flexible γυαλι;;; Γυαλί κομανέτσι πρώτη φορά ακούω............!!
17€ istorm για το 6 plus.....
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:06
flexible γυαλι;;; Γυαλί κομανέτσι πρώτη φορά ακούω............!!
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:07
Ναι κάπου εκεί βγήκε.Και να μην έσπαγε δε νομίζω ότι ήταν πολλά τα ψωμιά του..Είμαι σε σκέψη να το αφήσω έτσι αλλά δεν μου πάει καρδιά, το φοβάμαι.
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:09
Ειναι ρισκο.
Αλλα αν κανει καμια γρατζουνια η οθονη θα τη βλεπεις συνεχεια.
Εβαλα ενα φθηνο γυαλι εγω και αργοτερα βλεπω για κατι καλυτερο.
Σα να ψαχνονται ακομα μου φαινεται.
Δεν ξαναπαίρνω γυαλί στο 6,πιστεύω ότι κατασκευαστικά δεν πάει καλά. Εξήγησα παραπάνω γιατί. Πλήρωσα την πάτησα κι έμαθα..
Μάλλον θα πάρω PS που είναι εγγύηση και τέλος..
Δεν ξαναπαίρνω γυαλί στο 6,πιστεύω ότι κατασκευαστικά δεν πάει καλά. Εξήγησα παραπάνω γιατί. Πλήρωσα την πάτησα κι έμαθα..
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:19
Δεν εμπιστεύομαι Πολύ τη Belkin
Ναι...
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:35
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:38
Ενημερωτικά ...μόλις δεχτήκαν να μου στείλουνε καινούργια SHUMURI
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:38
άντε ευτυχώς φίλε και εφόσον δεν είσαι ευχαριστημένος τότε μόνες έρθει πούλησε την... Από την ημέρα αποστολής Πόσο καιρό έκανε να έρθει; Απλή αποστολή;Ενημερωτικά ...μόλις δεχτήκαν να μου στείλουνε καινούργια SHUMURI
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:39
Δημοσίευση 15/12/2014 - 22:42
Φωτη δεν υπαρχει εγγυηση απο καμμια...η PS ειναι απλα καλη ποιοτικα αλλα και ακριβουτσικη.... αλλα αν εφτανα να βαλω ζελατινα (αν και εγω παντα ζελατινες βαζω) θα επαιρνα καμμια πιο φτηνη με καλες κριτικες απο amazon ελπιζοντας σε κατι καλυτερο μελλοντικα ...λεμε τωρα.
Δημοσίευση 15/12/2014 - 22:48
Φωτη δεν υπαρχει εγγυηση απο καμμια...η PS ειναι απλα καλη ποιοτικα αλλα και ακριβουτσικη.... αλλα αν εφτανα να βαλω ζελατινα (αν και εγω παντα ζελατινες βαζω) θα επαιρνα καμμια πιο φτηνη με καλες κριτικες απο amazon ελπιζοντας σε κατι καλυτερο μελλοντικα ...λεμε τωρα.
Ποιοτικά η PS προσεγγίζει πολύ την οθόνη του κινητού κι αυτό με παροτρύνει και την προτείνω. Τις έχω αρκετά χρόνια από 3GS εποχή και πάντα ήταν κορυφή, ποτέ δεν ξεκολλάνε κτλ κτλ.
Πιστεύω αν αρχίσεις τις δοκιμές πιο πολλά θα καταλήξεις να πληρώσεις δλδ. Αυτό εννοούσα εγγύηση δλδ, όχι ότι θα σε αποζημιώσει.
Πάντως γυαλί δεν προτείνω στο 6, κατασκευαστικά είναι πολύ δύσκολο να το καλύψεις. Αν είναι edge to edge έχεις ρίσκο μεγάλο στα άκρα καθώς το γυαλί δεν μπορεί να λυγίσει εκεί και σίγουρα με τον καιρό θα πετάξει. Αν καλύπτει μικρότερο μέρος της οθόνης τότε από τη χρήση (με τη λογική πάντα) κάποια στιγμή θα κάνει μια φουσκάλα σε κάποιο άκρο και μετά θα είναι θέμα χρόνου + ότι φαίνεται λίγο άσχημο.
Μόνο με ζελατίνα το καλύπτεις όλο και με καλές ιδιότητες εφαρμογής..
Δημοσίευση 15/12/2014 - 22:57
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω στην Ελλάδα slider case? Αυτή που είναι 2 κομμάτια.
Γενικά θέλω μια θήκη σφιχτή. Θέλω δηλαδή να βάλω το τηλ. μέσα και να το σφίγγει. Έχετε να προτείνετε κάτι;
Δημοσίευση 15/12/2014 - 22:59
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 15/12/2014 - 23:03
0 μέλη, 40 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες