και εμένα ☺️
Σε πόσες ημέρες
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:21
και εμένα ☺️
Σε πόσες ημέρες
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:25
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:26
Αύριο το πρωί στις 8 θα ειμαι στο κατάστημα της γενικης ταχυδρομικής να παραλάβω και το δικό μου....ειδα ειδοποιηση στην αραμεξ οτι εφτασαν αθηνα σημερα...και αυριο το πρωι θα ειναι στο καταστημα για διανομη
iPhone 6 plus-64GB-Gold ! Θα παω να στησω σκηνή αλλά apple store!
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:29
Μπορεί κάποιος να μου μου εξηγήσει πως μπορώ να αγοράσω με Aramex?
Διάβασε αυτό το θέμα και κάνε ένα search "aramex" στο φόρουμ
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:30
Για γενικη ταχυδρομικη εαν εχει φτάσει στο καταστημα που ειναι κοντα στο σπίτι σας μπορείτε να παρετε τηλεφωνο και να πειτε πως ειναι αναγκη να παρετε το πακετο και θα σας πουνε να περάσετε να το παρετε
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:31
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:35
Διάβασε αυτό το θέμα και κάνε ένα search "aramex" στο φόρουμ
υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή?
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:35
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:36
Για γενικη ταχυδρομικη εαν εχει φτάσει στο καταστημα που ειναι κοντα στο σπίτι σας μπορείτε να παρετε τηλεφωνο και να πειτε πως ειναι αναγκη να παρετε το πακετο και θα σας πουνε να περάσετε να το παρετε
Πηρα τηλ αλλα επειδη μένω προς βορεια προαστια μου ειπαν αυριο το πρωι....και γενικα οτι αγορες εχω κανει μεσω αραμεξ ετσι ειναι ...οταν φτανει εδω αθηνα την επόμενη το παραλαμβανω...απλα τωρα θα παω εγω να το παραλάβω...σιγά μην καθομαι να περιμένω πότε θα το φέρει ο κούριερ! θα με φαει η αγωνια.... σαν ον velkus θα ειμαι με τα κουδουνια αν περιμενω
Μεγεια σε οσους θα παραλαβετε αυριο.
Γρηγορα εφτασε παντως. Παρασκευη βγηκε, τριτη στα χερια σας. Μια χαρα.
Να ερθω να δω κανα plus να δω τι λεει απο μεγεθος γιατι μεχρι να ερθει στα καταστηματα εδω καλα κρασια.
Πάντα γρήγορη ειναι η αραμεξ! 2-3 μέρες το μαξιμουμ
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:38
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:43
Πηρα τηλ αλλα επειδη μένω προς βορεια προαστια μου ειπαν αυριο το πρωι....και γενικα οτι αγορες εχω κανει μεσω αραμεξ ετσι ειναι ...οταν φτανει εδω αθηνα την επόμενη το παραλαμβανω...απλα τωρα θα παω εγω να το παραλάβω...σιγά μην καθομαι να περιμένω πότε θα το φέρει ο κούριερ! θα με φαει η αγωνια.... σαν ον velkus θα ειμαι με τα κουδουνια αν περιμενω
Πάντα γρήγορη ειναι η αραμεξ! 2-3 μέρες το μαξιμουμ
Αμα εχει φτάσει στην γειτονιά σας λεω αμα ειναι σε κανενα Κεντρο Διανομης Αττικής δεν παίζει
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:43
Όσοι πήρατε σήμερα απο aramex, το tracking της aramex δουλεύει στο site της γενικης ταχυδρομικής ή οχι ακόμα; Σε εμένα πάντως οχι
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:46
Όσοι πήρατε σήμερα απο aramex, το tracking της aramex δουλεύει στο site της γενικης ταχυδρομικής ή οχι ακόμα; Σε εμένα πάντως οχι
Δημοσίευση 22/09/2014 - 14:46
θα δουλέψει το απόγευμα! προσπάθησε ξανά κατα τις 7-8 το βραδυ και θα ειναι κομπλε
Δημοσίευση 22/09/2014 - 15:15
Πάντως οι φραγκοφονιάδες της f2m δίνουν track number αμέσως αλλα το πακέτο θα το δώσουν το απόγευμα όπως με ενημέρωσαν. Άρα η μια μέρα ψιλοκαίγεται. Δοκίμασε κάποιος το track number απο dhl που του έστειλαν και καλα Παρασκευή να δει αν έφτασε τελικα Αθήνα; Να ξέρουμε αν τελικα θα παραλάβουμε Τετάρτη ή Πέμπτη εμείς που παραλάβαμε σήμερα απο Αγγλία.
Έγραψα και πιο πάνω πως με DHL το παρέλαβα σήμερα. Αν κρίνω από τις τιμές τις δικές σας πάντως παιδιά και τα κιλά που βλέπω (0.6) εμένα με έσκισαν, έβαλαν ένα 0,9kg και χρέωσαν 30 λίρες χωρίς κάν το φπα. Θα φύγει μάλλον ένα ωραιο complaint email όχι οτι θα γίνει τίποτα για 10-15 ευρώ αλλά για το γαμώτο.
Επίσης όλες οι μεταφορικές και πρωί να παραλάβουν το δέμα, τα στέλνουν αργά το απόγευμα οπότε εφόσον σου είπαν σήμερα δεν έχει καεί καθόλου η μέρα, θα φύγει κανονικά και μάλλον αύριο ή το αργότερο μεθαύριο θα είναι σε εσένα.
Επίσης για όποιον θυμάται: Ζητάνε ταυτότητα για παραλαβή του iPhone? Πρόπερσι με το 5αρι δεν μου είχαν ζητήσει αλλά έχει κάποιος πιο πρόσφατη εμπειρία?
Τελευταία επεξεργασία από: themdro, 22/09/2014 - 15:24.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες