Αν το βρεις στη Γενευη, η σελιδα τους αναφερει 3-4 εβδομαδες. το εχω ψαξει γιατι θα παω Ζυριχη.
Περασε η κοπελα μου από το apple store στη γενευη πριν 2 βδομάδες κ το είχε κ σε ολα τα χρώματα/ολες τις χωρητικοτητες και το μικρο κ το plus. Ετσι κ αλλιως Λωζάνη ειμαστε οποτε το πολυ πολυ πετάγομαι στο apple store στην Βασιλεια.
Έχει κάποιο δίκιο ο @chrisbas.
Ήμουν πριν κάνα δυο μέρες Γενεύη, και όντως είχε 6αρια, αλλα όχι όλα. Αν και το παλικάρι μου είπε ότι φέρνουν κάθε μερα, αλλα από που;
Από τα Απλ-Στορ τα δικά τους εννοείται πρώτα (CH) που όπως θα δείτε και πιο κάτω, είναι σε έλλειψη.
Επίσης το 6gold 16gb αρχίζει να γίνεται 'συλλεκτικό' σιγά σιγά.
Δύσκολα το βρίσκεις.
Πριν κάνα δυο μέρες επίσης παρήγγειλα τελικά για μια φίλη μου από Απλ-Στορ Ελβετίας, και ενώ έλεγε στην αρχή 7 με 10 μέρες, μόλις το παρήγγειλα, μου πέταξαν ένα μειλ στιλ να το περιμένω μεταξύ 28 με 31 Οκτωβρίου!
Λέω άσε κάτσε θα προσπαθήσω πάλι να το κάνω ρεσερβειτον από το στορ στην Γενεύη, και θα πάω να το πάρω την επόμενη μερα!
Πριτς όμως...δεν το έχουν ούτε αυτοί.
Πιστεύω ότι έχει να κάνει σχέση και με την υψηλή ζήτηση από την Κινέζικη αγορα που άνοιξε πριν λίγες μέρες. (1 εκατ. iPhone σε 6ωρες)!!
Σίγουρα σε κάποια φάση θα φέρουν πάλι από όλα τα μοντελα.
Υπομονή χρειάζεται.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 13/10/2014 - 21:28.