Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 6 από πού και πως (Aramex - Mailboxde - Forward2me)?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1397 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 15/09/2014 - 03:42

Χε χε!! Η εκτύπωση καλά τα πήγε, στην πραγματικότητα, θα δούμε!! :P

Κοινός στην πράξη!!

Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα.. :)

Κοιτα απο την μια ξενερώνω ασχημα που λείπουν features απο το 6αρι και το 6plus εχει παραπάνω, αλλα απο την αλλη, δεν μπορώ να κρατήσω τοσο μεγάλο κινητό :Ρ οποτε στα κομμάτια :Ρ παντως ας πει κάποιος στην Apple οτι μπορεί να εχουμε τα χρήματα για το 5,5" αλλα δεν εχουμε τα χέρια για το 5,5" αν ειναι δυνατόν :Ρ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2014 - 06:44

Κατα πάσα πιθανότητα δεν θα μπορεί καν μέσα να μπει. Όχι να αγοράσει..
Μια προσπάθεια όμως μπορεί να γίνει.. Από την εμπειρία μου εδώ κάποιων χρόνων, θα είναι δύσκολο εώς ακατόρθωτο..
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Από την άλλη αναμένεται να μάθουμε με σιγουριά αν όντως παίζει αυτό της T-Mobile Ελλάδα που η ιστορία από τα δυο προηγούμενα μοντέλα λέει πως παίζει. Όσο για τις verizon που και αυτό λογικά παίζει Ελλάδα δεν ξέρω αν μπορεί να αγοραστεί χωρίς συμβόλαιο, γιατί πάντα δίνουν προτεραιότητα στα συμβόλαια και δίνεται σκέτο..

Τοσο πολυ ουρά εχουν ολα τα apple store εκει πέρα.
Τοσα καταστηματα εχει ,εντάξει σε κεντρικά οπως της νέας Υόρκης κτλ το καταλβαινω αλλα και σε αυτα στο New Jersey ? :/
Οποτε η λύση ειναι μια ,θα της πω να στήσει καμια σκηνή και αυτη εξω και να περιμένει :P

#303   shodan

shodan

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/09/2014 - 07:06

Done !

f9liki.jpg

Μπορείς να δεις αν σου έχουν δεσμεύσει τα χρήματα απο τον τραπεζικό σου λογαριασμό;

#304   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 15/09/2014 - 07:15

Λέω να την ακυρώσω τελικά από σήμερα την παραγγελία μιας και κάπου κόλλησε το θέμα αλλά το σκέφτομαι και για space gray αντί white.

Πατάω cancel order αλλα και cancel items αλλα με πετάει στη σελίδα για login.
Πώς την ακυρώνουμε;

Μόνο τηλεφωνικά μπορεις να ακυρώσεις! Στο αντίστοιχο international τηλεφωνο του Apple Store που εχεις κανει την παραγγελία.
Καντο αμεσα!

#305   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 15/09/2014 - 07:48

δεν ακυρώνεις μόνο τηλεφωνικά αν έχεις συνδεθεί με τον λογαριασμό σου βάζεις τα στοιχειά σου και ακυρώνεις κανονικά 

#306   iPuertoRico

iPuertoRico

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2014 - 08:07

δεν ακυρώνεις μόνο τηλεφωνικά αν έχεις συνδεθεί με τον λογαριασμό σου βάζεις τα στοιχειά σου και ακυρώνεις κανονικά

Πώς δηλαδή;
Μπαίνω με τα στοιχεία μου και δεν μου εμφανίζεται η παραγγελία εφόσον την έκανα σαν guest.

#307   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2014 - 08:09

δεν σου έχει έρθει ένα mail? βάλε το κωδικό παραγγελιάς και το mail σου 

#308   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2014 - 08:20

Μπορείς να δεις αν σου έχουν δεσμεύσει τα χρήματα απο τον τραπεζικό σου λογαριασμό;

Οχι δεν εχουν δεσμευσει το ποσό, παντως σε επικοινωνία που είχα με την Apple το παιδί στο τηλέφωνο μου είπε οτι υπάρχει μια χρέωση 1 λίρας (που είδα οτι εγινε) για να γίνει επιβεβαίωση της καρτας και το υπόλοιπο ποσό θα χρεωθεί μολις το προϊόν είναι ετοιμο για αποστολή μου ειπε.

#309   iPuertoRico

iPuertoRico

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2014 - 08:24

δεν σου έχει έρθει ένα mail? βάλε το κωδικό παραγγελιάς και το mail σου

Ναι μου έχει έρθει mail.
Πατάω από το mail πάνω στο order number που ειναι πάνω δεξιά και μου ανοίγει σελίδα για login.
Κάνω login και λέει ότι συτή η παραγγελία δρν είναι προσβάσιμη από τον λογαριασμό μου.

#310   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2014 - 08:28

θα πας στην σελίδα appstore uk που έκανες την παραγγελία μετά επάνω δεξιά σου έχει Login θα πας εκεί που λέει για τις παραγγελιές εκεί θα βάλεις τον κωδικό και το mail σου 

#311   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 15/09/2014 - 08:29

Ναι μου έχει έρθει mail.
Πατάω από το mail πάνω στο order number που ειναι πάνω δεξιά και μου ανοίγει σελίδα για login.
Κάνω login και λέει ότι συτή η παραγγελία δρν είναι προσβάσιμη από τον λογαριασμό μου.

Μόνο τηλεφωνικώς γίνεται ακύρωση σε παραγγελία οταν είδη έχεις παραγείλει κάτι σαν Επισκέπτης. Πάντα μα πάντα να κάνετε είσοδο στο κατάστημα με τα στοιχεία του icloud λογαριασμού σας.

#312   shodan

shodan

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl

Δημοσίευση 15/09/2014 - 08:29

Οχι δεν εχουν δεσμευσει το ποσό, παντως σε επικοινωνία που είχα με την Apple το παιδί στο τηλέφωνο μου είπε οτι υπάρχει μια χρέωση 1 λίρας (που είδα οτι εγινε) για να γίνει επιβεβαίωση της καρτας και το υπόλοιπο ποσό θα χρεωθεί μολις το προϊόν είναι ετοιμο για αποστολή μου ειπε.

Μου δίνεις ελπίδες τώρα. Έχω και άλλες αγορές σε εκκρεμόττητα οπότε δε μπορώ να δω τη χρέωση της 1 λίρας. Το αφήνω προς το παρόν όπως είναι. Δεν προχωράω σε ακύρωση.

#313   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2014 - 08:36

Μου δίνεις ελπίδες τώρα. Έχω και άλλες αγορές σε εκκρεμόττητα οπότε δε μπορώ να δω τη χρέωση της 1 λίρας. Το αφήνω προς το παρόν όπως είναι. Δεν προχωράω σε ακύρωση.

Και εμενα μου φάνηκε περίεργο που πήραν μονο 1 λίρα γι'αυτο πηρα τηλεφωνο να δω τι γίνεται και μου ειπαν αυτο, οτι η χρέωση ολοκληρου του ποσού θα γίνει μολις το προϊον σας ειναι ετοιμο για αποστολή, οποτε περιμένουμε :Ρ

#314   iPuertoRico

iPuertoRico

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2014 - 08:41

θα πας στην σελίδα appstore uk που έκανες την παραγγελία μετά επάνω δεξιά σου έχει Login θα πας εκεί που λέει για τις παραγγελιές εκεί θα βάλεις τον κωδικό και το mail σου 

Αυτό κάνω και δε γίνεται πάλι.

Τελευταία επεξεργασία από: iPuertoRico, 15/09/2014 - 08:43

#315   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2014 - 08:46

τότε δες αυτό που λένε τα παιδιά με το τηλεφωνο εγω οσες ακυρωσεις εκανα δεν ειχα θεμα βεβαια ειχα κανει login κανονικα  

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες