παιδιά μια ερώτηση !
μου στείλανε σήμερα από expansys το κινητό το plus , γνωρίζει κανεις πόσες μέρες κάνει να έρθει από Αγγλία ?
Δημοσίευση 03/10/2014 - 15:30
παιδιά μια ερώτηση !
μου στείλανε σήμερα από expansys το κινητό το plus , γνωρίζει κανεις πόσες μέρες κάνει να έρθει από Αγγλία ?
Δημοσίευση 03/10/2014 - 15:34
παιδιά μια ερώτηση !
2 μερες με dhl στελνει
Δημοσίευση 03/10/2014 - 15:39
Εμενα μου έχει λινκ της UPS.
Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:25
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ....εχω παραγγειλει απο αμερικη και εχω βαλει διευθυνση ενος φιλου μου...Αυτος δουλευει ακομα τετοιες ωρες.αλλα στο σιτε τις ups μου λεει delivered στις 13:00....πως γινεται αυτο ??που το αφησαν δηλαδη
σορρυ εαν ειμαι of topic αλλα αγχωνομαιι τρομερααα :(
Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:29
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ....εχω παραγγειλει απο αμερικη και εχω βαλει διευθυνση ενος φιλου μου...Αυτος δουλευει ακομα τετοιες ωρες.αλλα στο σιτε τις ups μου λεει delivered στις 13:00....πως γινεται αυτο ??που το αφησαν δηλαδη
σορρυ εαν ειμαι of topic αλλα αγχωνομαιι τρομερααα :(
Επίσης στο SITE της UPS λεει ποιός το παρέλαβε
Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:32
Επίσης στο SITE της UPS λεει ποιός το παρέλαβε
καλα σε αλλον το στελνω αλλος το υπογραφει πως γινεται αυτο??δεν θελουν ταυτοτητα?αντε να βρω ποιοσ ειναι αυτοσ τωρα που υπεγραψε..
Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:34
καλα σε αλλον το στελνω αλλος το υπογραφει πως γινεται αυτο??δεν θελουν ταυτοτητα?αντε να βρω ποιοσ ειναι αυτοσ τωρα που υπεγραψε..
Μήπως το αφήσανε στην είσοδο ; Υπάρχει θυρωρος ;
Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:37
Μήπως το αφήσανε στην είσοδο ; Υπάρχει θυρωρος ;
ειναι δουλεια τωρα το παιδι και δεν μπορω να του μιλησω...και ποιοσ το υπεγραψε στην εισοδο?
εχω νομιζα οτι αν πηγαιναν και δεν εβρισκαν τον ιδιο θα ξανα πηγαιναν.οχι να το αφησουν οπου βρουν :@:@:@
Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:38
ειναι δουλεια τωρα το παιδι και δεν μπορω να του μιλησω...και ποιοσ το υπεγραψε στην εισοδο?
εχω νομιζα οτι αν πηγαιναν και δεν εβρισκαν τον ιδιο θα ξανα πηγαιναν.οχι να το αφησουν οπου βρουν :@:@:@
Αν υπάρχει θυρωρός το αφηνουν και στον θυρωρό νομιζω, και σε εμας στην forward2me στο δικό μας ονομα πήγαινε το δέμα αλλα ο MORTON οπως βλεπεις απο πάνω το παρέλαβε
Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:42
Αν υπάρχει θυρωρός το αφηνουν και στον θυρωρό νομιζω, και σε εμας στην forward2me στο δικό μας ονομα πήγαινε το δέμα αλλα ο MORTON οπως βλεπεις απο πάνω το παρέλαβε
enas juan de jesus ποιοσ διαολο ειναι αυτοσ ενασ θεοσ ξερει..υπαρχει και το ενδεχομενο να το αφησε στον συγκατοικο του?
Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:43
enas juan de jesus ποιοσ διαολο ειναι αυτοσ ενασ θεοσ ξερει..υπαρχει και το ενδεχομενο να το αφησε στον συγκατοικο του?
Παίζει εαν υπάρχει καποιος αλλος στο σπίτι, Juan De Jesus οπως το ειπες μονο ο Θεός ξερει ποιος ειναι ο γιος του "Jesus"
Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:46
ασε και ουτε να γελασω δεν μπορω...!!!!!! μεχρι να σχολασει ο αλλος θα μου βγει η ψυχη :S δεν νομιζω πια να χαθηκε απο κανεναν τι να πω...!!!
Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:50
ασε και ουτε να γελασω δεν μπορω...!!!!!! μεχρι να σχολασει ο αλλος θα μου βγει η ψυχη :S δεν νομιζω πια να χαθηκε απο κανεναν τι να πω...!!!
Θα γελάσεις μολις το παραλάβεις μην αγχώνεσαι ρε συ δεν τα αφήνουν ετσι οπου να'ναι
Δημοσίευση 03/10/2014 - 21:55
Θα γελάσεις μολις το παραλάβεις μην αγχώνεσαι ρε συ δεν τα αφήνουν ετσι οπου να'ναι
το ευχομαιιιιι ευχαριστω πολυ για την συμπαραστασηηηηη..... :)
Δημοσίευση 03/10/2014 - 22:01
το ευχομαιιιιι ευχαριστω πολυ για την συμπαραστασηηηηη..... :)
Τιποτα τουλάχιστον εσυ το στέλνεις σε φίλο σου τι να πουμε και εμεις που εχουμε αγοράσει απο eBay με την τιμή απεξω απο το κουτι 500$ και περιμέναμε χαρτάκι απο το τελωνείο
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες