Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 10 ψήφοι

09.09.2014

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
968 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#886   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/09/2014 - 00:03

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#887   DLS

DLS

iPH Addict

• 890 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 11/09/2014 - 00:05

Χα χα!!! Που τις θυμήθηκες.? :P

Έτσι ακριβώς.. Καμία εταιρία δεν την νοιάζει αν κάποιοι θέλουν είναι πίσω, να έχουν ότι είχαν το 90, και αν εσύ δεν έχεις την ευχέρεια να έχεις δεδομένα στο κινητό σου..

Εταιρίες καπιταλιστικές είναι που θέλουν να βγάζουν φράγκα από τα προϊόντα τους και προσπαθούν ο καθένας ξεχωριστά να σου δώσει το καλύτερο και όχι ιδρύματα..

Αν αυτό το καταλάβουν κάποιοι ίσως μπουν στο 20ο αιώνα.. Το να σου δώσει κάτι καλύτερο η να αλλάξει κάτι στο οποίο έκανε λάθος επιλογή ναι... Αλλά μέχρι εκεί..

Αν στην Ελλάδα η στην όποια Ελλάδα υπάρχουν ελλείψεις σε διάφορα τεχνολογικά θέματα.. Δεν τουν νοιάζεται καρφί..

Αυτοί  κοιτούν τις χώρες που όλα δουλεύουν σωστά από όσα προσφέρουν οι συσκευές τους.. 

Όπως διαβάζω γιαυτό το περιβόητο 3G διακόπτη..

Ούτε και ξέρουν μα ούτε και θέλουν να ξέρουν αν οι πάροχοι στην Ελλάδα είναι ανεπαρκείς, εδώ όλα δουλεύουν με την ταχύτητα του φωτός, όπως και σε άλλες χώρες και αυτό είναι που τους ενδιαφέρει.... Να δουλεύει η τεχνολογία τους σωστά σε ανεπτυγμένες τεχνολογικά χώρες... Όλοι άλλο σου λέει απλά, ας αναβαθμιστούν για να δουλεύουν όλα σωστά....

Αυτό ισχύει και για το ραδιόφωνο!

#888   DLS

DLS

iPH Addict

• 890 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 00:08

Ρε παιδιά επειδή αυτό δεν το διάβασα κάπου... Το ρημάδι το siri θα μιλήσει ελληνικά; Ή θα μπερδεύει πάλι την τραγική προφορά μου και θα μ απαντάει σε ό,τι να 'ναι;

#889   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 11/09/2014 - 00:17

Ρε παιδιά επειδή αυτό δεν το διάβασα κάπου... Το ρημάδι το siri θα μιλήσει ελληνικά; Ή θα μπερδεύει πάλι την τραγική προφορά μου και θα μ απαντάει σε ό,τι να 'ναι;

Όταν την στείλουν σχολείο μπορεί και να μάθει... Προς το παρών, Αλέ ντε λον.. :P

@CaLi@

#890   DLS

DLS

iPH Addict

• 890 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 00:41

Όταν την στείλουν σχολείο μπορεί και να μάθει... Προς το παρών, Αλέ ντε λον.. :P

Χαχαχα ωραιος!

#891   crisk

crisk

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/09/2014 - 01:29

Για να μιλά ελληνικά, πρέπει να υποστηρίζει με πληροφορίες όσα την ρωτήσεις. Το feature αυτο δεν υποστηρίζει Ελλάδα, άρα ποιος ο λόγος να την βάλουν να μιλά ελληνικά; Για να σου λεει αν εχει τραπέζι το... Four Seasons στην Ν.Υ.;!

#892   DLS

DLS

iPH Addict

• 890 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 01:39

Για να μιλά ελληνικά, πρέπει να υποστηρίζει με πληροφορίες όσα την ρωτήσεις. Το feature αυτο δεν υποστηρίζει Ελλάδα, άρα ποιος ο λόγος να την βάλουν να μιλά ελληνικά; Για να σου λεει αν εχει τραπέζι το... Four Seasons στην Ν.Υ.;!

Έχεις δίκιο. Απλώς μερικά θέματα ειναι γενικά. Δηλαδή αν ρωτησω για τον καιρό στην περιοχή μου το βγαζει. Ή αν ρωτησω τους στίχους ενός τραγουδιού ας πούμε ή για μια ταινία κλπ. Οποτε εκεί μπορεί να βόλευε λιγο.

#893   crisk

crisk

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/09/2014 - 02:45

Έχεις δίκιο. Απλώς μερικά θέματα ειναι γενικά. Δηλαδή αν ρωτησω για τον καιρό στην περιοχή μου το βγαζει. Ή αν ρωτησω τους στίχους ενός τραγουδιού ας πούμε ή για μια ταινία κλπ. Οποτε εκεί μπορεί να βόλευε λιγο.

Αφού δεν έχει ελληνική ντάτα-μπανκ, πώς να στα πει αυτά;

Κανένα... τραγούδι της... Παπαρίζου θα σου 'λεγε κι αν!

#894   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 11/09/2014 - 06:14

Ναι να μου λέει αυτό... Εμείς δλδ δεν έχουμε ψυχή.. :P

Και να κάνω κράτηση στο Pacha NY..  :P

@CaLi@

#895   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 11/09/2014 - 07:15

Ανταλλαγή αρχείων με wifi direct. Το bluetooth πέθανε. Σε δοκιμή που έκανα με φιλαράκι το wifi direct από note σε note είχε περίπου πενταπλάσια ταχύτητα από το air drop απο iphone σε iphone. Όποιος ψήνεται να το δοκιμάσει κερνάω καφεδάκι στη Θεσσαλονίκη. Και μεγαλο αρχείο δημιουργείται εύκολα με full HD video. Και για να μην παρεξηγηθώ iphone είχα τα τελευταία 5 χρόνια και μάλλον Iphone θα ξαναπάρω τη νεα χρονιά μόλις πέσουν λιγο οι τιμές. Αλλά ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι και ας αναγνωρίζουμε τα θετικά απο τις δύο πλευρές.

#896   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 11/09/2014 - 08:09

με το iphone θα είστε εύζωνες ελευθερος υπηρεσιων

Σε πληροφορώ ότι στην φρουρά δεν είχαμε κάν κινητά. Κ αν κάποιος ήθελε να μας στείλει φωτογραφία μας το έστελνε στο Facebook. Η στο viber. Η χίλια δυο αλλα. Που εσυ θα έστελνες μέσω Bluetooth.

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#897   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 08:41

Τι να πω ρε παιδιά, εγω με αυτο το Bluetooth μεγάλωσα. Πείτε με άνθρωπο τον σπηλαίων, πρόβατο, αλλα ετσι είναι.

Εννοείται πως εξαίρεση είναι η σύνδεση μεταξύ ηχείων headset κ τέτοια.

Αλλα ανταλλαγή αρχείων έχω να κάνω απο Nokia.

Πρόβατα είναι οι χρήστες των ios μην τα μπερδεύεις.

#898   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 08:43

Σε πληροφορώ ότι στην φρουρά δεν είχαμε κάν κινητά. Κ αν κάποιος ήθελε να μας στείλει φωτογραφία μας το έστελνε στο Facebook. Η στο viber. Η χίλια δυο αλλα. Που εσυ θα έστελνες μέσω Bluetooth.

Είδες που πάλι θες ίντερνετ και λες εγω με note 2 να μην μπορώ να το πάρω μέσω fb ή viber????

#899   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/09/2014 - 08:45

οι υπόλοιποι εκτός ios τι είναι για πες μας ?

#900   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 11/09/2014 - 08:46

Είδες που πάλι θες ίντερνετ και λες εγω με note 2 να μην μπορώ να το πάρω μέσω fb ή viber? :huh:

Εσυ λες οτι εν ετη 2014 θες να στειλεις μεγαλο αρχειο, 10GB μεσω bluetooth. Χωρις ιντερνετ. Αραγε ποση ωρα κανει ενα τετοιο αρχειο να σταλθει. Κ εγω σε ειπα οτι απο την στιγμη που εχω Smartphone εχω κ ιντερνετ και δεν ειναι περιορισμος το bluetooth. 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11