Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2491   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 04/01/2015 - 00:20

Ωραια η Incipio και ακουγονται γενικα καλα λογια. Για πες μας και συ καμια εντυπωση. Εφαρμογη, πισω ειναι "ματ", μαζευει δακτυλιες, γρατσουνιες; Απο ομορφια; Μαρεσει γιατι μοιαζει με την belkin grip candy sheer που ειχα στο 5s.

Λοιπόν είναι πολύ λεπτή, με πολύ καλό ματ τελείωμα και όσο για την ερώτησή σου, στα χέρια του πατέρα μου έχει καταφέρει εδώ και μία εβδομάδα να μην μαζέψει δαχτυλιές και να μην κονομήσει καμία γρατζουνιά.

Σε λίγο θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες της ακόμα.

Αν παρειγγειλε κανεις απο ZAGG με το 1+1 που ειχαν ελπιζω να εβαλε 2 αντικειμενα στο καλαθι και να μην το εκανε σαν εμενα που θεωρησα οτι αν παραγγειλω μια HDX θα μου στειλουν 2!! Ευτυχως το εσωσα στελοντας διευκρινιστικο mail και θα μου στειλουν κ 2η. :P :P

Και εγώ έτσι την πάτησα δυστυχώς. Ήταν επιεικώς ηλίθιο το σύστημά τους.

Δεν έλεγε πουθενά πως να πάρεις το 1+1. Ακόμα και αν έβαζες δεύτερο δεν σου έλεγε ότι δε θα σου χρεώσει το ένα.

Με email μου είπαν και εμένα ότι θα στείλουν 2. Σήμερα βέβαια μου ήρθε δεύτερο mail που λέει ότι μάλλον έφυγε ένα και θα πάρω store credit για το δεύτερο.

Κοινώς τα έκαναν λίγο μπάχαλο με το όλο promo.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2492   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 04/01/2015 - 00:30

Σημερα πηγα να βγαλω τη shumuri απο το 6αρι να καθαρισω το τηλεφωνο απο σκονες κτλ κ εκει που μπαινει ο φορτιστης εσπασε, προσπαθουσα πολυ ωρα σιγα σιγα να τη βγαλω κ στο τελος ... κλαμα :(
Τους εστειλα μειλ κ φωτο κ τωρα περιμενω να δω μπας π μου στειλουν καμμια αλλη free.
Γενικα ειναι καλη θηκη αλλα για να βγει δεν παιζει να τη βγαλω χωρις να σπασει!

Η puro που ειναι κ αυτη ultraslim βγαινει ευκολα απο το τηλεφωνο;

Puro έχω δυο θήκες (πλέον κάτι φτηνιάρικες του ευρώ του φοράω που είναι πιο λεπτές ή το αφήνω τελείως γυμνό) τις οποίες τις έβαζα - έβγαζα για ενα μήνα καθημερινά και δεν έχουν πάθει τίποτα. Το έχουμε ξαναγράψει ότι οι Puro δεν πρέπει να είναι 0.3 αλλά 0.35, όποτε είναι λίγο πιο ανθεκτικές.

#2493   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 04/01/2015 - 00:41

Πάρτε να δείτε για το note 4 την δερμάτινη και θα καταλάβετε ότι οι δικές μας ειναι αφρολέξ

Στελιο, σε βλέπω έτοιμο για το μεγάλο άλμα (το ΝΟΤΕ 4 εννοώ)!

#2494   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 04/01/2015 - 00:45

Λοιπόν είναι πολύ λεπτή, με πολύ καλό ματ τελείωμα και όσο για την ερώτησή σου, στα χέρια του πατέρα μου έχει καταφέρει εδώ και μία εβδομάδα να μην μαζέψει δαχτυλιές και να μην κονομήσει καμία γρατζουνιά.

Σε λίγο θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες της ακόμα.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Στο χερι πως ειναι, γλυστραει;

You'll Never Walk Alone

#2495   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 04/01/2015 - 01:13

3 τηλέφωνα μπήκαν στο σπίτι τις γιορτές.

Τα δύο εξ αυτών, 6άρια. Μαύρα. Με αυτά θα ασχοληθούμε.

Το πρώτο, φοράει την Incipio NGP σε συνδυασμό με ένα αγνώστου κατασκευαστή glass protector.

Το δεύτερο, φοράει μία θήκη "του κιλού" και συγκεκριμένα αυτήν σε συνδυασμό με το glass Protector της Fosmon.

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες:

IMG_0242.JPG

Στα αριστερά το glass Protector της Fosmon ενώ στα δεξιά το "άλλο"...

IMG_0079.JPG

Η πρόσοψη των κινητών με τα Screen Protectors περασμένα. Σε αυτήν την περίπτωση το "άλλο" είναι στα αριστερά και το Fosmon στα δεξιά.

Σχετικά με τα glass, το no name προσωπικά με ικανοποίησε περισσότερο. Σαν κάλυψη έχουν ακριβώς την ίδια. Δαχτυλιές δεν μαζεύουν και τα δύο. Η βασική τους διαφορά είναι το τελείωμα στις άκρες. Στο Fosmon, αν και οι άκρες είναι rounded, αυτό είναι ελάχιστο. Αντίθετα στο "άλλο" έχουμε καθαρά rounded άκρες που βοηθούν πολύ στο να μην γρατζουνάει στο γυαλί στα gestures από την άκρη της οθόνης. Για αυτό και μόνο με κέρδισε το "άλλο".

Ας προχωρήσουμε στις θήκες. Την Incipio την είχα δείξει και σε προηγούμενο post, ας τις δούμε δίπλα δίπλα:

IMG_0082.JPG

Στα αριστερά η NGP, στα δεξιά η "άλλη"

Σαν αφή είναι και οι δύο πολύ καλές. Όταν δεν φοράνε το κινητό, η NGP φαίνεται κάπως πιο στιβαρή (κάτι που ίσως παίξει ρόλο) στην προστασία του τηλεφώνου.

Φορεμένες, δίνουν και οι δύο την ίδια αίσθηση στιβαρότητας με την "άλλη" να είναι ελαφρώς πιο λεπτή. Αυτό το "ελαφρώς" όμως οφείλω να πω ότι γίνεται αισθητό στο χέρι.

Από την άλλη, η φθηνή θήκη μαζεύει πολύ πιο εύκολα δαχτυλιές στο γυαλιστερό της τμήμα στο πίσω μέρος.

IMG_0083.JPG

Ίδια τα κοψίματα στο κάτω μέρος πάνω κάτω. Εδώ φαίνεται και η σχετική διαφορά στο πάχος τους

IMG_0084.JPG

IMG_0085.JPG

Εδώ τις βλέπουμε side by side

Πέρα από το πάχος, άλλο ένα σημείο που η φθηνή υπερτερούσε της NGP είναι το καλύτερο grip που της προσδίδει η σαγρέ επιφάνεια στα πλάγια. Σε καμία περίπτωση η NGP δεν έχει πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι, απλά η άλλη φαίνεται να υπερτερεί ελαφρά.

IMG_0085.JPG

Και εδώ εμφανής η διαφορά στο πάχος. Επίσης η φθηνή βολεύει αυτούς που θέλουν να βλέπουν (ή να δείχνουν) το μηλαράκι...

Μερικά κοντινά στα κοψίματα της κάμερας:

IMG_0087.JPG

Incipio

IMG_0088.JPG

"Άλλη"

Για το τέλος μερικές "καλλιτεχνικές"... :P

Το review για την kavaj και το Plus που έχω υποσχεθεί είναι σε διαδικασία στησίματος. Έρχεται...

IMG_0089.JPGIMG_0090.JPGIMG_0091.JPG

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 04/01/2015 - 01:15

#2496   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 04/01/2015 - 01:39

Η incipio μου αρεσει, μου θυμιζει οπως ειπα την belkin grip candy sheer που ειχα στο 5s και μου βγαζει μια αισθηση ασφαλειας παραπανω απο την δερματινη της apple που εχω (απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος). Ισως την σκεφτω στο μελλον για 2η.

