Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 6 από πού και πως (Aramex - Mailboxde - Forward2me)?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1397 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1216   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:49

priority - express πια η διαφορα τους?το κουτι δεν θα το ανοιξει..θα το τυλιξει με χαρτι και θα βαλει και καμια καρτα θα βαλει gift και ο θεος μαζι μας.

στα τοσα λεφτα εαν μη κακο γινει κατι τα 100 δολλαρια δεν μου λενε τιποτα για ασφαλεια..εαν δεν βαλω τιποτα δεν θα κινησει υποψιες νομιζω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1217   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:00

Η διάφορα ειναι 3-5 εργάσιμες το express και το φέρνουν στην πόρτα σου σαν κούριερ απο τα Ελτα αν δεν κανω λάθος ενώ το priority 5-10 εργάσιμες και στο αφήνουν στην είσοδο της πολυκατοικίας ή σπίτι σου , αν ειναι πολύ μεγάλο τότε θα σου αφήσουν σημείωμα , επίσης όπως σου είπα express εχει full tracking . Η τιμή ειναι περίπου 50$ το express ενώ το priority 23.5$ .
Τωρα φακελος και ιδιώτης και αξία 60$, μην βάλεις gift και πολύ χαμηλή αξια γιατί τα ξέρουν αυτα..Τότε μπορει να πληρώσεις γυρω στα 5€ οταν σου το φέρνουν με express .. Νομιζω οταν ειχα κανει την 1η αγορά απο eBay που δεν ειχα ιδέα απο τελωνείο κλπ τους είπα να το στείλουν express ...

Αρα priority το είχαν στείλει εμενα γιατι το tracking δουλευε μονο Αμερική, μετα σταμάτησε

Και το first εχει μια βλακεία tracking ..2 βδομάδες κιόλας στάνταρ first class :P

#1218   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:08

ωραια αρα παμε για  express.ελεγα να εβαζα 95 δολλαρια ασ πουμε. ασφαλεια για 95 δολλαρια θα εβαζες εσυ δηλαδη εαν μου εστελνες κατι?μαλλον οχι...εγω το ειχα σκεφτει gift περιτυλιγματα και τα λοιπα :P δυσκολη αποφαση :P

#1219   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:16

Το gift δεν λέει κατι μιας και το έχουν μάθει το κόλπο ..
Βάλε όσο θες και στην τελική αν γίνει κατι με τελωνείο πας και το εκτελωνιζεις μόνος σου γλιτώνοντας έτσι αρκετά , αν είσαι Αθήνα βέβαια , απλά να ξέρεις πόσο πρέπει να πληρώσεις για να μην σου πουν ο,τι θελουν αυτοί .. Θα ψάξω να βρω το άρθρο στο insomnia αλλά googlαρε το και εσύ .
Ελπίζω να βοήθησα :)

#1220   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:23

δεν ειμαι αθηνα δυστυχως.οποτε ακυρο αυτο...βοηθατε παρα πολυ.παιρνω αποψεισ και τισ εμπειριες σας.. :)

ε τζαπα ειναι ασ το βαλει...τελος παντων εαν ξερει και αλλος κατι ασ μου στειλει...θα σας ενημερωσω για νεοτερα.

#1221   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:25

παντωσ επειδη κ εγω ενδιαφερομαι για αγορα απο ΑΜΕΡΙΚΗ οποιοσ  το εχει κανει ασ στειλει ενα πμ κ σε εμενα …ευχαριστω

#1222   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:28

Αυτο με το τελωνείο που λες Εφη ειναι μονο για κουριερ (DHL, UPS, FedEx) για ΕΛΤΑ πληρώνεις 3€ τον εκτελωνισμό και οτι σου βαλουν σαν φόρο 

#1223   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:35

θα σας πω τι εγινε οταν επιτελους το παρω στα χερια μου...λογικα τεταρτη πεμπτη...εαν πανε ολα καλα που ευχομαι..την εχω πατησει ηδη μοα φορα με τον μακ μου που δεν ηξερα τωρα κατι θα κανω:Ρ

#1224   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:36

ο φοροσ να ρωτησω ποσοσ ειναι??? αρα usps θα ναι οκ δηδ???

#1225   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:40

Εαν πουμε οτι το 6 κανει 600$ ο φόρος ειναι πανω κατω 113€

2j4oyme.jpg

#1226   Rocket

Rocket

iPH Contributor

• 1.085 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:43

1.να το βγαλει απο το κουτι να το τυλιξει με bubbles και να το βαλει μονο του σε εναν φακελο επισης με bubbles

2.τον φακελο αυτο να τον βαλει μεσα σε ενα μεσαιο φακελο επισης με bubbles!

3.στον φακελο τον τελευταιο πετα και το κουτι

4.ο βασικος φακελος να παρεις κιτρινο και οχι τον λευκο που δινει η Usps(ερχεται μεσω ευρωπης και τον νομιζουν ευρωπαικο)ενω ο λευκος ειναι καθαρα αμερικανικος της Usps

5.έξω να γράψει refurbished mobile η mobile case η accesories mobile

6.εγω ειχα παρει την usps εχπρες και εκανε ακριβως 4 μερες με το που εφυγε απο σικαγο

7.το απλο priority(οχι του πεταματου)αργει μπορει να κανει και 3 εβδομαδες

8.οι φακελοι δεν περνανε απο τελωνειο

οτι αλλο θες pm

SIA -  MIDNIGHT DECISIONS   :wub:

#1227   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:43

Αυτο με το τελωνείο που λες Εφη ειναι μονο για κουριερ (DHL, UPS, FedEx) για ΕΛΤΑ πληρώνεις 3€ τον εκτελωνισμό και οτι σου βαλουν σαν φόρο

Δηλαδή λες με Ελτα +3 + ΦΠΑ + δασμους και κανένα νταβατζιλικι ; Είσαι σίγουρος ; Τωρα εχω κολλήσει και δεν μπορώ να θυμηθώ συγκεκριμένα παραδείγματα με Ελτα .

#1228   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:44

1.να το βγαλει απο το κουτι να το τυλιξει με bubbles και να το βαλει μονο του σε εναν φακελο επισης με bubbles
2.τον φακελο αυτο να τον βαλει μεσα σε ενα μεσαιο φακελο επισης με bubbles!
3.στον φακελο τον τελευταιο πετα και το κουτι
4.ο βασικος φακελος να παρεις κιτρινο και οχι τον λευκο που δινει η Usps(ερχεται μεσω ευρωπης και τον νομιζουν ευρωπαικο)ενω ο λευκος ειναι καθαρα αμερικανικος της Usps
5.έξω να γράψει refurbished mobile η mobile case η accesories mobile
6.εγω ειχα παρει την usps εχπρες και εκανε ακριβως 4 μερες με το που εφυγε απο σικαγο
7.το απλο priority(οχι του πεταματου)αργει μπορει να κανει και 3 εβδομαδες
8.οι φακελοι δεν περνανε απο τελωνειο

οτι αλλο θες pm

Νάτος ο μάστερ :P

#1229   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:45

Δηλαδή λες με Ελτα +3 + ΦΠΑ + δασμους και κανένα νταβατζιλικι ; Είσαι σίγουρος ; Τωρα εχω κολλήσει και δεν μπορώ να θυμηθώ συγκεκριμένα παραδείγματα με Ελτα .

Ναι τα ΕΛΤΑ, δεν χρεώνουν μισθο τελωνειακού 70 και 80€ οπως κανουν τα κουριερ.

#1230   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2014 - 23:48

Ναι τα ΕΛΤΑ, δεν χρεώνουν μισθο τελωνειακού 70 και 80€ οπως κανουν τα κουριερ.

Θα το ψάξω και θα σου πω γιατί αν ειναι έτσι no prob ας δηλώνω όλη την αξια και να εχω το κεφάλι μου ήσυχο αλλα για να μην το κανω κάπου θα εχω διαβάσει κατι που την πάτησε κάποιος φουκαράς ..
Επίσης μου είχε έρθει για προϊόντα αξίας 100€ περίπου να πληρώσω γυρω στα 50€ με Ελτα , οπότε δεν βγαίνει αλλα θα το κοιτάξω γιατί εχει περάσει και αρκετός καιρός .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες