Πιστεύω όποιος πήρε το πρώτο iPad ή το πρώτο iPhone την πάτησε οικτρά. iPad 2 δουλεύεις ακόμα και σήμερα ;) Οπότε όποιος το θέλει ας το σκεφτεί κι αυτό. Είναι κάτι εντελώς νέο. Αλλά σίγουρα εντυπωσιακό!

Γενικά για την όλη παρουσίαση, η γνώμη μου μένει η ίδια: Η Apple δεν καινοτομεί γενικά (εντάξει, όχι ποτέ) αλλά παίρνει πράγματα και τα υλοποιεί καλύτερα απ' όλους. Σύμφωνα με αυτό και με όλα τα παραπάνω λοιπόν, είμαι ικανοποιημένος!

Υ.Γ.: Έγραψε κανείς για τον Jobs που θα στριφογυρίζει στον τάφο του κλπ; Δεν είδα κάτι ακόμα αλλά δε διάβασα όλο το ποστ. Να κάνουμε μια συλλογή όλων όσοι το είπαν (δηλαδή να δούμε ποιοι θα είναι οι πρώτοι κάτοχοι του νέου iPhone).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#737   Gagarin

Gagarin

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:aterzop

Δημοσίευση 10/09/2014 - 09:58

Αν και χαλαω λιγο το θεμα...
Εχθες εγινε η παρουσιαση των δυο νεων iphone κ του apple watch...Το αν μου αρεσαν να σας πω οτι το μονο που μου κινησε το ενδιαφερον ειναι το λειτουργικο-interface του ρολογιου(αν κ τα G-SHOCK δεν τα αλλαζω ΠΟΤΕ)...κατα τα αλλα δεν νομιζω να κανω κινηση για την αποκτηση του iphone 6 κ φυσικα με την καμια του iphone 6 plus(δεν μου αρεσουν τα phablet)....

Eχθες εκτος των αλλων η Apple απεσυρε το iPod Classic...το gadget που πραγματικα τους εβαλε στο "παιχνιδι" ξανα. Eτσι μετα απο 13χρονια(παρα ενα μηνα) τελος του click wheel κ του classic beauty...

P.S Συγγνωμη που χαλαω το θεμα...Επισης δεν ξερω αν εχει γινει αναφορα απο αλλον φιλο...

Τελευταία επεξεργασία από: Gagarin, 10/09/2014 - 09:59

#738   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 10/09/2014 - 10:06

προσωπηκα αλλα περιμενα αλλα ειδα....

το ζαφηρι?   πηγε περιπατο

ασυρματη φωρτηση? ... περιπατο

design? απο μπροστα και απο πλαι πολυ ομορφο.. απο πισω?   ελεος! καλα γιατι δεν βαλανε γυαλι? να δειχνει ωραιο? δεν εμπενε? γιατι δεν εβαψαν το μεσα ασπρο να τεριαζει? το αφησαν ετσι...

τελικα ακομα cpu ram gpu δεν ξερουμε... (οχι οτι παιζει και μεγαλο ρολο)

OIS? το μεγαλο μονο?  γιατι?  ξαφνικα ναυαρχιδα εγινε το μεγαλο? το μικρο?  που κατουρησε? απο ποτε η αππλε κανει διαχωρησεις? γιατι πεταει σαν τσουτσουνι η καμερα τοτε?

το μικρο γιατι δεν εχει τα extra feature με τα extended ipad style apps? και εδω διαχωρησεις?

καμερα οκ.... ετσι και αλιως το 5s βγαζει απιστευτες φωτο το ιδιο θα κανει και το 6

θελω να δω την οθονη πως θα ειναι.. βεβαια το 750 αναλυση.... δεν το σχολειαζω

nfc να δουμε αν θα ερθει και ποτε ελλαδα...

ενα εχω να πω τα @@ του Federighi με κρατανε....

για το ρολοι δεν θα πω κατι....

που ειναι που ειχαν για μηνες ιατρους και αθλητες και εκανα δοκιμες? 

τι fitness special exei? 

που ειναι οι κλινικες που θα στελνουν σηματα.. επικοινωνιες κτλ?  καναμε συζητησεις εμεις εδω και τελικα τιποτα

εκτος αν εδειξαν κατι που δεν ειδα με το χαλια streaming!

το UI? τι χαλι μαυρο ειναι αυτο? μια μαυριλα με εικονιδια?

αν αποφασισω θα παωσ το 4,7 αναγκαστηκα... ισως και 16 gb ωστε να δωσω οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα

μακαρι απο κοντα να ειναι πιο ομορφο απο τις φωτο και να μου αρεσει

και μακαρι στο 6s να φτιαξουν τις γραμμες και την καμερα

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 10/09/2014 - 10:07

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#739   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 10/09/2014 - 10:14

Μάλιστα, θα αναγκάσουν πόσο κόσμο να πάρει το άχρηστο 16GB επειδή είναι το πιο φθηνό μοντέλο, το οποίο δεν δέχεται και προσθήκη εξωτερικής μνήμης. Τραγικό ρε παιδιά.

#740   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/09/2014 - 10:18

για όλα φταίνε η ερασιτέχνες σχεδιαστές, που τόσους μήνες τώρα μας φούσκωναν τα μυαλά.

#741   jaymzz

jaymzz

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Twitter:@Jaymzz23
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 10/09/2014 - 10:19

Έχω την εντύπωση ότι η Apple έβγαλε 2 νέα μοντέλα αλλά  η Samsung LG κλπ θα αυξήσουν τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα με βάση τα σχόλια των χρηστών αυτές τις μέρες.... Εκτός και αν....

#742   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 10/09/2014 - 10:49

Έχω την εντύπωση ότι η Apple έβγαλε 2 νέα μοντέλα αλλά η Samsung LG κλπ θα αυξήσουν τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα με βάση τα σχόλια των χρηστών αυτές τις μέρες.... Εκτός και αν....

Ναι, μεγάλη αποτυχία το iPhone 6. Τρίζουν τα κόκκαλα του Jobs.

(Περιμένω θρεντς τύπου ποιο μοντέλο να πάρω από αγγλικό Apple Store κλπ από τα άτομα που "απογοητεύτηκαν")

#743   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 10/09/2014 - 10:54

Ναι, μεγάλη αποτυχία το iPhone 6. Τρίζουν τα κόκκαλα του Jobs.

(Περιμένω θρεντς τύπου ποιο μοντέλο να πάρω από αγγλικό Apple Store κλπ από τα άτομα που "απογοητεύτηκαν")

Χα χα !!! Δεν έχω αλλά like!!

Like!!!

@CaLi@

#744   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 10/09/2014 - 10:56

να σας πω και την δικη μου εμπειρια ειμαι μελος στο xda χρονια τωρα αναβαθμισεις ρουταρισματα android χρονια τωρα blackmarket κτλ τα δυο τελευταια χρονια επεσε στα χερια μου ενα iphone 5 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος εαν ξερεις τα συν πλυν της καθε συσκευης ποτε δεν χανεις εαν τωρα το παιρνεις για να εχεις iphone ακομα και samsung note galaxy η οτι αλλο για να δειχνεις τι συσκευη εχεις αστο καλυτερα.η τιμες ξερετε οτι αφου υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν 800 900 ακομα και 1000 ευρο μια συσκευη γιατι να μην πουλησουν τοσο.οσο για το τι αρεσει στον καθενα ειναι δικο του θεμα και μονο!!!εταιρειες ειναι το συμφερον τους κοιτανε.προσωπικα αυτη την στιγμη ειμαι ικανοποιημενος με το apple τηλεφωνο που εχω αυριο ισως ειμαι με ενα android ισως και windows mobile ποτε δεν ξερεις
Rafael Nadal

#745   blade

blade

iPH User

• 127 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 10/09/2014 - 11:38

εχει πεσει πολυ τρολ..

http://techblog.gr/m...-iphone-6-9876/

#746   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 12:15

Και εσύ και εμείς μαζί σου!!! :/

Αλλά δεν πειράζει, μας φτιάχνεις το κέφι όταν γράφεις!! Αλήθεια!! :)

Να δεις πόσο φτιάχνεις το κέφι στην apple όταν αγοράζετε το γουρούνι τους στο σακί.

#747   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 10/09/2014 - 12:16

Mην αρπάζεσαι ρε συ, βάλε λίγο χιούμορ και όλα ok :)

Και εμένα αυτή την φορά μου αρέσει το ''gold'' αλλά λέω να πάρω το Note 4, έτσι, για αλλαγη βρε παιδί μου.
Τι λες Γιάννη?

Και εμένα Μιχάλη μου αρέσει το Dark grey αλλά λέω να πάρω έτσι για αλλαγή ένα Nexus 6 :)

#748   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 10/09/2014 - 12:25

Ερώτηση γιατί χθες δεν το κατάλαβα το apple pay είναι μόνο για 6 και 6 plus για 5/5s/5c όχι γιατί δεν έχει NFC σωστά; Εκτός αν πάρεις το apple watch.

Knowledge Is Power

#749   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 10/09/2014 - 12:30

Ερώτηση γιατί χθες δεν το κατάλαβα το apple pay είναι μόνο για 6 και 6 plus για 5/5s/5c όχι γιατί δεν έχει NFC σωστά; Εκτός αν πάρεις το apple watch.

Πολύ σωστά. Αν και θα περιμένουμε να έρθει στην Ελλάδα και γενικότερα στην ΕΕ. 2015 θα δούμε εξελίξεις σε αυτό το χώρο

#750   crisk

crisk

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/09/2014 - 12:34

Εγώ το 6ράκι θα το τσιμπήσω, αξίζει να πάω απ' το απλό 5άρι στο 6άρι - εννοείται στα 16, παραπάνω αν θέλει κάποιος ας πάρει ένα iPad στα 64/128 και ξενιάζει.

Οι γραμμές πίσω (του design) δεν με χαλάνε, μου θύμισαν εκείνες τις υπερ-τέλειες στολές των μαχητών του "Tron-Legacy". Η εξέχουσα (προς τα έξω) κάμερα με "ξίνησε", αλλά ούτως ή άλλως ανέκαθεν αγοράζω κάτι χοντροκομένες από καουτσούκ θήκες - για να μη παθαίνει τίποτα το κινητό από "στούκες". Οπότε και τώρα μια τέτοια θα πάρω και προφανώς δεν θα βλέπω καν ότι προεξέχει.

Το design του γενικά, με ψιλο-χάλασε. Όχι ότι δεν είναι όμορφο, απλά μου θυμίζει το 3Gs σε πιο κομψή & λεπτή γραμμή.

(Δεν ξέρω, ίσως εκτός του "μήλου" ως σήμα-κατατεθέν, η Apple θέλει να λανσάρει αυτό το τέλειο παραλληλόγραμμο με άψογες ημικυκλικές γωνίες ως σχέδιο-σήμα-κατατεθέν των κινητών της. Πάντως, περίμενα κάτιο πιο "διαστημικό" ως design).

Για το iWatch... καλά, ουδέν άλλο σχόλιο, τα 'γραψα ήδη. Άκρως fail project.

Μια χαρά η 8άρα έκδοση (iOS), την αναμένουμε την άλλη βδομάδα, όπως περιμένω και την επόμενη MacOS έκδοση.

Γενικά, ούτε κρύο ούτε ζέστη η χθεσινή παρουσίαση για μένα, απλά είδα επιτέλους το 6άρι που θέλω σε κάνα 4μηνο να πάρω.

Αυτά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9