Πήγα και έψαξα για θήκη.
Παιδιά, δεν ξέρω γιατί σας αρέσει η ορίτζιναλ "και καλά δερμάτινη" θήκη της Apple. Μέγιστη "μούφα", την έπιασα (είχαν βγάλει μια απ' την συσκευασία στο Public Συντάγματος). Καταρχάς, λόγο του πατέρα μου (που είχε δεκαετίες κατάστημα με δερμάτινα ρούχα), αυτή η θήκη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "δερμάτινη" (100%), είναι μια φθηνή δερματίνη με προσθήκη (μέσα στις ίνες) και σιλικόνη. Αν ήταν 100% δέρμα, καταρχάς θα ΜΥΡΙΖΕ έντονα "δερματίλα" (όπως ένα "book-case" 100% δερμάτινο που είχα αγοράσει στο Λονδίνο για το 5ς), ενώ επίσης ΔΕΝ θα "κούμπωνε"/εφάρμοζε τόσο ωραία (σαν σιλικονάτο) στο κινητό, θα "έχανε" στις γωνίες (λόγο της σκληρής δομής του πραγματικού δέρματος, ακόμα και σε λεπτή κοπή). Όσο αφορά το ότι είναι "γκλαμ", δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα. Υπήρχαν κάτι Spigen και Thule πολύ-πολύ καλύτερες απ' αυτήν και σαφώς φθηνότερες. Και τέλος, μπορεί να προστατεύει από γδαρσίματα κτλ., αλλά ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ούτε καν, ξεχάστε το, είναι πολύ λεπτή σαν επιδερμίδα.
Εγώ ψάχνοντας, βρήκα ένα κατάστημα (στο Μαρούσι), το shop365.gr (σόρρυ, δεν είναι διαφήμηση, απλά το γράφω για όποιον ενδιαφέρεται), που έχει τεράστια γκάμα σε Case-Mate, Thule, Spigen και άλλες, που ΚΑΙ πανέμορφες είναι αλλά ΚΑΙ μεγάλη προστασία παρέχουν στο κινητό - δεν είναι δε πανάκριβες σαν την Apple ορίτζιναλ, το πολύ στα 30 ευρώ θα βρείτε φοβερή θήκη εκεί.
Δεν πρόλαβα να πάω σήμερα, ήμουν ξενύχτης, θα πάω μεθαύριο Δευτέρα εκεί (κοντά στο σταθμό Ηλεκτρικού του Αμαρουσίου είναι) και θα διαλέξω μια.Αυτά από μένα για θήκη, θα ποστάρω φωτό όταν πάρω την δική μου.
βασικά είσαι παντελώς άσχετος με όλο το συμπαθειο πάντα...αυτή την "δήθεν" δερματινη θήκη της apple που λες την έχω βάλει εγώ στο 6αρι μου και είναι ίσως η καλύτερη που έχω δουλέψει ποτε.απο θέμα εμφάνισης από θέμα πιασίματος και από θέμα πτώσης που μου έπεσε η συσκευή γιατί είχα ξεχάσει ότι ήταν στα ποδια μου και σηκώθηκα απότομα και έπεσε αρκετά δυνατά....και το αποτέλεσμα?άθικτη η θήκη και άθικτη και η συσκευή..δεν ξέρω αν παίζει σημασία ότι έπεσε σε πλακάκι.οποτε μην λεμε ότι θέλουμε εάν δεν το έχουμε δουλέψει πρώτα.45 ευρα αλλα αξίζει και με το παραπάνω.αυτα
Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 03/01/2015 - 17:43.