Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 6 από πού και πως (Aramex - Mailboxde - Forward2me)?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1397 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#736   BizNiz

BizNiz

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Twitter:@mgEnsut
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:41

όλα πάνε καλά μόλις έρθουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα οι αποστολές εκεί αργεί το πράμα εγώ ακόμα δεν παρέλαβα έχει έρθει Ελλάδα από 22/9 και ακόμα περιμένω 

πριν 1 ωρα παρέλαβα, αφου οι της DHL στα Χανιά ηταν λιγο κουκουρουκου στη διαλογη.
Απο χτες ηταν εκει και εκαναν διαλογη σημερα το πρωι σε 2 δοσεις με το iphone μου να ειναι στη 2η δοση σιαλογης με αποτελεσμα να φαμε ολο το πρωινο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#737   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:41

Πέσαμε γαμώτο στο δημοψήφισμα της Σκωτίας και ανέβηκε η λίρα γ@μωτο.....
Απ ότι θυμάμαι είχα ρωτήσει και μου είχαν πει για 678 ευρω προεγγραφή στην κάρτα μου . Τελικα 697.49 πήγε το μαλλί ; Θα ξαναρωτήσω. Απο περίεργεια ποια κάρτα έχεις; χρεωστική prepaid πιστωτική ;

πιστωτικη visa alpha bank 

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 24/09/2014 - 13:42

#738   iNewbie

iNewbie

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:43

Μια η αλλη ειναι παντως με τις τιμες που θα ερθει εδω οταν πρωτοβγει.
Αλλα εδω αντε να το βρεις.
Μεγεια παιδες.

Μπα και πάλι φτηνότερο ειναι ...αν επιλέξεις Aramex και είσαι τολμηρός να μη βάλεις ασφάλεια έρχεται κάτω απο 720 το 16αρι...
Και γλιτώνεις προπαραγγελιες ...δικαιολογίες όπως "το έχω μόνο για σύνδεση ή φορητοτητα" ασε που με τις επιδοτήσεις στο μηδέν θα δώσεις περισσότερα απο όσα δώσαμε και θα σε δέσουν και με ενα συμβόλαιο 18-24 μηνών...

#739   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:44

Μάλιστα. Το πιθανότερο είναι να είναι και σε μένα κάτι παρόμοιο θα ξαναρωτήσω γιατι θυμάμαι πολυ καλα το 678 όταν ρώτησα 18 Σεπτεμβρίου πριν το στείλουν βέβαια

#740   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:48

Μπα και πάλι φτηνότερο ειναι ...αν επιλέξεις Aramex και είσαι τολμηρός να μη βάλεις ασφάλεια έρχεται κάτω απο 720 το 16αρι...
Και γλιτώνεις προπαραγγελιες ...δικαιολογίες όπως "το έχω μόνο για σύνδεση ή φορητοτητα" ασε που με τις επιδοτήσεις στο μηδέν θα δώσεις περισσότερα απο όσα δώσαμε και θα σε δέσουν και με ενα συμβόλαιο 18-24 μηνών...

Καλα εχω να ψωνισω απο γερμανους voda κ.α κατι χρονια. Πλεον skroutz η αγγελιες.

Απλα κολλαω να παρω κατι απο εξω με τοσα λεφτα. Αν και βλεπω οτι δεν υπαρχει θεμα.

Να ερθει εδω να το δουμε και θα το παρουμε λιγο πιο μετα. Δε χαθηκε ο ο κοσμος.

#741   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:49

Γιατι τολμηρός ; :Ρ ρε σεις με εχετε αγχώσει τώρα :D ελεγα να μην βαλω ασφάλεια με DHL θα ερθει τι διαολο αλλα τώρα με εχετε αγχώσει οτι θα χαθεί και θα μεινω με το λουλί στο χέρι :Ρ

#742   iNewbie

iNewbie

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:52

Πέρσι ΒΑΡΕΘΗΚΑ να παρακαλάω τα ελληνικά μαγαζιά για να βρω το 5s. Επομένως, η Aramex ήταν μονόδρομος. Και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Άσε που νομίζω ότι τελικά θα βγει φθηνότερα!!!

Μια απο τα ίδια και εγώ ...Ειχα φάει όλη την Κρήτη γιατί ήθελα 32αρι και μόνο στο Ηράκλειο το ειχα βρει αλλα κι αυτός με ξενέρωσε γιατί το έδινε με φορητότητα μόνο και μάλιστα 2 γραμμες (!!!) ...
Άγιο Νικόλαο το ειχα βρει σε ενα wind αλλα και αυτός μια απο τα ίδια και μάλιστα με καπέλο!!! Σκέτη συσκευή ήθελε 100 + ...απαράδεκτος !!!
Αναγκαστικά περίμενα ενα μήνα να στοκαρουν όλοι ...

#743   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:53

Από τη στιγμή που πάει στην forward2me πόσες μέρες είπαμε κάνει; 

#744   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:54

Γιατι τολμηρός ; :Ρ ρε σεις με εχετε αγχώσει τώρα :D ελεγα να μην βαλω ασφάλεια με DHL θα ερθει τι διαολο αλλα τώρα με εχετε αγχώσει οτι θα χαθεί και θα μεινω με το λουλί στο χέρι :Ρ

Μην ανησυχείς εγώ αγόρασα macbook pro retina αξίας 2100 από Αγγλία με fedex βέβαια, χωρίς ασφάλεια και ήρθε κανονικά σε 3 μέρες.

Τελευταία επεξεργασία από: zarzonis, 24/09/2014 - 13:54

#745   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:55

Από τη στιγμή που πάει στην forward2me πόσες μέρες είπαμε κάνει; 

Το express θελει 1 μερα ενω το απλο dhl shipping θελει 3-4 εργάσιμες τώρα για 4λίρες παραπανω εγω θα διαλεξω το express :P

#746   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:55

πριν 1 ωρα παρέλαβα, αφου οι της DHL στα Χανιά ηταν λιγο κουκουρουκου στη διαλογη.
Απο χτες ηταν εκει και εκαναν διαλογη σημερα το πρωι σε 2 δοσεις με το iphone μου να ειναι στη 2η δοση σιαλογης με αποτελεσμα να φαμε ολο το πρωινο

μεγιες φίλος !!!!

#747   iNewbie

iNewbie

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:56

Έτσι το έγραψα ...μη μασάς ... Τόσοι το παραγγειλαν χωρίς αςφαλεια και κανένας δεν είχε πρόβλημα ...
Και το δικό μου το έστειλε συγγενής με όχι premium κούριερ και ήρθε μια χαρά ...και χωρίς ασφάλεια ...
Οπότε μην κολλάς σε αυτό ...

#748   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:57

Το express θελει 1 μερα ενω το απλο dhl shipping θελει 3-4 εργάσιμες τώρα για 4λίρες παραπανω εγω θα διαλεξω το express :P

Α σου δίνει και επιλογή; Καλό αυτό. Κι εγώ αυτό θα διαλέξω. Πιστεύω είναι πιο αξιόπιστο με express διότι θα έχει και λιγότερες στάσεις. Σε 1 μέρα στο σπίτι μου; Γιατί μένω Λάρισα.

#749   iNewbie

iNewbie

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2014 - 13:58

Καλορίζικο πατριώτη ...
DHL express ή απλό;

#750   iNewbie

iNewbie

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2014 - 14:03

Α σου δίνει και επιλογή; Καλό αυτό. Κι εγώ αυτό θα διαλέξω. Πιστεύω είναι πιο αξιόπιστο με express διότι θα έχει και λιγότερες στάσεις. Σε 1 μέρα στο σπίτι μου; Γιατί μένω Λάρισα.

Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα φίλος Ηρακλειώτης ...το δικό του 6αρι με DHL Express ξεκίνησε χθες από Αγγλία πήγε αέρα Leipzig και ειναι ακομα εκεί !!!
Οπότε λογικά αύριο Αθήνα και μεθαύριο Κρήτη ...
Με την επαρχία το Express ειναι ενα θέμα ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες