Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2476   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/01/2015 - 17:42

Πήγα και έψαξα για θήκη.

Παιδιά, δεν ξέρω γιατί σας αρέσει η ορίτζιναλ "και καλά δερμάτινη" θήκη της Apple. Μέγιστη "μούφα", την έπιασα (είχαν βγάλει μια απ' την συσκευασία στο Public Συντάγματος). Καταρχάς, λόγο του πατέρα μου (που είχε δεκαετίες κατάστημα με δερμάτινα ρούχα), αυτή η θήκη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "δερμάτινη" (100%), είναι μια φθηνή δερματίνη με προσθήκη (μέσα στις ίνες) και σιλικόνη. Αν ήταν 100% δέρμα, καταρχάς θα ΜΥΡΙΖΕ έντονα "δερματίλα" (όπως ένα "book-case" 100% δερμάτινο που είχα αγοράσει στο Λονδίνο για το 5ς), ενώ επίσης ΔΕΝ θα "κούμπωνε"/εφάρμοζε τόσο ωραία (σαν σιλικονάτο) στο κινητό, θα "έχανε" στις γωνίες (λόγο της σκληρής δομής του πραγματικού δέρματος, ακόμα και σε λεπτή κοπή). Όσο αφορά το ότι είναι "γκλαμ", δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα. Υπήρχαν κάτι Spigen και Thule πολύ-πολύ καλύτερες απ' αυτήν και σαφώς φθηνότερες. Και τέλος, μπορεί να προστατεύει από γδαρσίματα κτλ., αλλά ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ούτε καν, ξεχάστε το, είναι πολύ λεπτή σαν επιδερμίδα.

Εγώ ψάχνοντας, βρήκα ένα κατάστημα (στο Μαρούσι), το shop365.gr (σόρρυ, δεν είναι διαφήμηση, απλά το γράφω για όποιον ενδιαφέρεται), που έχει τεράστια γκάμα σε Case-Mate, Thule, Spigen και άλλες, που ΚΑΙ πανέμορφες είναι αλλά ΚΑΙ μεγάλη προστασία παρέχουν στο κινητό - δεν είναι δε πανάκριβες σαν την Apple ορίτζιναλ, το πολύ στα 30 ευρώ θα βρείτε φοβερή θήκη εκεί.

Δεν πρόλαβα να πάω σήμερα, ήμουν ξενύχτης, θα πάω μεθαύριο Δευτέρα εκεί (κοντά στο σταθμό Ηλεκτρικού του Αμαρουσίου είναι) και θα διαλέξω μια.

Αυτά από μένα για θήκη, θα ποστάρω φωτό όταν πάρω την δική μου.

βασικά είσαι παντελώς άσχετος με όλο το συμπαθειο πάντα...αυτή την "δήθεν" δερματινη θήκη της apple που λες την έχω βάλει εγώ στο 6αρι μου και είναι ίσως η καλύτερη που έχω δουλέψει ποτε.απο θέμα εμφάνισης από θέμα πιασίματος και από θέμα πτώσης που μου έπεσε η συσκευή γιατί είχα ξεχάσει ότι ήταν στα ποδια μου και σηκώθηκα απότομα και έπεσε αρκετά δυνατά....και το αποτέλεσμα?άθικτη η θήκη και άθικτη και η συσκευή..δεν ξέρω αν παίζει σημασία ότι έπεσε σε πλακάκι.οποτε μην λεμε ότι θέλουμε εάν δεν το έχουμε δουλέψει πρώτα.45 ευρα αλλα αξίζει και με το παραπάνω.αυτα

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 03/01/2015 - 17:43

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2477   GreenBear

GreenBear

iPH Enthousiast

• 400 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:GREEN_BEAR

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:17

Vdkour ευτυχως που ειστε και μερικοι ευχαριστημενοι!
Συμφωνω ως προς την αισθηση με τον crisk ,αν και ασχετος απο δερμα,ΔΕΝ μου θυμιζει δερμα!

#2478   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:21

Δεν είναι δέρμα ρε παιδιά μην τρελαθούμε( αν και φαν των συγκεκριμένων θηκών) καθώς και υπερεκτιμημένες.

#2479   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:25

Πάρτε να δείτε για το note 4 την δερμάτινη και θα καταλάβετε ότι οι δικές μας ειναι αφρολέξ
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#2480   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:27

Παρήγγειλα μόλις αυτή εδώ: http://www.spigen.co...-armor-4-7.html Τι λέτε;

#2481   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:55

H SGP στα 6/Plus τα έκανε σαλάτα. Χοντρές μακακίες.

Για την Armor κάποιοι είχαν πρόβλημα με το λάστιχο, το πως έπιανε τη συσκευή. Βάλε καμια φώτο όταν θα παραλάβεις.

Για τις δερμάτινες της Apple που αναφέρθηκαν, η τιμή τσιμπημένη, είναι οι καλύτερες επιλογές μαζί με αυτή της Incipio.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2482   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:58

Η θηκη της Aplle ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ όσα και να γράφεται απλά επιδει δώσατε και έδωσα 45€ θελουμε να πιστεύουμε ότι είναι δέρμα. Πάρτε ένα ψαλίδι και κόφτετη και θα δείτε ότι κόβετε σα χαρτόνι και ούτε καν μυρίζει δέρμα.....μη τρελαθούμε τωρα !

#2483   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/01/2015 - 19:17

http://store.apple.c...ther-case-black...

#2484   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2015 - 21:09

http://store.apple.c...ther-case-black...

Εσύ αν έφτιαχνες και πουλουσες θήκες τι θα εγραφες? Εγω σου λέω Πάντος δέρμα ΔΕΝ είναι. Την εχω πάρει και εγώ αλλα την ονοματίζω σε όλους δερματίνη !

#2485   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 21:11

Ελάτε ρε μάγκες ξέρουμε ότι δεν είναι δέρμα αλλά φτάνει πια. Σιγά μην λέμε θήκη από δερματίνη για να είμαστε 100% ακριβείς. Μην υπερβάλλετε.

#2486   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4

Δημοσίευση 03/01/2015 - 21:53

Σημερα πηγα να βγαλω τη shumuri απο το 6αρι να καθαρισω το τηλεφωνο απο σκονες κτλ κ εκει που μπαινει ο φορτιστης εσπασε, προσπαθουσα πολυ ωρα σιγα σιγα να τη βγαλω κ στο τελος ... κλαμα :(
Τους εστειλα μειλ κ φωτο κ τωρα περιμενω να δω μπας π μου στειλουν καμμια αλλη free.
Γενικα ειναι καλη θηκη αλλα για να βγει δεν παιζει να τη βγαλω χωρις να σπασει!

Η puro που ειναι κ αυτη ultraslim βγαινει ευκολα απο το τηλεφωνο;
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#2487   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:16

Σημερα πηγα να βγαλω τη shumuri απο το 6αρι να καθαρισω το τηλεφωνο απο σκονες κτλ κ εκει που μπαινει ο φορτιστης εσπασε, προσπαθουσα πολυ ωρα σιγα σιγα να τη βγαλω κ στο τελος ... κλαμα :(
Τους εστειλα μειλ κ φωτο κ τωρα περιμενω να δω μπας π μου στειλουν καμμια αλλη free.

κριμα...το κακο των πολυ λεπτων all around θηκων.Μπορει να σου στειλουν αλλη

Ειπαμε οσοι τραβανε ζορι με τη θηκη της apple και συγκεκριμενα με τη τιμη της (οντως υψηλη) μπορουν να δοκιμασουν monkeys  οχι χαλια απαραιτητα η να δοκιμασουν και αλλες ψιλοδερματινες πιο επωνυμες αλλα σαφως φτηνοτερες,μισα λεφτα και all around προστασια.

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 03/01/2015 - 22:16

#2488   laniel

laniel

iPH Addict

• 710 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2015 - 23:23

και γω μια απ τα ιδια το εγραψα σε προηγουμενο post τους εστειλα μαιλ και φωτο και μου απαντησαν το εξης Can you please send us some photos?

τους εστειλα και αλλες και μετα μου ειπαν οτι θα στειλουν αλλη

#2489   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/01/2015 - 23:29

Κρίμα πάντως αυτό που συμβαίνει και σπάει η shumuri τόσο εύκολα, πλέον είναι σίγουρα 4-5 εδώ μέσα που τους συνέβη.
Κατα τα λοιπά είναι φοβερή, υπέρ λεπτή και με πολυ καλή αίσθηση στο χέρι, προσωπικά πάντα μιλάω.
Πάντως νομιζω πως για 2-3 μήνες δεν την κουνάω από τη θέση της :)

#2490   laniel

laniel

iPH Addict

• 710 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2015 - 23:37

εγω απ οτι καταλαβα ειναι μιας χρησης. και να μας στειλουν αλλη παλι το ιδιο θα συμβει οταν παμε να τη βγαλουμε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30

0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες