Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 10 ψήφοι

09.09.2014

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
968 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:11

Και μια ερωτηση ακομα γιατι δεν το εχω ψαξει η GM περσι μπορουσε να μπει χωρις dev account ισχυει το ιδιο για 8;

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   Rhohamme

Rhohamme

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:20

για όλα φταίνε η ερασιτέχνες σχεδιαστές, που τόσους μήνες τώρα μας φούσκωναν τα μυαλά.

Κι ακόμη περισσότερο η ημιμάθεια που μας κάνει να πιστεύουμε πως ό,τι ζωγραφίζει ο κάθε ταλαντούχος σχεδιαστής μπορεί και να υλοποιηθεί...

Έτσι θα πετούσαμε από το 1000 πΧ κι εγώ θα είχα φτιάξει το iPhone από το 2000...

#753   XrysaSyros

XrysaSyros

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Samsung Galaxy Note 2

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:44

Το design του γενικά, με ψιλο-χάλασε. Όχι ότι δεν είναι όμορφο, απλά μου θυμίζει το 3Gs σε πιο κομψή & λεπτή γραμμή.

(Δεν ξέρω, ίσως εκτός του "μήλου" ως σήμα-κατατεθέν, η Apple θέλει να λανσάρει αυτό το τέλειο παραλληλόγραμμο με άψογες ημικυκλικές γωνίες ως σχέδιο-σήμα-κατατεθέν των κινητών της. Πάντως, περίμενα κάτιο πιο "διαστημικό" ως design).

Πλακα μας κανεις? Εμενα το bezel μου θυμιζει το note 2 οπως επισης και το τελειωμα της οθονης που κανει μια ελαφρυα καμπυλη. Ελα τωρα...

#754   crisk

crisk

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:50

Λάθος, εμένα μου θύμισε το 3Gs. Γνώμη μου.

#755   XrysaSyros

XrysaSyros

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:51

Μου άρεσαν τα νέα iPhone κατ' αρχάς. Ήμουν υπέρ του μικρότερου μεγέθους σε κινητά, αλλά όταν είδα κάτι S4 κλπ αυτό άλλαξε αυτοστιγμεί. Οπότε θετική η μεγέθυνση της συσκευής.

Υ.Γ.: Έγραψε κανείς για τον Jobs που θα στριφογυρίζει στον τάφο του κλπ; Δεν είδα κάτι ακόμα αλλά δε διάβασα όλο το ποστ. Να κάνουμε μια συλλογή όλων όσοι το είπαν (δηλαδή να δούμε ποιοι θα είναι οι πρώτοι κάτοχοι του νέου iPhone).

Που εισαστε ολοι εσεις που κραζατε τις μεγαλες οθονες ρε? Ε? Και τωρα ξαφνικα σας αρεσει! Βγειτε απο τις τρυπες σας και πειτε "εγω αποκαλουσα τα αλλα παντοφλες και τωρα ειμαι καραγκιοζης και το παιρνω πισω επειδη εβγαλε και για μενα το μηλο παντοφλα"!

Ναι! Θα στριφογυριζει στο ταφο του! Αλλα οχι για την χθεσινη παρουσιαση! Απο του 5 και μετα! Γιατι μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας. Που ειναι ρε το Bluetooth? Τι πιο λογικο και απλο :huh:

Τελευταία επεξεργασία από: XrysaSyros, 10/09/2014 - 16:52

#756   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:53

Που εισαστε ολοι εσεις που κραζατε τις μεγαλες οθονες ρε? Ε? Και τωρα ξαφνικα σας αρεσει! Βγειτε απο τις τρυπες σας και πειτε "εγω αποκαλουσα τα αλλα παντοφλες και τωρα ειμαι καραγκιοζης και το παιρνω πισω επειδη εβγαλε και για μενα το μηλο παντοφλα"!

Ναι! Θα στριφογυριζει στο ταφο του! Αλλα οχι για την χθεσινη παρουσιαση! Απο του 5 και μετα! Γιατι μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας. Που ειναι ρε το Bluetooth? Τι πιο λογικο και απλο :huh:

Ξέχασες την αναφορά παράδοσης και το ραδιόφωνο.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#757   XrysaSyros

XrysaSyros

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:54

Λάθος, εμένα μου θύμισε το 3Gs. Γνώμη μου.

Και ομως μοιαζει με το Note 2. Οσο και αν σε στεναχωρει φιλε μου.

#758   XrysaSyros

XrysaSyros

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:56

Ξέχασες την αναφορά παράδοσης και το ραδιόφωνο.

Την επεκτασιμη μνημη, την ελευθερη μπαταρια, τις δωρεαν εφαρμογες. Θες και αλλα? Βαριεμαι.

