με usps και gift δεν πληρωνεισ απο οσο ξερω.γραφεισ απεξω κοστοσ 150 δολλαρια και ετοιμος.χωρις ασφαλεια και express και tracking
iPhone 6 από πού και πως (Aramex - Mailboxde - Forward2me)?
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:03
Ad
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:11
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:14
ναι σωστα βαζεις πιο λιγα ακομα οχι τοσα οσα ειπα...ειναι ο συγκατοικος του τελικα μαλλον αυτος μασ την εκανε...οποιος εχει πειρα απο αποστολες αμερικης ας μου στειλει πμ παρακαλω..ευχαριστω για το χρονο σας
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:15
με usps και gift δεν πληρωνεισ απο οσο ξερω.γραφεισ απεξω κοστοσ 150 δολλαρια και ετοιμος.χωρις ασφαλεια και express και tracking
Έτυχε !! Μια χαρά πληρώνεις με 150$ .. 45$ και κάτω δεν πληρώνεις αν δεν κάνω λάθος ..
Ναι οκ :Ρ αλλα αμα πέσεις σε πειραγμένο πωλητή ο οποιος δεν κατεβαζει την τιμή και μαλιστα έπεσα σε 2 πειραγμένους 2 5αρι απο Αμερική με USPS και απεξω καραμπαμ iPHONE 5 16GB PRICE 500$ ο ενας και 400$ ο αλλος κανενα δεν πέρασε τελωνείο παντως
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:25
First class και priority δεν ασχολούνται ιδιαίτερα απο την εμπειρία μου, με express ναι , ασχολούνται και ειδικά αν ειναι κάπως μεγάλο πχ το medium/large της usps τότε το κοιτάνε !
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:26
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:27
Σπύρο με first class νομιζω μου είχες πει πως στο είχαν στείλει ;
First class και priority δεν ασχολούνται ιδιαίτερα απο την εμπειρία μου, με express ναι , ασχολούνται και ειδικά αν ειναι κάπως μεγάλο πχ το medium/large της usps τότε το κοιτάνε !
Να σου πω οτι θυμαμαι ; Ψέματα θα ειναι δεν θυμαμαι με τι το είχε στείλει, κουτι ηταν παντως
Τελικά άμα το πάρεις απο USA store έχεις ενα χρόνο εγγύηση και από Ευρώπη δυο ; Ισχύει ακόμα αυτό και για το 6 ; Εχει ρωτήσει κανεις
Τελευταία επεξεργασία από: slay3rg1, 03/10/2014 - 22:27
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:31
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:32
Νομιζω με first class μου είχες πει γιατί σου ειχα πει πως iPhone με first class δεν έστελνα.. Δεν εχω χάσει δέμα από Αμερική απο οτι θυμάμαι και εδώ έρχονται κατι μικρά από Κίνα οπότε δεν ειναι τόσο οτι θα χαθεί με first class απλά για ψυχολογικους λόγους γιατί θα πάθεις τιποτα μέχρι να το δεις στην πόρτα σου χίλιες φορές priority με 23.5$
2 βδομάδες είχε κανει να ερθει απ'οτι θυμαμαι παντως
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:36
παρακολουθω αλλα ακρη δεν βγαζω τελικα με τι να μου το στειλει?χαχα
τα λεφτα δεν με προβληματιζουν γιατι και παλι η διαφορα ειναι τεραστια σε θεμα κοστουσ τις συσκευης.
ουτε η δυο εβδομαδες με πολυ προβληματιζουν.θελω tracking ,να ερθει φυσικα και μην περασει απο τελων.
οποτε
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:37
παρακολουθω αλλα ακρη δεν βγαζω τελικα με τι να μου το στειλει?χαχα
τα λεφτα δεν με προβληματιζουν γιατι και παλι η διαφορα ειναι τεραστια σε θεμα κοστουσ τις συσκευης.
ουτε η δυο εβδομαδες με πολυ προβληματιζουν.θελω tracking ,να ερθει φυσικα και μην περασει απο τελων.
οποτε
Μια πολυ καλη λύση ειναι η διπλη αποστολή, δηλαδη να σου στείλει με εναν φάκελο το κινητό και μετα το κουτί άδειο (φακελο με φουσκαλίτσες και το κινητό τυλιγμένο σε αφρολεξ κλπ)
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:39
το κουτι δεν με ενδιαφερει καθολου ασ το πεταξει.το θεμα ειναι οτι δεν θελω με τιποτα να βγει γιατι μεχρι να φτασει εδω μπορει να ερθει και μισο...δεν θελω να ανοιχτη και να βγει...
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:42
το κουτι δεν με ενδιαφερει καθολου ασ το πεταξει.το θεμα ειναι οτι δεν θελω με τιποτα να βγει γιατι μεχρι να φτασει εδω μπορει να ερθει και μισο...δεν θελω να ανοιχτη και να βγει...
Αδερφε η αποστολή απο Αμερική εχει παντα ρίσκο, οι λόγοι ειναι απλοι
- Αν το στείλεις με ολόκληρο το ποσο της συσκευής εχεις πολλές πιθανότητες να πας τελωνείο αλλα εαν χαθεί παίρνεις ολο το ποσο πισω
- Αν δεν το στείλεις με ολοκληρο το ποσο αμα χαθεί ή παθει κατι η αποζημίωση θα ειναι οσο εχεις δηλώσει απεξω
Οποτε διαλέγεις και παίρνεις
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:46
Και με express και με απλό priority έχεις tracking απλά το priority σταματάει στην Αμερική αν δεν κανω λάθος ενώ το express σου δείχνει και ελλαδα που ειναι .. Ίσως express και χαμηλή αξία ( που σημάνει πως αν πάθει κατι δεν θα αποζημιώθεις) και σε φάκελο ή με priority ; Για first class ας'το γιατί κανει καιρό να έρθει και δεν ξέρεις και που ειναι ..
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:48
Ένας συμφορουμιτης το είχε στείλει πέρσι με express σε φάκελο ( χωρίς κουτί ) και είχε γράψει πάνω iPhone με δηλωμένη αξία 400$ αλλά μπορει και όλη, δεν θυμάμαι και δεν είχε περάσει αλλά αν περνάνε θα το πλήρωνε χρυσό ...
Και με express και με απλό priority έχεις tracking απλά το priority σταματάει στην Αμερική αν δεν κανω λάθος ενώ το express σου δείχνει και ελλαδα που ειναι .. Ίσως express και χαμηλή αξία ( που σημάνει πως αν πάθει κατι δεν θα αποζημιώθεις) και σε φάκελο ή με priority ; Για first class ας'το γιατί κανει καιρό να έρθει και δεν ξέρεις και που ειναι ..
Αρα priority το είχαν στείλει εμενα γιατι το tracking δουλευε μονο Αμερική, μετα σταμάτησε
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες