Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 6 από πού και πως (Aramex - Mailboxde - Forward2me)?

• Please log in to reply
1397 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2,189 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:41

100 οχι γιατι το κινητο βγαινει 680 + τα μεταφορικα της aramex πεσ 700..Οποτε ενα 40αρι γλιτωνεις max (οχι οτι ειναι λιγα απλα δεν ξερω αν αξιζει το αγχος αν θα παραδοθει κλπ)

Ποσο ευκολο θα ειναι να το βρεις απο Ελλαδα πρωτες μερες κυκλοφορίας ; Τα κομμάτια που θα ερθουν κλασσικα θα ειναι λίγα και θα πανε για νεες συνδέσεις :) και σκέψου και το αλλο, μεχρι να ανοιξει (αν ανοιξει ποτε) apple store στην Ελλαδα, θα εχεις τώρα την ευκαιρεία να εχεις receipt απο Apple Store στο ονομα σου :Ρ ουαααου :Ρ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   Dimsu

Dimsu

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:42

Μαζί με μεταφορικά forward2me κ όλα τα συναπτά μπορεί κάποιος να μου πει ποσο βγαίνει απο Αγγλία το plus το 16αρι. Επίσης επειδή μου φαίνεται λίγο μπερδεμένο όταν παραγγείλω το τηλέφωνο απο το Apple store ύστερα έχω καμία επικοινωνία με forward2me? Sorry αν ακούγονται οι ερωτήσεις κάπως αλλα δε το έχω ξανακάνει κ ειμαι χωρίς τηλέφωνο τώρα άρα επείγει

#408   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2,189 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:44

Μαζί με μεταφορικά forward2me κ όλα τα συναπτά μπορεί κάποιος να μου πει ποσο βγαίνει απο Αγγλία το plus το 16αρι. Επίσης επειδή μου φαίνεται λίγο μπερδεμένο όταν παραγγείλω το τηλέφωνο απο το Apple store ύστερα έχω καμία επικοινωνία με forward2me? Sorry αν ακούγονται οι ερωτήσεις κάπως αλλα δε το έχω ξανακάνει κ ειμαι χωρίς τηλέφωνο τώρα άρα επείγει

Βλεπω πως το 16αρι plus εχει ιδια τιμή με το 64αρι απλο, οποτε επειδή εγω αυτο πήρα να ξερεις πως τελική θα βγει στα 810€ μαζί με τα μεταφορικά απο την forward2me, μόλις η forward2me θα λαβει το πακετο σου θα σου στείλει email και θα σου πει με πιο τρόπο θελεις να σου το στείλουν και θα σου δώσουν τιμές για καθε είδος αποστολής θα διαλέξεις πιο θελεις, θα τους πληρώσεις και το στέλνουν.

#409   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:44

Το δικό μου παραδόθηκε πριν κανένα μισάωρο στην aramex. Ελπίζω να το χω τρίτη-τετάρτη

#410   mariosni1992

mariosni1992

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Twitter:@M_Nikolaidis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:45

Το δικό μου παραδόθηκε πριν κανένα μισάωρο στην aramex. Ελπίζω να το χω τρίτη-τετάρτη

το ιδιο και σε μενα :)

#411   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:47

Πάντως 808-820 μαζί με προμήθειες και εγγραφή στο Forward2me. Εδώ 839 θα κάνει και θα παίζει και 12 άτοκες δόσεις και θα θες και φορτιστή ελληνικό. Δεν κερδίζεις και τόσα πολλά . Μόνος λόγος είναι η "πρεμούρα" να το πιάσεις νωρίτερα. Αλλιώς μπορεί και λίγο χαμένος να βρεθείς στο τέλος , κάτι η μεταπωλική αξία κάτι ο μικρός κίνδυνος κάτι να παέι στραβα (DOA το ξεχνάς) η ασυμβατότητα φορτιστή.

#412   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:48

Ποιο πηρες τελικα?

#413   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2,189 μηνύματα

το ιδιο και σε μενα 

:(  :unsure:  :(  :unsure:

25yy4c5.jpg

#414   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Ποιο πηρες τελικα?

Το ιδανικό iPhone 6 64gb μαύρο

#415   Dimsu

Dimsu

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini

Βλεπω πως το 16αρι plus εχει ιδια τιμή με το 64αρι απλο, οποτε επειδή εγω αυτο πήρα να ξερεις πως τελική θα βγει στα 810€ μαζί με τα μεταφορικά απο την forward2me, μόλις η forward2me θα λαβει το πακετο σου θα σου στείλει email και θα σου πει με πιο τρόπο θελεις να σου το στείλουν και θα σου δώσουν τιμές για καθε είδος αποστολής θα διαλέξεις πιο θελεις, θα τους πληρώσεις και το στέλνουν.

Α σε ευχαριστώ πολυ για την γρήγορη απάντηση!!!! Κ απλά η διαφορα ειναι ότι όταν παραγγείλω shipping info βάζω διεύθυνση που θα μου δώσουν απο forward2me κ billing τα πραγματικά μου στοιχεία;

#416   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:49

Το ιδανικό iPhone 6 64gb μαύρο

Μεγεια το ιδανικο.  :)

Το plus δεν ειναι ιδανικο?  :P

#417   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2,189 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:50

Α σε ευχαριστώ πολυ για την γρήγορη απάντηση!!!! Κ απλά η διαφορα ειναι ότι όταν παραγγείλω shipping info βάζω διεύθυνση που θα μου δώσουν απο forward2me κ billing τα πραγματικά μου στοιχεία;

Ναι εγω στο billing εβαλα την οδο μου, πόλη Αθήνα χώρα Αγγλια (δεν εχει Ελλαδα) και ΤΚ αυτον που μου έδωσαν απο forward2me δεν είχα κανενα θεμα η χρέωση εγινε κανονικά

#418   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,919 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:53

σε έμενα λεει 

Preparing for Dispatch  Dispatched: 7- 10 business daysDelivery: 30 Sep, 2014 - 03 Oct

παίζει να φύγει νωρίτερα ?

#419   shodan

shodan

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:55

:(  :unsure:  :(  :unsure:

25yy4c5.jpg

έλα να κλάψουμε μαζί και εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι!

#420   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:56

Φίλε μου αν είχες διαβάσει λίογ πιο πάνω το διό μου post. 

Για 16άρι από UK έχω ήδη προεγγραφή στην πιστωτική 678 ευρώ (ίσως και κάτι δεκαδικά που δεν θυμάμαι) . Εδώ συμπεριλαμβάνεται η μετατροπή απο Αγγλική λίρα και κάποιες χρέωσεις από την τράπεζα Eurobank

Επιπλέον 3 ευρώ για εγγραφή στην Forward2me 

Και για την αποστολή 25 λίρες το ελάχιστο (περίπου 31-32 ευρώ ) αυτό το ποσό δεν το επιβεβαιώνω ακριβώς διότι δεν έχει φτάσει ακόμη πακέτο στη Forward2me

Άρα επιβεβαιωμένα έχω 678+3+η απόστολή για 16άρι πάντα.

Δε νομίζω ότι γλιτώνεις στο τέλος

Απλά θα το πιάσεις πιο γρήγορα.

εγώ το παράγγειλα την Τετάρτη και κάθε μέρα προσθέτουν 1 μέρα 

Σε μένα είναι 1-6 Οκτωβρίου , την Πέμπτη ήταν 2-7 και σήμερα 3-8 κ.ο.κ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android