Ακριβώς έτσι είναι. Και το πακέτο της αραμεξ πάντως εχθες έφυγε οπότε λογικά Αθήνα θα είναι με 1 μέρα διαφορά.
iPhone 6 από πού και πως (Aramex - Mailboxde - Forward2me)?
Δημοσίευση 20/09/2014 - 12:25
Ad
Δημοσίευση 20/09/2014 - 14:20
Άρα προβλέπεται μήνας κι πλέον χωρίς προστασία .
στο mediamarkt έχει αρκετές θήκες για 6 και 6 plus ,πείρα μια σήμερα γιατί ο κινέζος θα αργήσει
Δημοσίευση 20/09/2014 - 14:28
Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 20/09/2014 - 14:30
Δημοσίευση 20/09/2014 - 14:32
Τελευταία επεξεργασία από: vstrom71, 20/09/2014 - 14:34
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:19
Δημοσίευση 20/09/2014 - 17:03
Πιστευετε οτι μπορει να βγει νωριτερα απο 3-8 Οκτωβριου στη Ελλαδα που δινει τωρα τo Apple Store Αγγιας για ημ/νια παραδοσης?
Γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω ενα 16αρι αλλα φοβαμαι μην βγει εδω τοτε οποτε τζαπα η διαδικασια
Αποκλείεται. Θα έρθει Νοέμβριο και θα είναι ελάχιστα τα κομμάτια. Όπως κάθε χρόνο.
Δημοσίευση 20/09/2014 - 23:04
Σε ποια mediamarkt αν επιτρέπεται;
συγγρου φίλε μου
Δημοσίευση 20/09/2014 - 23:14
Να συνοψίσουμε τι συμβαίνει με τις εταιρίες που μας διαθέτουν virtual address:
Aramex ή shop&ship (το ίδιο είναι)
Εγγραφή από 8-10 ευρώ (αν πέσεις πάνω σε προσφορά) έως 40 ευρώ.
Εμφάνιση στο λογαριασμό σου σε 1-4 ώρες (ανάλογα με το φόρτο)...
Κόστος για Ελλάδα από 8 - 18 ευρώ (για ένα iPhone) ...
Παράδοση σε πραγματικό χρόνο 5-9 μέρες από την στιγμή που θα φτάσει στα γραφεία τους...
Forward2me
Εγγραφή 2 λίρες (περίπου 2.5 ευρώ)
Εμφάνιση στο λογαριασμό σου σε 1-2 ώρες (ανάλογα με το φόρτο)...
Κόστος για Ελλάδα όπως αναφέρει οι τιμές ξεκινούν από 25 ευρώ ...από 40 - 70 ευρώ (για ένα iPhone) ...εξαρτάται αν διαλέξεις κανονική αποστολή με DHL ή Express
Παράδοση σε πραγματικό χρόνο 3-4 (DHL Express) μέρες ή 4-5 μέρες (DHL απλό) από την στιγμή που θα φτάσει στα γραφεία τους...
Μην ξεχνάμε ότι πάντα οι συσκευές μας κυκλοφορούν Παρασκευή και το ΣΚ η Ελλάδα ξεκουράζεται...
Borderlinx - DHL
Εμφάνιση στο λογαριασμό σου σε 12 ώρες - 1 ημέρα (ανάλογα με το φόρτο)...
Κόστος για Ελλάδα από 30 - 60 ευρώ (για ένα iPhone) ...εξαρτάται αν διαλέξεις κανονική αποστολή με DHL ή Express (από ότι βλέπετε αν και χρησιμοποιεί ίδια διακίνηση με την Forward2me είναι λίγο φτηνότερη)
Παράδοση (ισχύουν τα ίδια με την Forward2me) σε πραγματικό χρόνο 3-4 (DHL Express) μέρες ή 4-5 μέρες (DHL απλό) από την στιγμή που θα φτάσει στα γραφεία τους...
Μην ξεχνάμε ότι πάντα οι συσκευές μας κυκλοφορούν Παρασκευή και το ΣΚ η Ελλάδα ξεκουράζεται...
Συμπεράσματα:
Aramex shop&ship : Παλιά αγαπημένη, γρήγορη ενημέρωση στην παραλαβή στα γραφεία τους, πιο φτηνή και πιο αργή μεταφορά ...αλλά και η πιο ακριβή εγγραφή.
Forward2me: Η πιο γρήγορη στη διεκπεραίωση (παραλαμβάνει από Apple Store UK και στέλνει αμέσως σε DHL) αλλά αυτό πληρώνεται. Μακράν η πιο ακριβή ανάλογα τι μεταφορά (απλή ή εξπρές) - ασφάλεια θα επιλέξεις...
Borderlinx - DHL: Πιο αργή και από χελώνα μέχρι να ενημερώσει το σύστημα της ότι παρέλαβε, χρησιμοποιεί και αυτή την DHL (είναι κάτι σαν θυγατρική της εταιρία) αλλά είναι φτηνότερη (λογικά λόγω σχέσεων με την DHL) από την Forward2me. Θετικό η δωρεαν εγγραφή...
Ποιός κερδίζει;
Ο ξάδερφος !!!
Αν έχετε συγγενή στην Αγγλία όπως εγώ το στέλνετε στη διεύθυνση του και με την σειρά του το στέλνει σε σας με μια κούριερ ...
Κόστος μέχρι Ηράκλειο: Γύρω στα 24 ευρώ για το απλό 6αρι με κούριερ και παράδοση στην Κρήτη την Τρίτη το πρωί (δηλαδή σε 4 μέρες)
Από ότι του είπαν η απλά με την εξπρές μεταφορά έχουν διαφορά συνήθως 1 ή πολύ σπάνια 2 ημέρες, οπότε βάλτε το στην εξίσωση πριν σας φαει μερικά ευρώ παραπάνω η DHL...
Ασφάλεια είναι στην ευχέρεια του καθενός αν χρησιμοποιήσει...
Αυτά ελπίζω να βοηθήσουν τους μελλοντικούς αγοραστές γιατί εγώ προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να μοιραζόμαστε εμπειρίες και γνώσεις και να κάνουμε την (έτσι και αλλιώς δύσκολη) ζωή μας ευκολότερη και με λιγότερο άγχος... Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός μου όταν δημιούργησα αυτό το θέμα...
Καλή παραλαβή σε όλους ...
Επειδή είμαι νέος στο κουρμπέτι , όταν λες virtual adress τι εννοείς και που την βρίσκεις?
Δημοσίευση 21/09/2014 - 01:14
παιδια να ρωτησω κατι?Αν στειλω σε ξαδεφο γερμανια λεφτα προκαταβολη πχ.400ευρω και του στειλω και πιστωτικη μαζι θα μπορει τα υπολοιπα να τα διακανονησει σε δοσεις??η δικια μου καρτα αποσο ξερω ειναι απο public diners και κανει δοσεις..εχω κανει και παλαιοτερα...θα γινεται ολο αυτο το κολπακι και μετα φυσικα να μου το στειλει με κουριερ..αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια..το πρωτο με καιει..
Δημοσίευση 21/09/2014 - 10:32
Εγω παιδια παρηγγειλα το 6αρι απο αμερικη θα παει σε ενα φιλο μου εκει και θα μου το στειλει με usps μαζι με κατι παπουτσια....και εκει που ελεγε shiping 2-7 οκτωμβριου, μου ρθε ηδοποιηση απο ups και λεει οτι θα του ρθει την πεμπτη 25 Σεπτεμβριου!!
Δημοσίευση 21/09/2014 - 10:52
φίλε μου ups σημαίνει courier, δηλαδή τελωνείο.
Δημοσίευση 21/09/2014 - 11:07
φίλε μου ups σημαίνει courier, δηλαδή τελωνείο.
UPS θα το στείλει στον φίλο του που είναι Αμερική και από εκεί θα το στείλει ο φίλος του με usps (ταχυδρομειο) Ελλάδα.
Δημοσίευση 21/09/2014 - 12:23
Με usps τι πιθανότητες υπάρχουν να περάσει από τελωνείο;
Δημοσίευση 21/09/2014 - 12:38
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες