Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 6 από πού και πως (Aramex - Mailboxde - Forward2me)?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1397 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#661   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/09/2014 - 18:42

Εγω μαλλον αυτην την λύση θα διαλέξω γιατι βολευει :) βγαίνει ελάχιστα πιο φθηνα απο Ελλαδα η τελική τιμη, αλλα οπως εγραψε και ενα αλλο παιδί θα το παραλάβουμε πιο γρήγορα, στο χρώμα και την χωρητικότητα που θελουμε χωρίς να ψαχνουμε την μισή Αθήνα για να βρουμε ενα iPhone οπως γίνεται συνήθως στην Ελλαδα μιας που τα κρατάνε ολα για νεες συνδέσεις 

1- Πάντως δεν έχουν όλοι έτοιμο το κασέρι για ξόδεμα....

Kαι εδώ θα μπορείς να κάνεις 12 άτοκες δόσεις και online αν βαριέσαι να τρέχεις δόθε κείθε πχ cosmote 

2- Παίζει και μια μικρή πιθανότητα να μετανιώσετε για το plus ή και το αντίστροφο. Αλλιώς θα αποφασίσετε και με τα 2 από κοντά για να σχηματίσεις μια προσωπική γνώμη.

3- για την πιθανότητα να γίνει μια στραβή από τη συναλλαγή όπου άντε βγάλε άκρη με Αγγλία να στέλνεις πίσω κτλ.

Γενικά η συναλλαγη με αγγλία χωρίς γνωστό να παρευρίσκεται, έχει πολύ μεγάλο ρίσκο που η οικονομική διαφορά είναι τόσο αμελητέα σε σχέση με αυτό το ρίσκο, που μόνο το γεγονός της αδημονίας να το αποκτήσουμε πρώτοι το "δικαιολογεί"

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 23/09/2014 - 18:44

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#662   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:10

Kαι εδώ θα μπορείς να κάνεις 12 άτοκες δόσεις και online αν βαριέσαι να τρέχεις δόθε κείθε πχ cosmote 

2- Παίζει και μια μικρή πιθανότητα να μετανιώσετε για το plus ή και το αντίστροφο. Αλλιώς θα αποφασίσετε και με τα 2 από κοντά για να σχηματίσεις μια προσωπική γνώμη.

3- για την πιθανότητα να γίνει μια στραβή από τη συναλλαγή όπου άντε βγάλε άκρη με Αγγλία να στέλνεις πίσω κτλ.

Γενικά η συναλλαγη με αγγλία χωρίς γνωστό να παρευρίσκεται, έχει πολύ μεγάλο ρίσκο που η οικονομική διαφορά είναι τόσο αμελητέα σε σχέση με αυτό το ρίσκο, που μόνο το γεγονός της αδημονίας να το αποκτήσουμε πρώτοι το "δικαιολογεί"

Η θήκη που πήρες, καλύπτει την κάμερα; Ή ακόμα εξέχει;

Τελευταία επεξεργασία από: zarzonis, 23/09/2014 - 19:11

#663   idimpo

idimpo

iPH User

• 144 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:10

Παρήγγειλε το 6 από apple.uk φίλος μου που μένει London. Θα μου το στείλει συστημένο με courier μόλις το παραλάβει σπίτι του μαζί με την απόδειξη.

Πρέπει να προσέξουμε κάτι?

#664   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:24

Η θήκη που πήρες, καλύπτει την κάμερα; Ή ακόμα εξέχει

Έλα μωρέ τραβηγμένα είναι αυτά που ακούς σιγα μην εξέχει και σαν τηλεφακός.

Το έχει πάρει έξω τώρα η γυναίκα μου . ¨οταν έρθει θα σου ανεβασω photo να το δεις πώς φαίνεται με τη slim θήκη. 

Γενικά πάντως πάρε μια όσο το δυνατόν λεπτή θήκη. Είναι οριακα πλατύ για τα δικά μου δεδομένα σαν κινητό . Εξου και για το plus έχω πολλούς ενδοιασμούς ακόμη (πάντως θα το πάρω κι ας λέω....)

#665   idimpo

idimpo

iPH User

• 144 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:24

Παρήγγειλε το 6 από apple.uk φίλος μου που μένει London. Θα μου το στείλει συστημένο με courier μόλις το παραλάβει σπίτι του μαζί με την απόδειξη.

Πρέπει να προσέξουμε κάτι?

και αν έχει ιδέα κάποιος για το κόστος του συστημένου από Αγγλία..

Ευχαριστώ!

#666   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:27

Έλα μωρέ τραβηγμένα είναι αυτά που ακούς σιγα μην εξέχει και σαν τηλεφακός.

Το έχει πάρει έξω τώρα η γυναίκα μου . ¨οταν έρθει θα σου ανεβασω photo να το δεις πώς φαίνεται με τη slim θήκη. 

Γενικά πάντως πάρε μια όσο το δυνατόν λεπτή θήκη. Είναι οριακα πλατύ για τα δικά μου δεδομένα σαν κινητό . Εξου και για το plus έχω πολλούς ενδοιασμούς ακόμη (πάντως θα το πάρω κι ας λέω....)

Ευχαριστώ πολύ. Μια φωτογραφία θα βοηθούσε απίστευτα. Αυτή εδώ είναι;

http://www.public.gr.../prod6730156pp/

Αν είναι αυτή, κρατιέται καλά στο κινητό και προστατεύει σχετικά καλά, τότε έφυγε παραγγελία! Μου άρεσε πολύ σαν θήκη.

#667   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:33

Κοιτα απο την στιγμή που υπάρχει το κασέρι γιατί οχι ; Τωρα αυτο που λες για 6plus ειναι για μερικές περιπτώσεις, εμενα δεν με πιάνει ας πουμε, γιατι τα χέρια μου ειναι πολυ μικρά το 6plus δεν μπορω να το πιασω για κανενα λόγο οποτε το 6αρι ειναι μονόδρομος :Ρ

#668   vstrom71

vstrom71

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:34

φίλε μου η κάμερα είναι πιο έξω απο τη θήκη

#669   vstrom71

vstrom71

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:41

σχετικά με χρέωση aramex δεν είναι 33,5 που γράφουν αλλά 42 γιατί βάζουν ΦΠΑ αλλά δεν στο λένε πριν!!!!!( με ασφάλιση μαζί )

#670   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα

φίλε μου η κάμερα είναι πιο έξω απο τη θήκη

Την έχεις κι εσύ την ίδια;

#671   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Ευχαριστώ πολύ. Μια φωτογραφία θα βοηθούσε απίστευτα. Αυτή εδώ είναι;

http://www.public.gr.../prod6730156pp/

Αν είναι αυτή, κρατιέται καλά στο κινητό και προστατεύει σχετικά καλά, τότε έφυγε παραγγελία! Μου άρεσε πολύ σαν θήκη.

Αυτή έχω πάρει για να κάνω τη δουλειά μου όπως είπα αλλα γενικά είμαι ευχαριστημένος, διακριτική , διαθέσιμη άμεσα, με ζελατίνα και λογικό κόστος. 

Τώρα λογικά δεν θα καλύπτει πλήρως την προεξοχή. Πάντως και τελείως γυμνό δεν με ενόλχησε στη χρήση του, ή ακουμπώντας το σε οριζόντια επιφάνεια με την πλάτη. Σίγουρα η επιλογή της θήκης δεν θα γίνει με γνώμωνα την κάλυψή της κυκλικής προεξοχής. Τη βρήκα αμελητέα (προσωπικα)

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 23/09/2014 - 19:42

#672   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:44

Αυτή έχω πάρει για να κάνω τη δουλειά μου όπως είπα αλλα γενικά είμαι ευχαριστημένος, διακριτική , διαθέσιμη άμεσα, με ζελατίνα και λογικό κόστος. 

Τώρα λογικά δεν θα καλύπτει πλήρως την προεξοχή. Πάντως και τελείως γυμνό δεν με ενόλχησε στη χρήση του, ή ακουμπώντας το σε οριζόντια επιφάνεια με την πλάτη. Σίγουρα η επιλογή της θήκης δεν θα γίνει με γνώμωνα την κάλυψή της κυκλικής προεξοχής. Τη βρήκα αμελητέα (προσωπικα)

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν πέσει με την πρόσοψη να μην ακουμπήσει κάτω η οθόνη και να προσφέρει μια στοιχειώδη προστασία σε περίπτωση πτώσης. Αν τα έχει αυτά είναι μια χαρά. Αν μπορείς βγάλε τις φωτογραφίες να τη δω και φορεμένη.

#673   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:48

σχετικά με χρέωση aramex δεν είναι 33,5 που γράφουν αλλά 42 γιατί βάζουν ΦΠΑ αλλά δεν στο λένε πριν!!!!!( με ασφάλιση μαζί )

42 ευρώ ή λίρες?

Εγώ πάντως πλήρωσα 29.09 λίρες στην forward2me και σε λιγότερο από 24 ώρες ήρθε Ελλάδα. Τώρα δεν πλήρωσα ασφάλεια, ίσως ήταν παρακινδυνευμένο

#674   vstrom71

vstrom71

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:54

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν πέσει με την πρόσοψη να μην ακουμπήσει κάτω η οθόνη και να προσφέρει μια στοιχειώδη προστασία σε περίπτωση πτώσης. Αν τα έχει αυτά είναι μια χαρά. Αν μπορείς βγάλε τις φωτογραφίες να τη δω και φορεμένη.

είναι πολι λεπτή φίλε φίλε μου ,εάν πέσει δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι να το προστατεψει ,εγώ την πείρα γιατί αργεί η spigen που εχω παραγγείλει ,ώστε να μην είναι τέλειος γυμνό

#675   vstrom71

vstrom71

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 19:55

42 ευρώ ή λίρες?
Εγώ πάντως πλήρωσα 29.09 λίρες στην forward2me και σε λιγότερο από 24 ώρες ήρθε Ελλάδα. Τώρα δεν πλήρωσα ασφάλεια, ίσως ήταν παρακινδυνευμένο

€ το γαμοτο είναι ότι δεν στο λένε !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3