#759   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.752 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:57

Την επεκτασιμη μνημη, την ελευθερη μπαταρια, τις δωρεαν εφαρμογες. Θες και αλλα? Βαριεμαι.

Εάν θες αυτά είσαι σε λάθος κοινότητα και θα πρέπει να πάρεις κάτι που να μην είναι apple.

#760   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:58

Oύτε 3Gs, ούτε Note 2. Θα σας στεναχωρήσω και τους 2 αλλά το iPhone θυμίζει το πρώτο iPhone (αλλά μάλλον τότε είχε κυκλοφορήσει ήδη το Ν2).

Συνημμένο αρχείο  _wsb_500x298_g_iphone.jpg   46,61KB   36 λήψεις

p.s. προφανώς και σε ειρωνευόμουν για τις αναφορές και τα BT.

Όταν εχεις 100000 τρόπους να διαμοιραστείς ένα αρχείο , αυτά είναι περιττα.

Όσο για τις αναφορές;

Είναι για να γκρινιάζουμε στους άλλους ότι δεν απαντάνε στα SMS μας (Ελληνάρες).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#761   XrysaSyros

XrysaSyros

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 17:03

Εάν θες αυτά είσαι σε λάθος κοινότητα και θα πρέπει να πάρεις κάτι που να μην είναι apple

Εδω και 2 χρονια εχω αλλο. Μεχρι το 5αρι εφτασε η χαρη μου. Και εχω ακομα το ipad 2. Ως iphonακιας ομως θυμαμαι το ξεκατινιασμα που επεφτε εδω μεσα για τα υπολοιπα. Ακομα και σε φορουμ για android που ειμαι γραμμενη μπαινουν iphonακηδες για να πετανε τα τρολαρισματα τους. Εδω δεν σας αρεσει να ακουγεται το αντιθετο? Λυπαμαι...

#762   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 10/09/2014 - 17:04

Μα είπα πως άλλαξε η γνώμη μου όταν είδα άλλα τηλέφωνα, και μάλιστα έδωσα ως παράδειγμα το S4, το οποίο είναι προγενέστερο του iPhone 6. Προς τι το ξέσπασμα λοιπόν;

Α και δε νιώθω εξαπατημένος, ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν έχω κάποιο φίλο στο 2005 για να θέλω file transfer μέσω Bluetooth.

#763   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 10/09/2014 - 17:04

Εδω και 2 χρονια εχω αλλο. Μεχρι το 5αρι εφτασε η χαρη μου. Και εχω ακομα το ipad 2. Ως iphonακιας ομως θυμαμαι το ξεκατινιασμα που επεφτε εδω μεσα για τα υπολοιπα. Ακομα και σε φορουμ για android που ειμαι γραμμενη μπαινουν iphonακηδες για να πετανε τα τρολαρισματα τους. Εδω δεν σας αρεσει να ακουγεται το αντιθετο? Λυπαμαι...

ελα ρε χρυσα και εσυ τωρα. πες μας σε τι ειναι καλυτερο το αλλο? με επιχειρηματα αν ξερεις

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#764   XrysaSyros

XrysaSyros

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 17:07

Oύτε 3Gs, ούτε Note 2. Θα σας στεναχωρήσω και τους 2 αλλά το iPhone θυμίζει το πρώτο iPhone (αλλά μάλλον τότε είχε κυκλοφορήσει ήδη το Ν2).

attachicon.gif_wsb_500x298_g_iphone.jpg

p.s. προφανώς και σε ειρωνευόμουν για τις αναφορές και τα BT.

Όταν εχεις 100000 τρόπους να διαμοιραστείς ένα αρχείο , αυτά είναι περιττα.

Όσο για τις αναφορές;

Είναι για να γκρινιάζουμε στους άλλους ότι δεν απαντάνε στα SMS μας (Ελληνάρες).

Την ειρωνεια σου την καταλαβα αγαπητε... Σας απαντησα με αναλογη αλλωστε. Για πες μου εσυ τους αλλους τροπους διαμοιρασης... Γιατι συναναστρεφομαι iphonακηδες καθημερινα... Εγω ξερω τους τροπους. Εκεινοι οχι. Οχι iphone ουτε nokia 3210 δεν μπορουν να χειριστουν.

#765   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 10/09/2014 - 17:07

Την ειρωνεια σου την καταλαβα αγαπητε... Σας απαντησα με αναλογη αλλωστε. Για πες μου εσυ τους αλλους τροπους διαμοιρασης... Γιατι συναναστρεφομαι iphonακηδες καθημερινα... Εγω ξερω τους τροπους. Εκεινοι οχι. Οχι iphone ουτε nokia 3210 δεν μπορουν να χειριστουν.

air drop

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;