Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 6 από πού και πως (Aramex - Mailboxde - Forward2me)?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1397 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#871   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 26/09/2014 - 21:56

Από 720-740 εξαρτάται ποιά θα επιλέξεις (αν θα έχεις και τι κόστος εγγραφής) ...αν επιλέξεις ασφάλεια αξίας συσκευής ...αν επιλέξεις εξπρές (2-3 μέρες αν εισαι Αθήνα από την στιγμή που θα το παραλάβουν από το Apple Store) ή αργή μεταφορά (οι 2-3 εργάσιμες γίνονται 4-5) και φυσικά την ισοτιμία της λίρας όταν θα πληρωθεί το Apple Store...
Αυτά ...

κάπου στο 750άρι κοντά δηλαδή..Καλύτερα να περιμένω να το πάρω από εκεί έτσι και αλλιώς θα πάω τον άλλο μήνα.

We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#872   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 21:59

κάπου στο 750άρι κοντά δηλαδή..Καλύτερα να περιμένω να το πάρω από εκεί έτσι και αλλιώς θα πάω τον άλλο μήνα.

Για να κερδίσεις διάφορα στην τιμή θα έκανες όλη αυτη τη μανούρα; Εννοείται να περιμένεις κανένα τρίμηνο να ομαλοποιηθεί η ζήτηση για να το πάρεις πολύ φθηνότερα. Αυτο θα το κάνεις μόνο αν είσαι λίγο πειραγμένος σαν εμάς και δεν αντέχεις να περιμένεις το τιμημένο
Για την ακρίβεια στην πιστωτική μου εμένα κόστισε 678+37+3 σύνολο 718 και κάτι ψιλά . Αλλα η τράπεζα και η ισοτιμία μπαλατζάρει λίγο πάνω λίγο κάτω οπότε 730 σίγουρα να τα υπολογίζεις . Συν θες αντάπτορα αν δεν έχεις ήδη κανένα παλιο

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 26/09/2014 - 22:02

#873   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 26/09/2014 - 22:02

Μια χαρα λειτουργεί σε εμένα.
Εμένα ενεργοποιήθηκε σε μια ημέρα.

Δηλαδή εννοείς οτι δουλεύει κανονικά η εφαρμογή shop and ship μέσα απο το applestore me ios8?

#874   iMIXALIS

iMIXALIS

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 26/09/2014 - 22:03

ποια μεταφορικη αναλαμβανει στη ελλαδα να σου το φερει σπιτι?

#875   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 22:06

Δηλαδή εννοείς οτι δουλεύει κανονικά η εφαρμογή shop and ship μέσα απο το applestore me ios8?

Όταν λέτε ενεργοποιήθηκε σε μια μέρα εννοείτε στην ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη ;

#876   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 26/09/2014 - 22:08

Για να κερδίσεις διάφορα στην τιμή θα έκανες όλη αυτη τη μανούρα; Εννοείται να περιμένεις κανένα τρίμηνο να ομαλοποιηθεί η ζήτηση για να το πάρεις πολύ φθηνότερα. Αυτο θα το κάνεις μόνο αν είσαι λίγο πειραγμένος σαν εμάς και δεν αντέχεις να περιμένεις το τιμημένο
Για την ακρίβεια στην πιστωτική μου εμένα κόστισε 678+37+3 σύνολο 718 και κάτι ψιλά . Αλλα η τράπεζα και η ισοτιμία μπαλατζάρει λίγο πάνω λίγο κάτω οπότε 730 σίγουρα να τα υπολογίζεις . Συν θες αντάπτορα αν δεν έχεις ήδη κανένα παλιο

Επειδή ήθελα από τώρα να το πάρω θα πήγαινα αγγλία μόνο για τις δουλειές

Αλλά αφού και πάλι γύρω στο 70άρι βγαίνει πιο φθηνό δεν χάθηκε ο κόσμος για ενα μηνα.

We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#877   shodan

shodan

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 26/09/2014 - 22:13

Κανονικά και με το νόμο. iPhone 5 με iOS 8.0.2

Όταν λέτε ενεργοποιήθηκε σε μια μέρα εννοείτε στην ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη ;

Δε θυμάμαι ακριβώς. Πλήρωσα πάντως σίγουρα την μια μέρα το πρωί και την επόμενη το μεσημέρι που έτυχε να μπω είχαν ενεργοποιηθεί οι διευθύνσεις.

#878   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 22:27

Επειδή ήθελα από τώρα να το πάρω θα πήγαινα αγγλία μόνο για τις δουλειές

Αλλά αφού και πάλι γύρω στο 70άρι βγαίνει πιο φθηνό δεν χάθηκε ο κόσμος για ενα μηνα.

Πάντως σε ένα μήνα που θα κυκλοφορήσει και δω δεν θα πηγαίνεις και θα το αγοράζεις σαν να πηγαίνεις στο περίπτερο για τσιγάρα . Θά χει λίγα κομμάτια , συνήθως όχι το μοντέλο που θες και προτεραιότητα σε νέες συνδέσεις

#879   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2014 - 23:00

Κοινώς αν δεν θες να ταλαιπωρηθείς και σε ένα μήνα να απολαμβάνεις απο τον καναπέ σου το νέο κινητό σου στο χρώμα και στη χωρητικότητα που εσυ θες , παραγγελία απο τώρα σε ευρωπαϊκό apple store (Ιταλία είναι ετοιμοπαράδοτα τα περισσότερα σε 5-7 ημέρες αλλα με μεταφορικα μπορεί να πληρώσεις 10-20 ευρώ παραπάνω απο Ελλάδα ). Εφόσον έχεις έτοιμο το κασέρι . Τώρα αν το πάρεις και νωρίτερα και κερδίσεις και κανένα πενηντάρικο στην πιο αισιόδοξη , αυτα είναι τα καλα . Για τα κακά και ανάποδα καλύτερα μην τα σκεφτόμαστε.

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 26/09/2014 - 23:03

#880   amak268

amak268

iPH Member

• 339 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/09/2014 - 00:06

Να ρωτησω κατι οταν κανεις παραγγελια apple store shipping adress βαζεις το ονοματεπωνυμο σου και τα υπολοιπα της aramex σωστα?

#881   amak268

amak268

iPH Member

• 339 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2014 - 00:06

Μονο για το shipping αναφερομαι

#882   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2014 - 00:18

Ε ναι, στο shipping όνομα και διεύθυνση Αγγλίας . Τώρα στο billing βάλε όποια διεύθυνση θες Ελλάδα Αγγλία απλα γι να στο δεκτει βάλε τηλέφωνο και ταχ κωδικό που να δέχεται η φόρμα. Όλοι έβαλαν τη διεύθυνση εδω Ελλάδα κι τηλέφωνο άλλοι της aramex αλλοι το ελληνικό με όποιο τροπο το δεχόταν κι χώρα άλλοι Αγγλία άλλοι Αμερική . Δε νομίζω ότι πρεπει να έχει και πολυ σημασία . Νομίζω πιο σημαντικά ειναι η διεύθυνση στην Αγγλία να ειναι σωστή για να φθάσει το πακέτο , κι ο αριθμός πιστωτικής με όνομα για να προχωρήσει η χρέωση . Όλα τ αλλα μικρη αξία. Κάνε login με το iTunes λογαριασμο για να ελέγχεις εύκολα την πορεία της παραγγελίας

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 27/09/2014 - 00:20

#883   amak268

amak268

iPH Member

• 339 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2014 - 00:22

Την εκανα ως guest και την ελεγχο απο το mail που μου εστειλαν απλα η απορια μου ηταν πως το παραλαμβανουν στην aramex η αλλιως πως παραδιδεται σε αυτους με τα δικα μας στοιχεια οποιουδηποτε απο εμας και μπορουν και το παιρνουν.

#884   amak268

amak268

iPH Member

• 339 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2014 - 00:25

Α μου εβγαλε βεβαια και ενα μηνυμα αν θελω την adress που εγραψα εγω η μια αλλη παρεμφερη και πατησα αυτη που εγραψα εγω φανταζομαι οτι ειναι αυτοματοποιημενο μηνυμα

#885   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 27/09/2014 - 07:11

Αν ολοκληρώθηκε η παραγγελία επιτυχώς θα πάει στη διεύθυνση που έδωσες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα