Νομίζεις...
Το iphone το έχω ξεχάσει κάποιες φορές , το καλώδιο ΠΟΤΕ
Εννοείται αυτό! Όλο και κανα pc θα βρεις να το κοτσάρεις ή κανένα τελικό από φορτιστή άλλου στην καβάτζα!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:39
Νομίζεις...
Το iphone το έχω ξεχάσει κάποιες φορές , το καλώδιο ΠΟΤΕ
Εννοείται αυτό! Όλο και κανα pc θα βρεις να το κοτσάρεις ή κανένα τελικό από φορτιστή άλλου στην καβάτζα!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:44
Με το που ανακοινώνει το νέο iPhone η apple, αμέσως τα ανδροειδή να κράξουν...
Παίδες, το 2014 βγάζει έκδοση λογισμικού android στα 10+ GB ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ και κουβεντιάζουμε ακόμη;
Όχι 8 ούτε 64 πυρήνες δεν θα μπορούν να κινήσουν την "μαούνα"!
Ως iPhone user τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους linuxακιδες!
Άλλη φιλοσοφία, δεν μου κάνει αλλά σεβαστή!
Τα δήθεν ανοιχτά λογισμικά της Google που μέχρι και σε ποιο δόντι έκανες σφράγισμα σου ζητά για να διαβάσεις τα mail σου τα βαρέθηκα και την έκανα!
Δείτε τα χαρακτηριστικά του Note και θα καταλάβετε τη εννοώ!
Ααα.. Μην τυχόν και στο watch η Samsung αποφασίσει να το πάει στο μέγεθος και σας δω στο δρόμο με παντόφλες στον καρπό θα πέσει κράξιμο!!!
Πέρα από την πλάκα το apple watch ήταν το μήνυμα προς την Sammy να κάτσει στα... Ψυγεία, εκεί που είναι καλή!!!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:45
Mail drop box file server και και
Τελευταία επεξεργασία από: billmw, 10/09/2014 - 21:46
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:55
Και χωρίς ίντερνετ? Στείλε μου με μαιλ 10gb να γουστάρω.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:03
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:03
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:08
Σπασμένο ναι.
Δεν το σπάμε για να κλέβουμε τον κόπο των άλλων όμως. Το σπάμε για tweaks & customization. Αλλά μάλλον δεν σου λέει κάτι αυτό. Για σένα Jailbreak = πειρατικές εφαρμογές και μόνο.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:08
Λες και δε σας ξέρω ...
ειναι ο τροπος που λες κατι...τα ρημαδο φορουμ ειναι και ατιμο πραγμα μερικες φορες.Χανεις την ουσια γιατι η γενικευση εχει μεγαλυτερο κοινο και γενικως βολευει στο να εκφρασθουν ολο και περισσοτεροι.Την παταμε ολοι μας οπως την εχεις πατησει και εσυ.Τα ξερεις αυτα αλλα επι της ουσιας ...ναι ειμαστε καθικια
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:12
Χωρίς Ίντερνετ smartphone το 2014; Κ θες να στείλεις κ 10gb?
Η apple φταίει τωρα;
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:13
Μπεεεεεε
-τι ώρα είναι?
-ευχαριστώ δεν καπνίζω.
Είσαι στην καταπάτηση του λευκού οίκου και δεν έχει ίντερνετ και πρέπει να στείλεις μεγάλο αρχείο τι κάνεις?
air drop
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:14
ειναι ο τροπος που λες κατι...τα ρημαδο φορουμ ειναι και ατιμο πραγμα μερικες φορες.Χανεις την ουσια γιατι η γενικευση εχει μεγαλυτερο κοινο και γενικως βολευει στο να εκφρασθουν ολο και περισσοτεροι.Την παταμε ολοι μας οπως την εχεις πατησει και εσυ.Τα ξερεις αυτα αλλα επι της ουσιας ...ναι ειμαστε καθικια
Μπαααα..εγω αυτά που λέω τα εννοώ!!
Και ας γενικεύομαι!
Η μαγκιά του όχλου, και η ανωνυμία, με το συναίσθημα της ατιμωρησιάς που προβάλει, ήταν και θα είναι πάντα ένας ελκυστικός πόλος για τους πιο αδύνατους.
Και εννοείται ότι δεν απευθύνομαι σε σένα.
Και ΝΑΙ ...είμαστε καθίκια και μας αρέσει!
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:16
Μπεεεεεε
-τι ώρα είναι?
-ευχαριστώ δεν καπνίζω.
Είσαι στην καταπάτηση του λευκού οίκου και δεν έχει ίντερνετ και πρέπει να στείλεις μεγάλο αρχείο τι κάνεις?
Εκτος το οτι πηρες απαντηση, μεσω airdrop, το σεναριο σου ειναι ακραιο.
Εχω να στειλω με bluetooth απο το Νοκια Ν80. Και ειχα και 3 android πριν παρω iphone.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:19
Μπεεεεεε
-τι ώρα είναι?
-ευχαριστώ δεν καπνίζω.
Kαι βασικα εξηγησε μου λιγο το σεναριο σου. Γιατι ισως δεν καταλαβαινω κατι σωστα. Εχω να στειλω απο κινητο σε κινητο μεγαλο αρχειο 10gb και θα σε πω ανοιξε bluetooth;
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:31
air drop
δεν λέω Iphone με iphone αλλά iphone με άλλο κινητό.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:32
Kαι βασικα εξηγησε μου λιγο το σεναριο σου. Γιατι ισως δεν καταλαβαινω κατι σωστα. Εχω να στειλω απο κινητο σε κινητο μεγαλο αρχειο 10gb και θα σε πω ανοιξε bluetooth;
δεν θα πεις γιατί δεν μπορείς να στείλεις.
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες