αυτη η HDX καλη φαινεται....βεβαια δεν εχουν γραφτει και πολλα αλλα εκει οτι και στραβο να δουν την στελνουν για πλακα πισω ειτε λεγεται προστασια η θηκη η οτιδηποτε.Γενικα με τις Zagg,τα γυαλια εννοοω και οχι την HDX τα μονα προβληματα που ειχαν ειναι η γνωστη ευπαθεια σε πιεση που εχουν σχεδον ολες και καποια αναισθησια στις γωνιες που ομως μαλλον διορθωθηκε.Η Ζagg δειχνει να βαζει μυαλο σιγα σιγα..καποιος απο δω εχει παραγγειλει την HDX αλλα δεν θυμαμαι ποιος το ελεγε
ΥΓ Σε πολυ καλη τιμη δειτε και εδω τις ANKER γυαλια και μη με lifetime εγγυηση
Με δεδομένη την τιμή της και την όλη κατάσταση με τα γυαλιά, είπα να πάω σε κάτι φθηνό και έχω εδώ και 4-5 μέρες παραγγείλει την Anker. Πριν τα Χριστούγεννα θα την έχω.
Προσωπικά το σύστημα της Zagg Με το application δε μου φάνηκε τόσο super wow από την άποψη ότι μπορεί να το κάνει ο καθένας και μόνος του με μία κολλητική ταινία.
Αλλά η όλη παρουσίαση και μόνο σε κερδίζει δε λέω. Επίσης από κάτι βίντεο που είδα έχει αρκετά καλό ποσοστό κάλυψης.
Αν δείτε εν τω μεταξύ για το 6 είχε 2 εκδόσεις, μία για θήκες και μία για απλή συσκευή (προφανώς το δεύτερο θα είχε full coverage) αλλά το δεύτερο το σταμάτησε στην πορεία.
Φεύγω τώρα, πάω να πείσω τον εαυτό μου να μην το παραγγείλω.