Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 6 από πού και πως (Aramex - Mailboxde - Forward2me)?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1397 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   iPuertoRico

iPuertoRico

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:20

έκανα με forward2me   ποιο εύκολο είναι τωρα ειμαι στην πληρωμη στο bill to βαζω τα δικα μου στοιχεια ? και στο  Billing Address του  forward2me?

και στα 2 βάζεις δικά σου στοιχεία!

Στο ship to βάζεις του forward2me.

Τελευταία επεξεργασία από: iPuertoRico, 12/09/2014 - 19:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:26

ok 

#138   themdro

themdro

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Twitter:@th3m
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:30

Και στα 2 iPhone που έκανα παραγγελία, άλλαξε η κατάσταση σε preparing for dispatch! Αλλαξε σε κάποιον άλλο;

#139   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:32

Και στα 2 iPhone που έκανα παραγγελία, άλλαξε η κατάσταση σε preparing for dispatch! Αλλαξε σε κάποιον άλλο;

Και σε εμενα αλλαξε τωρα που το ειδα  B)

Μη μου αγχωνεστε μονο, τουλαχιστον για την aramex. Εχω παρει 10αδες πραγματα απο την αγγλικη διευθυνση και ολα ηρθαν ταχυτατα. Στις τιμες των μεταφορικων που βλεπετε στο site να ξερετε επιβαρυνονται με ΦΠΑ 23%

#140   vstrom71

vstrom71

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:41

και σε μένα φίλε μου οπότε όλα καλά απο apple νομίζω ,αυτά που γραφουν κάποιοι για ταυτότητα και scan την κάρτα ποτέ γίνετε ,ρωτάω πολλά αλλά δεν το εχω ξανακάνει ,εσύ που έχεις aramex έβαλες στη διεύθυνση και το ΑΤΗ 4343 (τυχαίο αυτό το νούμερο) προφανώς είναι ο κωδικός πελάτη της shop and ship?

#141   valexo

valexo

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:44

Κρατιεμαι να μην το παρω κι εγω απο Αγγλία και να περιμενω να το παρω οταν πάω Αμερική!
Έφτιαξα ομως ενα λογαριασμό στη borderlinx να δω πως παει η διαδικασία και αν γίνεται και εχω το εξής θεμα: οταν βάζω τη διευθυνση που μου δίνει η borderlinx και πατάω next για να βάλω στοιχεία κάρτας κτλ, μου πετάει ενα παράθυρο η apple και λεει οτι δεν μπορει να βρεθεί αυτη η διεθυνση. Και οταν πειραζω λιγο τα στοιχεία, μου βγάζει σαν εναλλακτική μια άλλη που εχει άλλη πόλη! Αντί για City Daventry που μου δίνουν, μου προτείνει Northampton! Μίλησα live με εώς τύπο απο την borderlinx και μου είπε να βάλω το Northampton στο county! Τι λέτε??

Τελευταία επεξεργασία από: valexo, 12/09/2014 - 19:45

#142   goumasgr

goumasgr

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • GameCenter:goumasgr

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:51

εγω παω να δω το status της παραγγελιας και μου βγαζει We're sorry. Something went wrong with your request. Please try again later απο το απογευμα. Λογικα θα εχει υπερφορτωσει.

Να ρωτησω κατι αλλο. Το iphone θα παει στον φιλο μου. Με τι εταιρεία κουριερ προτεινετε να μου το στειλει; Αν γνωριζει κανεις.

#143   vstrom71

vstrom71

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:51

Κρατιεμαι να μην το παρω κι εγω απο Αγγλία και να περιμενω να το παρω οταν πάω Αμερική!
Έφτιαξα ομως ενα λογαριασμό στη borderlinx να δω πως παει η διαδικασία και αν γίνεται και εχω το εξής θεμα: οταν βάζω τη διευθυνση που μου δίνει η borderlinx και πατάω next για να βάλω στοιχεία κάρτας κτλ, μου πετάει ενα παράθυρο η apple και λεει οτι δεν μπορει να βρεθεί αυτη η διεθυνση. Και οταν πειραζω λιγο τα στοιχεία, μου βγάζει σαν εναλλακτική μια άλλη που εχει άλλη πόλη! Αντί για City Daventry που μου δίνουν, μου προτείνει Northampton! Μίλησα live με εώς τύπο απο την borderlinx και μου είπε να βάλω το Northampton στο county! Τι λέτε??

τι να πω για να στο είπε η εταιρία βάλτο φίλε μου

#144   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:53

και σε μένα φίλε μου οπότε όλα καλά απο apple νομίζω ,αυτά που γραφουν κάποιοι για ταυτότητα και scan την κάρτα ποτέ γίνετε ,ρωτάω πολλά αλλά δεν το εχω ξανακάνει ,εσύ που έχεις aramex έβαλες στη διεύθυνση και το ΑΤΗ 4343 (τυχαίο αυτό το νούμερο) προφανώς είναι ο κωδικός πελάτη της shop and ship?

Πάντα στο address line 2  βάζεις το SnS Account Number  πχ εαν εισαι απο αθήνα ATH326

ScreenShot2014-09-12at84908PM_zps1c7bb1d

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 12/09/2014 - 19:56

#145   vstrom71

vstrom71

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 20:12

Πάντα στο address line 2  βάζεις το SnS Account Number  πχ εαν εισαι απο αθήνα ATH326

ScreenShot2014-09-12at84908PM_zps1c7bb1d

Aramex House
Old Bath Road 6734 Ath, Colnbrook
Slough
SL3 0NS
01753210399
έτσι βγήκε η διεύθυνση στο delivery ,είναι οκ λες??

#146   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 20:21

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση,

Έχω εναν φίλο που μένει στην Αγγλία. 

1) Μπορώ να το αγοράσω με δικιά μου Mastercard χρεωστική από το site της apple--> UK και να δηλώσω τη διεύθυνση του φίλου μου να του το στείλουν ?

2) Μπορεί αυτός αφου το παραλάβει να το δώσει σε μια DHL ας πούμε εκεί να μου το στείλουν εδώ στην Αθήνα σπιτι μου? Η χρέωση απο ότι είδα ειναι 20ευρώ? Ισχύει? Και ότι δε θα περάσει από τελωνείο λογικά λογω ΕΕ ? ισχύει?

3) Μου λέει στο apple store uk εκτιμώμενη παράδοση 3-4 βδομάδες. Θα είναι όντως τόσο πολύ δηλαδή (απο προηγούμενες εμπειρίες σας περισυ, προπερσυ κλπ) ή μπορει και 19 του μήνα να φτάσει ?

Ευχαριστώ!

#147   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 12/09/2014 - 20:35

1) Μπορώ να το αγοράσω με δικιά μου Mastercard χρεωστική από το site της apple--> UK και να δηλώσω τη διεύθυνση του φίλου μου να του το στείλουν ?

2) Μπορεί αυτός αφου το παραλάβει να το δώσει σε μια DHL ας πούμε εκεί να μου το στείλουν εδώ στην Αθήνα σπιτι μου? Η χρέωση απο ότι είδα ειναι 20ευρώ? Ισχύει? Και ότι δε θα περάσει από τελωνείο λογικά λογω ΕΕ ? ισχύει?

3) Μου λέει στο apple store uk εκτιμώμενη παράδοση 3-4 βδομάδες. Θα είναι όντως τόσο πολύ δηλαδή (απο προηγούμενες εμπειρίες σας περισυ, προπερσυ κλπ) ή μπορει και 19 του μήνα να φτάσει ?

Ευχαριστώ!

Για αν μπορει να το παραλάβει άλλος για εσένα δεν γνωριζω αλλα 19 του μηνός μην περιμένεις να παραλάβεις. Ισχύουν οι 3-4 εβδομαδες...

#148   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 12/09/2014 - 20:38

Aramex House
Old Bath Road 6734 Ath, Colnbrook
Slough
SL3 0NS
01753210399
έτσι βγήκε η διεύθυνση στο delivery ,είναι οκ λες??

Η δική μου ειναι έτσι που παραγγέλνω συνέχεια

aramex_zps4e4c3f14.png

Ευχαριστώ!

1)Ναι

2)Ναι αλλά χρέωση υπολόγισε 30€

3)Ναι 3-4 εβδομάδες

#149   vstrom71

vstrom71

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 20:58

πιστεύω ότι είναι το ίδιο θα δείξει τι να πω ,ευχαριστώ παντός

#150   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/09/2014 - 21:09

Καλησπέρα.
Εγω (αramex) έβαλα το sns δίπλα απο το όνομα στην παραγγελια ,και ενώ στην παραγγελια φαίνεται ΟΤΑν μου έστειλαν email δεν φαίνεται πουθενά ,τι κάνω?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες