Και μια ερωτηση ακομα γιατι δεν το εχω ψαξει η GM περσι μπορουσε να μπει χωρις dev account ισχυει το ιδιο για 8;
09.09.2014
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:11
Knowledge Is Power
Ad
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:20
για όλα φταίνε η ερασιτέχνες σχεδιαστές, που τόσους μήνες τώρα μας φούσκωναν τα μυαλά.
Κι ακόμη περισσότερο η ημιμάθεια που μας κάνει να πιστεύουμε πως ό,τι ζωγραφίζει ο κάθε ταλαντούχος σχεδιαστής μπορεί και να υλοποιηθεί...
Έτσι θα πετούσαμε από το 1000 πΧ κι εγώ θα είχα φτιάξει το iPhone από το 2000...
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:44
Το design του γενικά, με ψιλο-χάλασε. Όχι ότι δεν είναι όμορφο, απλά μου θυμίζει το 3Gs σε πιο κομψή & λεπτή γραμμή.
(Δεν ξέρω, ίσως εκτός του "μήλου" ως σήμα-κατατεθέν, η Apple θέλει να λανσάρει αυτό το τέλειο παραλληλόγραμμο με άψογες ημικυκλικές γωνίες ως σχέδιο-σήμα-κατατεθέν των κινητών της. Πάντως, περίμενα κάτιο πιο "διαστημικό" ως design).
Πλακα μας κανεις? Εμενα το bezel μου θυμιζει το note 2 οπως επισης και το τελειωμα της οθονης που κανει μια ελαφρυα καμπυλη. Ελα τωρα...
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:50
Λάθος, εμένα μου θύμισε το 3Gs. Γνώμη μου.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:51
Μου άρεσαν τα νέα iPhone κατ' αρχάς. Ήμουν υπέρ του μικρότερου μεγέθους σε κινητά, αλλά όταν είδα κάτι S4 κλπ αυτό άλλαξε αυτοστιγμεί. Οπότε θετική η μεγέθυνση της συσκευής.
Υ.Γ.: Έγραψε κανείς για τον Jobs που θα στριφογυρίζει στον τάφο του κλπ; Δεν είδα κάτι ακόμα αλλά δε διάβασα όλο το ποστ. Να κάνουμε μια συλλογή όλων όσοι το είπαν (δηλαδή να δούμε ποιοι θα είναι οι πρώτοι κάτοχοι του νέου iPhone).
Που εισαστε ολοι εσεις που κραζατε τις μεγαλες οθονες ρε? Ε? Και τωρα ξαφνικα σας αρεσει! Βγειτε απο τις τρυπες σας και πειτε "εγω αποκαλουσα τα αλλα παντοφλες και τωρα ειμαι καραγκιοζης και το παιρνω πισω επειδη εβγαλε και για μενα το μηλο παντοφλα"!
Ναι! Θα στριφογυριζει στο ταφο του! Αλλα οχι για την χθεσινη παρουσιαση! Απο του 5 και μετα! Γιατι μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας. Που ειναι ρε το Bluetooth? Τι πιο λογικο και απλο
Τελευταία επεξεργασία από: XrysaSyros, 10/09/2014 - 16:52
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:53
Που εισαστε ολοι εσεις που κραζατε τις μεγαλες οθονες ρε? Ε? Και τωρα ξαφνικα σας αρεσει! Βγειτε απο τις τρυπες σας και πειτε "εγω αποκαλουσα τα αλλα παντοφλες και τωρα ειμαι καραγκιοζης και το παιρνω πισω επειδη εβγαλε και για μενα το μηλο παντοφλα"!
Ναι! Θα στριφογυριζει στο ταφο του! Αλλα οχι για την χθεσινη παρουσιαση! Απο του 5 και μετα! Γιατι μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας. Που ειναι ρε το Bluetooth? Τι πιο λογικο και απλο
Ξέχασες την αναφορά παράδοσης και το ραδιόφωνο.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:54
Λάθος, εμένα μου θύμισε το 3Gs. Γνώμη μου.
Και ομως μοιαζει με το Note 2. Οσο και αν σε στεναχωρει φιλε μου.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:56
Ξέχασες την αναφορά παράδοσης και το ραδιόφωνο.
Την επεκτασιμη μνημη, την ελευθερη μπαταρια, τις δωρεαν εφαρμογες. Θες και αλλα? Βαριεμαι.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:57
Την επεκτασιμη μνημη, την ελευθερη μπαταρια, τις δωρεαν εφαρμογες. Θες και αλλα? Βαριεμαι.
Εάν θες αυτά είσαι σε λάθος κοινότητα και θα πρέπει να πάρεις κάτι που να μην είναι apple.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:58
Oύτε 3Gs, ούτε Note 2. Θα σας στεναχωρήσω και τους 2 αλλά το iPhone θυμίζει το πρώτο iPhone (αλλά μάλλον τότε είχε κυκλοφορήσει ήδη το Ν2).
_wsb_500x298_g_iphone.jpg 46,61KB 36 λήψεις
p.s. προφανώς και σε ειρωνευόμουν για τις αναφορές και τα BT.
Όταν εχεις 100000 τρόπους να διαμοιραστείς ένα αρχείο , αυτά είναι περιττα.
Όσο για τις αναφορές;
Είναι για να γκρινιάζουμε στους άλλους ότι δεν απαντάνε στα SMS μας (Ελληνάρες).
Δημοσίευση 10/09/2014 - 17:03
Εάν θες αυτά είσαι σε λάθος κοινότητα και θα πρέπει να πάρεις κάτι που να μην είναι apple
Εδω και 2 χρονια εχω αλλο. Μεχρι το 5αρι εφτασε η χαρη μου. Και εχω ακομα το ipad 2. Ως iphonακιας ομως θυμαμαι το ξεκατινιασμα που επεφτε εδω μεσα για τα υπολοιπα. Ακομα και σε φορουμ για android που ειμαι γραμμενη μπαινουν iphonακηδες για να πετανε τα τρολαρισματα τους. Εδω δεν σας αρεσει να ακουγεται το αντιθετο? Λυπαμαι...
Δημοσίευση 10/09/2014 - 17:04
Μα είπα πως άλλαξε η γνώμη μου όταν είδα άλλα τηλέφωνα, και μάλιστα έδωσα ως παράδειγμα το S4, το οποίο είναι προγενέστερο του iPhone 6. Προς τι το ξέσπασμα λοιπόν;
Α και δε νιώθω εξαπατημένος, ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν έχω κάποιο φίλο στο 2005 για να θέλω file transfer μέσω Bluetooth.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 17:04
Εδω και 2 χρονια εχω αλλο. Μεχρι το 5αρι εφτασε η χαρη μου. Και εχω ακομα το ipad 2. Ως iphonακιας ομως θυμαμαι το ξεκατινιασμα που επεφτε εδω μεσα για τα υπολοιπα. Ακομα και σε φορουμ για android που ειμαι γραμμενη μπαινουν iphonακηδες για να πετανε τα τρολαρισματα τους. Εδω δεν σας αρεσει να ακουγεται το αντιθετο? Λυπαμαι...
ελα ρε χρυσα και εσυ τωρα. πες μας σε τι ειναι καλυτερο το αλλο? με επιχειρηματα αν ξερεις
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 10/09/2014 - 17:07
Oύτε 3Gs, ούτε Note 2. Θα σας στεναχωρήσω και τους 2 αλλά το iPhone θυμίζει το πρώτο iPhone (αλλά μάλλον τότε είχε κυκλοφορήσει ήδη το Ν2).
p.s. προφανώς και σε ειρωνευόμουν για τις αναφορές και τα BT.
Όταν εχεις 100000 τρόπους να διαμοιραστείς ένα αρχείο , αυτά είναι περιττα.
Όσο για τις αναφορές;
Είναι για να γκρινιάζουμε στους άλλους ότι δεν απαντάνε στα SMS μας (Ελληνάρες).
Την ειρωνεια σου την καταλαβα αγαπητε... Σας απαντησα με αναλογη αλλωστε. Για πες μου εσυ τους αλλους τροπους διαμοιρασης... Γιατι συναναστρεφομαι iphonακηδες καθημερινα... Εγω ξερω τους τροπους. Εκεινοι οχι. Οχι iphone ουτε nokia 3210 δεν μπορουν να χειριστουν.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 17:07
Την ειρωνεια σου την καταλαβα αγαπητε... Σας απαντησα με αναλογη αλλωστε. Για πες μου εσυ τους αλλους τροπους διαμοιρασης... Γιατι συναναστρεφομαι iphonακηδες καθημερινα... Εγω ξερω τους τροπους. Εκεινοι οχι. Οχι iphone ουτε nokia 3210 δεν μπορουν να χειριστουν.
air drop
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες