Οι Δερμάτινες original ολα τα λεφτά όντως
Δεν παίζονται! Ελπίζω πως και στο μέλλον να συνεχίσει η apple να βγάζει θήκες για τα προϊόντα της. Και προφανώς θα τις ξανά τιμήσω.
Δημοσίευση 02/01/2015 - 15:32
Οι Δερμάτινες original ολα τα λεφτά όντως
Δεν παίζονται! Ελπίζω πως και στο μέλλον να συνεχίσει η apple να βγάζει θήκες για τα προϊόντα της. Και προφανώς θα τις ξανά τιμήσω.
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 02/01/2015 - 15:32
Πήρα την Puro UltraSlim 0.3 Cover (διαφανές) για iPhone 6, από COSMOTE shop, 9,90Ε. Πολύ λεπτή και διακριτική. Περιέχει και ένα αυτοκόλητο για την οθόνη. Πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Είναι πολύ καλή περίπτωση θήκης.
Το πήρα σήμερα το 6άρι!!!!!!
...Βέβαια ο ΚΟΠΑΝΟΣ (εγώ!), δεν θυμήθηκα ότι έχει (ΠΡΟΦΑΝΩΣ!) νάνο-σιμ όπως το 5άρι και πήρα της γυναίκας μου που έχει μάικρο-σιμ να την τοποθετήσω - και αφού φυσικά δεν έμπαινε πήγα να κάνω τον Μαγκάιβερ και να την κόψω μόνος μου...και την σακάτεψα (οπότε αύριο πάω να πάρω άλλη από μαγαζί κινητής).
Οπότε, θα πάρω κι εγώ αυτήν την ίδια θήκη απ' το Πάμπλικ για αρχή και μετά κοιτάζω πιο εμπεριστατωμένα τις θήκες (μάλλον σε καμιά Case-mate θα πάω, που είχα πάντα στα άι-φόνια).
Δημοσίευση 02/01/2015 - 16:22
τεραστιεεεεεεε!!!!αρχηγεεεεεε μας!!!!!θελω αναλυτικη κατασταση με εντυπωσεις παρακαλω!μαζι με παραθεσεις απο "διευθυντη" οπωσδηποτε!!!!!!τι λεεεεε ρε γιγαντα Lupus!!!!!!Είναι πολύ καλή περίπτωση θήκης.
...Βέβαια ο ΚΟΠΑΝΟΣ (εγώ!), δεν θυμήθηκα ότι έχει (ΠΡΟΦΑΝΩΣ!) νάνο-σιμ όπως το 5άρι και πήρα της γυναίκας μου που έχει μάικρο-σιμ να την τοποθετήσω - και αφού φυσικά δεν έμπαινε πήγα να κάνω τον Μαγκάιβερ και να την κόψω μόνος μου...και την σακάτεψα (οπότε αύριο πάω να πάρω άλλη από μαγαζί κινητής).
Οπότε, θα πάρω κι εγώ αυτήν την ίδια θήκη απ' το Πάμπλικ για αρχή και μετά κοιτάζω πιο εμπεριστατωμένα τις θήκες (μάλλον σε καμιά Case-mate θα πάω, που είχα πάντα στα άι-φόνια).
Δημοσίευση 02/01/2015 - 17:37
Να πω και εγω την γνωμη μου λοιπόν
Αγόρασα απο την spigen την Neo Hybrid θήκη, μεσα σε 1,5 μηνα το μεταλλίκο "bumper" της θηκης εσπασε (χωρις να εχει πέσει το κινητο ουτε μια φορα) η ειρωνία ηταν οτι η θηκη ξεκινησε να λυγίζει στο σημείο που λυγίζει το 6plus, σε σημειο που λεω ρε λες να λύγισε το 6αρι ; αλλα αλφάδι το κινητό η θηκη είχε λυγίσει μονη της, πεταμένα 25€ στον κουβά εφυγαν ετσι, εβαλα παραγγελία την δερμάτινη της Apple, την είχα παρει και για το 5S και είχα βρει την ησυχία μου, φετος ειπα να κανω πειράματα με αλλες θηκες, δεν μου βγήκε σε καλο
ΥΓ: Η θηκη της Spigen εκανε το κινητό σαν κουμούτσα, το χαλαγε πολυ το bumper της, αυτα για τους υποψήφιους αγοραστές
Δημοσίευση 02/01/2015 - 17:40
Δημοσίευση 02/01/2015 - 17:51
Περιμένουμε φωτογραφίες !!
Θα στείλω σε ολους εκτος απο εσενα το εχεις ματιάσει το κινητό μου με τοσες φωτογραφίες που εχεις παρει εσυ
Δημοσίευση 02/01/2015 - 18:04
Δημοσίευση 02/01/2015 - 18:08
Δημοσίευση 02/01/2015 - 18:13
τουλαχιστον πηρες μια τεραστια χαρα φιλε μου τωρα που πηρες το 6αρι το "απλο" γιατι εχεις και μια τεραστια πικρα που εφυγε ο gerard απο liverpool!!!!!Είναι πολύ καλή περίπτωση θήκης.
Δημοσίευση 02/01/2015 - 18:14
οχι "φιλαρακι" δεν ξερω πραμα για αυτες!!!γιαντα εχεις καμια ιδεα καλη;;;Μάρκο, ξες πράμα για "αυτές" τις ...ΘΗΚΕΣ;
http://www.zazzle.co...480905934073059
Δημοσίευση 02/01/2015 - 18:35
Εχει παραγγείλει κανένας απο εδώ ?
Τελευταία επεξεργασία από: PrisonBreak-7-, 02/01/2015 - 18:42.
Δημοσίευση 02/01/2015 - 18:38
Δεν εχω παραγγειλει απο το καταστημα, τις ειδα live ομως
Αν δεν σε ενοχλει η τιμη τους, ειναι οκ...
Μετριες εντυπωσεις
Δεν αγορασα τελικα
Δημοσίευση 02/01/2015 - 18:43
Δεν εχω παραγγειλει απο το καταστημα, τις ειδα live ομως
Αν δεν σε ενοχλει η τιμη τους, ειναι οκ...
Μετριες εντυπωσεις
Δεν αγορασα τελικα
Παραγγειλα είχε και μεταφορικά 22$ για πιο γρήγορα και τελικά δεν έχει έρθει στην ώρα τους.
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες