Αν παρειγγειλε κανεις απο ZAGG με το 1+1 που ειχαν ελπιζω να εβαλε 2 αντικειμενα στο καλαθι και να μην το εκανε σαν εμενα που θεωρησα οτι αν παραγγειλω μια HDX θα μου στειλουν 2!! Ευτυχως το εσωσα στελοντας διευκρινιστικο mail και θα μου στειλουν κ 2η.
Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 03/01/2015 - 01:10
Ad
Δημοσίευση 03/01/2015 - 02:53
Πληροφοριακά, η PerfectFit κάνει έκπτωση στα προιόντα της 10% με τη χρήση του κωδικού MAIL10 στο Checkout. Ούτε είχα τσεκάρει ότι έχουν και Glass, αλλά φαντάζομαι πως ανήκουν στη ίδια κατηγορία με τις υπόλοιπες υλοποιήσεις όπου δυσκολεύονται με τις οθόνες των 6/6+.
Δημοσίευση 03/01/2015 - 03:03
Παιδιά, όσοι ενδιαφέρονται για εύκολη (επανα)τοποθέτηση (οποιασδήποτε) ζελατίνας, Tempered Glass, σε οποιοδήποτε κινητό ή tablet, δείτε εδώ:
Για κινητά και tablet
Remax (Αγορά):
1. Remax Automatic Screen Protector Attach Machine For Smartphones
2. Remax Automatic Screen Protector Attach Machine For Tablets
Μόνο για κινητά
Cellular Line (Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι ότι ΟΣΟ κι αν έχω ψάξει (Amazon/E-Bay) δεν έχω βρει κάποιον που να πουλάει το συγκεκριμένο):
1. PERFETTO UNI
Τελευταία επεξεργασία από: BetaTester, 03/01/2015 - 03:09
Δημοσίευση 03/01/2015 - 03:06
Δημοσίευση 03/01/2015 - 04:50
παιδια θελω να παρω αυτη http://www.stilgut.c...k-type-red.html αλλα ειναι out of stock η συγκεκριμενη κοκκινη , στο amazon com την εχει αλλα εχει πολλα μεταφορικα. ξερει κανεις απο καπου αλλου μηπως?
Τελευταία επεξεργασία από: laniel, 03/01/2015 - 04:52
Δημοσίευση 03/01/2015 - 05:43
παιδια θελω να παρω αυτη http://www.stilgut.c...k-type-red.html αλλα ειναι out of stock η συγκεκριμενη κοκκινη , στο amazon com την εχει αλλα εχει πολλα μεταφορικα. ξερει κανεις απο καπου αλλου μηπως?
δες και στο γερμανικο amazon η αλλιως στο ebay?
Δημοσίευση 03/01/2015 - 11:32
Ψαχνω εδω και 3 μερες την Apple Original Leather Case for iPhone 6 την μαυρη Ελλαδα και δεν παιζει πουθενα. Σταματηστε να λετε ποσο ωραια ειναι γιατι εχει πεσει ακριδα χαχα
Πιο σοβαρα ομως τωρα, ξερει κανεις πουθενα που να εχει διαθεσιμοτητα;
Δημοσίευση 03/01/2015 - 11:34
Ψαχνω εδω και 3 μερες την Apple Original Leather Case for iPhone 6 την μαυρη Ελλαδα και δεν παιζει πουθενα. Σταματηστε να λετε ποσο ωραια ειναι γιατι εχει πεσει ακριδα χαχα
Άγιο Δημήτριο Vodafone
Δημοσίευση 03/01/2015 - 11:43
Σημερα μου ηρθε το γυαλι της ESR απο amazon,το ανοιγω και βλεπω ασπρο ενω ειχα παραγγειλει διαφανο,μολις το ανοιγω να δω πως ειναι το πιανω στα χερια μου και εσπασε,τους εχω στειλει ηδη μηνυμα για επιστροφη χρηματων για αυτο προσεξτε οποιος ειχε σκοπο να παρει απο αυτους
Δημοσίευση 03/01/2015 - 12:20
επικοινώνησαν μαζί και θα στείλουν άλλο χωρις καποια χρέωση
Δημοσίευση 03/01/2015 - 12:38
Public έχουν φέρει πλέον. Σε όποια Vodafone και να πας θα βρείς.
Δημοσίευση 03/01/2015 - 16:00
Πήγα και έψαξα για θήκη.
Παιδιά, δεν ξέρω γιατί σας αρέσει η ορίτζιναλ "και καλά δερμάτινη" θήκη της Apple. Μέγιστη "μούφα", την έπιασα (είχαν βγάλει μια απ' την συσκευασία στο Public Συντάγματος). Καταρχάς, λόγο του πατέρα μου (που είχε δεκαετίες κατάστημα με δερμάτινα ρούχα), αυτή η θήκη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "δερμάτινη" (100%), είναι μια φθηνή δερματίνη με προσθήκη (μέσα στις ίνες) και σιλικόνη. Αν ήταν 100% δέρμα, καταρχάς θα ΜΥΡΙΖΕ έντονα "δερματίλα" (όπως ένα "book-case" 100% δερμάτινο που είχα αγοράσει στο Λονδίνο για το 5ς), ενώ επίσης ΔΕΝ θα "κούμπωνε"/εφάρμοζε τόσο ωραία (σαν σιλικονάτο) στο κινητό, θα "έχανε" στις γωνίες (λόγο της σκληρής δομής του πραγματικού δέρματος, ακόμα και σε λεπτή κοπή). Όσο αφορά το ότι είναι "γκλαμ", δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα. Υπήρχαν κάτι Spigen και Thule πολύ-πολύ καλύτερες απ' αυτήν και σαφώς φθηνότερες. Και τέλος, μπορεί να προστατεύει από γδαρσίματα κτλ., αλλά ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ούτε καν, ξεχάστε το, είναι πολύ λεπτή σαν επιδερμίδα.
Εγώ ψάχνοντας, βρήκα ένα κατάστημα (στο Μαρούσι), το shop365.gr (σόρρυ, δεν είναι διαφήμηση, απλά το γράφω για όποιον ενδιαφέρεται), που έχει τεράστια γκάμα σε Case-Mate, Thule, Spigen και άλλες, που ΚΑΙ πανέμορφες είναι αλλά ΚΑΙ μεγάλη προστασία παρέχουν στο κινητό - δεν είναι δε πανάκριβες σαν την Apple ορίτζιναλ, το πολύ στα 30 ευρώ θα βρείτε φοβερή θήκη εκεί.
Δεν πρόλαβα να πάω σήμερα, ήμουν ξενύχτης, θα πάω μεθαύριο Δευτέρα εκεί (κοντά στο σταθμό Ηλεκτρικού του Αμαρουσίου είναι) και θα διαλέξω μια.
Αυτά από μένα για θήκη, θα ποστάρω φωτό όταν πάρω την δική μου.
Δημοσίευση 03/01/2015 - 16:55
Πήγα και έψαξα για θήκη.
Παιδιά, δεν ξέρω γιατί σας αρέσει η ορίτζιναλ "και καλά δερμάτινη" θήκη της Apple. Μέγιστη "μούφα", την έπιασα (είχαν βγάλει μια απ' την συσκευασία στο Public Συντάγματος). Καταρχάς, λόγο του πατέρα μου (που είχε δεκαετίες κατάστημα με δερμάτινα ρούχα), αυτή η θήκη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "δερμάτινη" (100%), είναι μια φθηνή δερματίνη με προσθήκη (μέσα στις ίνες) και σιλικόνη. Αν ήταν 100% δέρμα, καταρχάς θα ΜΥΡΙΖΕ έντονα "δερματίλα" (όπως ένα "book-case" 100% δερμάτινο που είχα αγοράσει στο Λονδίνο για το 5ς), ενώ επίσης ΔΕΝ θα "κούμπωνε"/εφάρμοζε τόσο ωραία (σαν σιλικονάτο) στο κινητό, θα "έχανε" στις γωνίες (λόγο της σκληρής δομής του πραγματικού δέρματος, ακόμα και σε λεπτή κοπή). Όσο αφορά το ότι είναι "γκλαμ", δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα. Υπήρχαν κάτι Spigen και Thule πολύ-πολύ καλύτερες απ' αυτήν και σαφώς φθηνότερες. Και τέλος, μπορεί να προστατεύει από γδαρσίματα κτλ., αλλά ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ούτε καν, ξεχάστε το, είναι πολύ λεπτή σαν επιδερμίδα.
Εγώ ψάχνοντας, βρήκα ένα κατάστημα (στο Μαρούσι), το shop365.gr (σόρρυ, δεν είναι διαφήμηση, απλά το γράφω για όποιον ενδιαφέρεται), που έχει τεράστια γκάμα σε Case-Mate, Thule, Spigen και άλλες, που ΚΑΙ πανέμορφες είναι αλλά ΚΑΙ μεγάλη προστασία παρέχουν στο κινητό - δεν είναι δε πανάκριβες σαν την Apple ορίτζιναλ, το πολύ στα 30 ευρώ θα βρείτε φοβερή θήκη εκεί.
Δεν πρόλαβα να πάω σήμερα, ήμουν ξενύχτης, θα πάω μεθαύριο Δευτέρα εκεί (κοντά στο σταθμό Ηλεκτρικού του Αμαρουσίου είναι) και θα διαλέξω μια.Αυτά από μένα για θήκη, θα ποστάρω φωτό όταν πάρω την δική μου.
την ποικιλια που την ειδες? Κατι Case Mate ειδα μονο
Δημοσίευση 03/01/2015 - 17:31
Πάνω από 20 θήκες είδα για 6άρι. Σήμερα το μεσημέρι λέω, σήμερα πήγα (Public).
Εάν λες για το κατάστημα στο Μαρούσι, από το σάιτ τους είδα πολύ πικοιλία, δεν πρόλαβα να πάω ακόμα εκει.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες