εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι το τιμολογιο δεν καλυπτει τη διετια γιατι ο δευτερος χρονος δεν αφορα εταιριες
ΠΟυ ρωτησες και στο ειπαν αυτο?
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:20
εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι το τιμολογιο δεν καλυπτει τη διετια γιατι ο δευτερος χρονος δεν αφορα εταιριες
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:22
infoquest
εχω δυο μερες που εχω κανω ερευνα αγορας
(μ'έχουν φαει οι δρομοι και τα τηλεφωνα)
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:27
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:28
Electrostore.gr θα το βρεις και στο best price!Δώσε λιγο λινκ φιλε, δεν το βρίσκω στο σιτε τους..
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:30
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:31
Και ξερεις τι παίζει απο εγγυηση; Αμα ειναι ελαττωματική οταν την ανοίξω;Electrostore.gr θα το βρεις και στο best price!
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:37
βασικα την ίδια ερώτηση του έκανα και εγώ και η απάντηση ήταν δεν υπάρχει πρόβλημα το γυρνάω πίσω.μου είπε ότι είναι eu.Και ξερεις τι παίζει απο εγγυηση; Αμα ειναι ελαττωματική οταν την ανοίξω;
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:37
Σε ευχαριστώ φιλε. Μαλλον θα την πάρω απο εκει. Θελω να τελειώνει αυτο το μαρτύριο :Ρβασικα την ίδια ερώτηση του έκανα και εγώ και η απάντηση ήταν δεν υπάρχει πρόβλημα το γυρνάω πίσω.μου είπε ότι είναι eu.
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:40
μιλα με το παιδί ήταν αρκετά εξυπηρετικός.και εγώ παραξενεύτηκα που έχει διαθεσιμότητα ενώ όλη η Ελλάδα ψάχνει 64 plus.θα δούμε την Τρίτη.αν μάθεις κάτι περισσότερο περί ελλατωματικου και επιστροφής μου λες και εμένα!!Σε ευχαριστώ φιλε. Μαλλον θα την πάρω απο εκει. Θελω να τελειώνει αυτο το μαρτύριο :Ρ
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:40
Εννοείται, θα τους πάρω αυριο τηλέφωνο. Και εγω Κρητη μένω. Ξερεις που ειναι το καταστημα;μιλα με το παιδί ήταν αρκετά εξυπηρετικός.και εγώ παραξενεύτηκα που έχει διαθεσιμότητα ενώ όλη η Ελλάδα ψάχνει 64 plus.θα δούμε την Τρίτη.αν μάθεις κάτι περισσότερο περί ελλατωματικου και επιστροφής μου λες και εμένα!!
Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 07/11/2014 - 20:41
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:42
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:45
infoquest
εχω δυο μερες που εχω κανω ερευνα αγορας
(μ'έχουν φαει οι δρομοι και τα τηλεφωνα)
Το τιμολόγιο πώλησης είναι η αντίστοιχη "απόδειξη" για επαγγελματίες, το οποίο διαχωρίζει τον ΦΠΑ, για συμψηφισμό εσόδων-εξόδων. Είναι τουλάχιστον "αστείο" να αλλάζει ο χρόνος εγγύησης ενός προϊόντος από το είδος του παραστατικού που θα κοπεί. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Αυτό που θα πρέπει να σας ανησυχεί, για όσους πήραν, ή σκέφτονται να πάρουν μέσω γνωστού επαγγελματία ή εταιρίας, για να γλιτώσουν ΦΠΑ, είναι το αν μπορεί να δικαιολογήθεί μια τέτοια δαπάνη, με βάση τη δραστηριότητα που έχει δηλωθεί στην εφορία από τον επαγγελματία ή την εταιρία. Γιατί η "τσιμπίδα" καραδοκεί...
Δημοσίευση 07/11/2014 - 20:46
Δεν ισχύει αυτό.. Πες τους να στο δώσουν γραπτώς αυτό..
Ο νόμος δε κάνει διάκριση μεταξύ φυσικού ή νομικού προσώπου.
ισως αργοτερα το δεχτουν (που ετσι πιστευω οτι θα γινει)
η κυρια παντως ηταν πολυ ευγενικη
επισης σημερα αγορασα απο cosmote 6αρι
ειδα οτι ειναι Α 1586
ειναι οκ ?
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες