Φίλε μου και εγώ κάτοχος του 5s είμαι, είναι θέμα προσωπικό θα σου πω την δική μου άποψη 2 μέρες πριν πήγα σε φίλο (κάτοχο ενός 5) που είχε παραγγείλει το 6+ χωρίς να το πιάσει στα χέρια του, μετά το unboxing η έκφραση και των 2 ήταν η εξής : παναγία μου τι είναι αυτή η παντόφλα πραγματικά το τηλέφωνο όσο και όμορφο να είναι όσο καλή και μεγάλη οθόνη έχει είναι πάρα πολύ μεγάλο για καθημερινή χρήση ειδικά όταν ο φίλος μου το έβαζε στο κεφάλι για να μιλήσει γελούσαμε μέχρι δακρύων όλο το πρόσωπο του κάλυπτε, τι να πω τώρα το μετάνιωσε και θέλει να το αλλάξει με 6. Προσωπικά θα έλεγα μια και είσαι και κάτοχος ipad να πας στο 6 εγώ με το που μπαίνω στο σπίτι παρατάω το 5s και ασχολούμαι (youtube games safari ταινίες κλπ) με το ipad και μόνο όταν με παίρνουν τηλ το χρησιμοποιώ τώρα αν θες να πας για π.χ. καφέ και η 4.7 θα σου είναι μια χαρά. Ελπίζω να βοήθησα. Εγώ θα μείνω ακόμη ένα χρόνο με το 5s κυρίως οικονομικών αλλά θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο 6 αν είχα την δυνατότητα αφού τα έπιασα και τα 2 στα χέρια μου, ειδικά μιας και είμαι και κάτοχος ipad air.
σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου,και εγω πιστευω οτι θα καταληξω στο 6 64GB space grey.