Εγώ έπαιρνα μια κάθε μήνα όσο είχα το 5, μετά ηρέμησα..
Λόξα δεν το λες..........................!
Και εγώ στο 5 τα ίδια. Αλλά το 5 S που ήταν το ίδιο ήταν πιο ήρεμα τα πράγματα...
Πρωτον και βασικοτερο : To τηλεφωνο πρεπει ΠΑΝΤΑ να βγαινει απο τη θηκη και να καθαριζεται συχνα πυκνα και η συχνοτητα εξαρταται απο το ειδος και την ποιοτητα φυσικα της θηκης κατασκευαστικα.
Υπαρχουν θηκες που μου εχουν βγαλει και 2 χρονια με χρηση στα ορια και αυτες ειναι ενα πουγκι δερματινο της More για το 3gs που το εχω ακομα ανεπαφο,μια Spigen neo Hybrid για το 5 και μια Belkin που αρνειται πεισματικα να παθει το οτιδηποτε. Οι αλλες ολες κατι εβγαλαν στην πορεια.
Ο χειροτερος εχθρος της συσκευης ειναι η σκονη που μαζευεται και παγιδευεται στα πλαινα και στην πλατη.Οποτε καθαρισμα επιβαλλεται.
Στο pouch δεν είχα τέτοιο θέμα μιας και το τηλέφωνο έμπαινε έβγαινε γυμνό.
Οι μόνες 2 θήκες που έχω δουλέψει ποτέ ήταν η Spigen Slim Armor S στο 5 και τώρα η Graft Concepts Leverage στο 5S.
Και εγώ είχα τη φοβία με τη σκόνη και τα έβγαζα να τα καθαρίσω μη μου αφήσει σημάδια στα σασί (ειδικά στο μαύρο 5άρι). Μάλλον ήταν κατάλοιπο από τα bumper που σημαδεύανε τα 4/4S αυτός ο φόβος.
Anyway, βρήκα τρόπο και το έλυσα. Luckyskins περιμετρικά της συσκευής παντού και μετά στη θήκη. Έτσι έχει εξτρα προστασία και εντός για τη σκόνη.
3 μήνες μετά που έβαλα την Graft Concepts και με καλοκαίρι ενδιάμεσα, άνοιξα να το καθαρίσω. έβγαλα τα Lucky skins να τα αλλάξω και απλά ήταν σαν καινούριο.