Εσυ δεν ελεγες οτι γλυστραει;
Ναι σε σχέση με της σιλικόνης αλλά αν το έχεις ώρα στο χέρι κολλάει η πλάτη σαν αφρολέξ στο χέρι
Δημοσίευση 26/12/2014 - 14:52
Εσυ δεν ελεγες οτι γλυστραει;
Δημοσίευση 26/12/2014 - 15:08
Στο μπλε την εχω!Σαν χρωμα ειναι απιστευτο αν και με το μαυρο 6αρι θα πηγαινε πιο πολυ το μαυρο!Παιδια την εχω δεν την εχω ενα μηνα και πισω ηδη εχει ρχισει να φαινεται οτι χαλαει και στις γωνιες εχει φθορες!Ομορφη αλλα απο προστασια λιγα πραγματα!Και αφηνει και ακαλυπτο το κατω μερος!
Δημοσίευση 26/12/2014 - 15:18
Δημοσίευση 26/12/2014 - 18:38
link για αυτην εχεις φιλε??
Τελευταία επεξεργασία από: GreenBear, 26/12/2014 - 18:38.
Δημοσίευση 26/12/2014 - 18:39
Στο μπλε την εχω!Σαν χρωμα ειναι απιστευτο αν και με το μαυρο 6αρι θα πηγαινε πιο πολυ το μαυρο!Παιδια την εχω δεν την εχω ενα μηνα και πισω ηδη εχει ρχισει να φαινεται οτι χαλαει και στις γωνιες εχει φθορες!Ομορφη αλλα απο προστασια λιγα πραγματα!Και αφηνει και ακαλυπτο το κατω μερος!
Δημοσίευση 26/12/2014 - 18:47
Γουστα ειναι φιλε μου!Τουλαχιστον τα δωσες και την ευχαριστηθηκες!Μπορει στο μαυρο να μην φαινονται τοσο πολυ τα σημαδια που σου λεω!Και κακως δεν πηγα και εγω να την αλλαξω σε μαυρο αλλα ηταν δωρο και δεν ηθελα!Ισως ειναι θεμα χρωματος γιατι το μηλο πισω φαντασου εχει σχεδον χαθει μεσα σε ενα μηνα!
Δημοσίευση 26/12/2014 - 18:49
Γουστα ειναι φιλε μου!Τουλαχιστον τα δωσες και την ευχαριστηθηκες!Μπορει στο μαυρο να μην φαινονται τοσο πολυ τα σημαδια που σου λεω!Και κακως δεν πηγα και εγω να την αλλαξω σε μαυρο αλλα ηταν δωρο και δεν ηθελα!Ισως ειναι θεμα χρωματος γιατι το μηλο πισω φαντασου εχει σχεδον χαθει μεσα σε ενα μηνα!
Δημοσίευση 26/12/2014 - 18:49
Εχει παρει κανεις αυτη τη θηκη ? Διοτι την ψηνω...?? να μου πει εντυπωσεις ?
Spigen.jpg 10.98KB 54 downloads
Δημοσίευση 26/12/2014 - 19:01
Γενικά η SGP έχει κάνει χοντρές πατάτες με τα 6/Plus.
Δες τίποτα άλλο. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Μια που πηρα ! Επειδη ειμαι fan της Spigen http://www.spigen.co...apsule-4-7.html ! ενταξει μια χαρα ειναι ..!
Βεβαια και την Silicon της Apple μου αρεσε
Δημοσίευση 26/12/2014 - 19:04
Μια που πηρα ! Επειδη ειμαι fan της Spigen http://www.spigen.co...apsule-4-7.html ! ενταξει μια χαρα ειναι ..!
Βεβαια και την Silicon της Apple μου αρεσε
Μωρέ και 'γω φαν ήμουν και πλούσιους τους έχω κάνει τα τελευταία χρόνια, αλλά δύσκολα θα τους κάνω τη χάρη φέτος.
Η σιλικονάτη της Apple είναι η επόμενη αγορά. Σε σημείο που ψιλομετάνιωσα τη δερμάτινη.
Δημοσίευση 26/12/2014 - 19:08
Μωρέ και 'γω φαν ήμουν και πλούσιους τους έχω κάνει τα τελευταία χρόνια, αλλά δύσκολα θα τους κάνω τη χάρη φέτος.
Η σιλικονάτη της Apple είναι η επόμενη αγορά. Σε σημείο που ψιλομετάνιωσα τη δερμάτινη.
Δημοσίευση 26/12/2014 - 19:09
Σιλικονατη ! Παρα παρα πολυ καλη...! αλλα δεν μου αρεσε το χρωμα που πηρα..! ειπα να αλλαξω ...! αλλα δεν μου αρεσε το μπλε ..!
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 26/12/2014 - 19:21.
Δημοσίευση 26/12/2014 - 19:16
Σιλικονατη ! Παρα παρα πολυ καλη...! αλλα δεν μου αρεσε το χρωμα που πηρα..! ειπα να αλλαξω ...! αλλα δεν μου αρεσε το μπλε ..!
μ
Δοθησεις ευκαιρίας γελάω γιατί την είχα κούτας δεν είχε βγει έξω από το σπίτι και την είχα μαύρο-γκρι που όλοι λένε δεν την βρίσκω δεν κάνω και τέτοια την είχα 28€ και όλοι μου έστελναν pm να την πάω 15-20€ απλά έτσι για να ξέρετε μερικοί large εδώ μέσα μην σκίσετε καμμία τσέπη !!χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 26/12/2014 - 19:22.
0 μέλη, 31 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες