Λοιπόν να πω κι εγώ δυο λόγια.
Μου άρεσαν τα νέα iPhone κατ' αρχάς. Ήμουν υπέρ του μικρότερου μεγέθους σε κινητά, αλλά όταν είδα κάτι S4 κλπ αυτό άλλαξε αυτοστιγμεί. Οπότε θετική η μεγέθυνση της συσκευής.
Σε κάτι με specs δεν στάθηκα ούτε τρελάθηκα. Το NFC φυσικά καλό (κι ας άργησε) αλλά γενικά ακριβώς ό,τι περιμέναμε. Αν είχα τη δυνατότητα θα αγόραζα το 6+ αλλά μιας και έχω 5S είμαι καλυμένος για ένα χρόνο ακόμα σίγουρα.
Για το ρολόι: Πολύ θετική η αντίδρασή μου, με πολλά πράγματα ενθουσιάστηκα. Αλλά μην ξεχνάμε: ΠΟΤΕ πρώτη γενιά Apple προϊόντων. Πιστεύω όποιος πήρε το πρώτο iPad ή το πρώτο iPhone την πάτησε οικτρά. iPad 2 δουλεύεις ακόμα και σήμερα Οπότε όποιος το θέλει ας το σκεφτεί κι αυτό. Είναι κάτι εντελώς νέο. Αλλά σίγουρα εντυπωσιακό!
Γενικά για την όλη παρουσίαση, η γνώμη μου μένει η ίδια: Η Apple δεν καινοτομεί γενικά (εντάξει, όχι ποτέ) αλλά παίρνει πράγματα και τα υλοποιεί καλύτερα απ' όλους. Σύμφωνα με αυτό και με όλα τα παραπάνω λοιπόν, είμαι ικανοποιημένος!
Υ.Γ.: Έγραψε κανείς για τον Jobs που θα στριφογυρίζει στον τάφο του κλπ; Δεν είδα κάτι ακόμα αλλά δε διάβασα όλο το ποστ. Να κάνουμε μια συλλογή όλων όσοι το είπαν (δηλαδή να δούμε ποιοι θα είναι οι πρώτοι κάτοχοι του νέου iPhone).