Η αλλη προσωπικα δε μαρεσει, μου βγαζει κατι το πλαστικο και φθηνο. Παραμενει σιγουρα vfm και μπορει οποιος θελει να την βρει και στο ebay με 1,3ε.

http://www.ebay.com/...=item54111c8f31

You'll Never Walk Alone

#2497   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/01/2015 - 16:32

Υπαρχει πιθανοτητα να βγαλουν καμια μεγαλυτερη προστασια για την οθονη να καλυπτει μεγαλυτερο μερος της οθονης και να μην φαινετε αυτο το ασχημο πραγμα που ξεχωριζει;;

#2498   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/01/2015 - 16:55

Φέτος πολυ σνομπάρισμα έφαγε το λευκό iPhone απο εκεί που ηταν το πιο όμορφο !!βεβαια απο το 5 και μετά έφαγε λιγο άκυρο το λευκό γεγονός
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#2499   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1.402 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2015 - 17:15

Φέτος πολυ σνομπάρισμα έφαγε το λευκό iPhone απο εκεί που ηταν το πιο όμορφο !!βεβαια απο το 5 και μετά έφαγε λιγο άκυρο το λευκό γεγονός

Προσωπικά αγόρασα πριν 1 μήνα το 6 μαύρο και το δίνω όσο όσο ίσα να βάλω τη διαφορά και να αγοράσω χρυσό

#2500   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 04/01/2015 - 17:22

εγώ είμαι αμετακίνητος στο λευκό χρώμα, μπορεί πιο παλιά να είχα αγάπη με τα μαύρα αλλά πλέων τα βαρέθηκα και κλείδωσαν τα γούστα μου στα λευκά iphone.

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#2501   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1.402 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2015 - 17:26

Πριν 10 ημέρες αγόρασα την Slim Armor από τα Public.

Ως τώρα δε την έχω βαρεθεί ( :P) και μου αρέσει πολύ, ιδίως επειδή είναι αρκετά λεπτή. Σε όποιον αρέσει το κόκκινο θα του ταιριάξει πολύ η θήκη με το μαύρο χρώμα, βέβαια δε γνωρίζω πώς θα είναι σε άσπρο. Θα τολμήσω να πω πως λόγω του μαύρου σε Space Grey ίσως είναι περισσότερο κομψή.

Ζητώ συγγνώμη για την τιποτένια ποιότητα των φωτογραφιών και τα ξεβαμμένα χρώματα, είναι πολύ καλύτερη από κοντά.

Συνημμένα αρχεία

#2502   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2015 - 01:43

Ας δουμε και τιποτα πιο extreme... :huh: :o

#2503   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2015 - 02:08

Nαι, μου άρεσε πάρα πολύ, την είχα δει στο Kickstarter

Aν τελικά το project μαζέψει τα χρήματα και είχε για το Plus θα την έπαιρνα και ας είναι η παράδοση για Ιούλιο του '15

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#2504   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 05/01/2015 - 03:30

Αυτη πρεπει να εχει κανα 200αρι, αν ειναι αυτη που νομιζω. Την ειχε βαλει ενας στο macrumors και ειχε φαει το τρολαρισμα της ζωης του!! :D :D

#2505   Noobios

Noobios

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2015 - 13:44

Άγιο Δημήτριο Vodafone

Public έχουν φέρει πλέον. Σε όποια Vodafone και να πας θα βρείς.

Πάνω από 20 θήκες είδα για 6άρι. Σήμερα το μεσημέρι λέω, σήμερα πήγα (Public).

Εάν λες για το κατάστημα στο Μαρούσι, από το σάιτ τους είδα πολύ πικοιλία, δεν πρόλαβα να πάω ακόμα εκει.

Εχω ριξει απο μια παραγγελια στο istorm και μια στο παμπλικ και τα δυο για παραλαβη απο καταστημα και οποιος ενημερωσει πρωτος. Στο Παμπλικ στο μωλ Σαββατο δεν ειχε παντως. Παλι τηλεφωνικα μου το ειπαν και αυτο.

Στο τηλεφωνο με Βοντα Πατησιων η ενημερωση ηταν οτι δεν φερνουν προιοντα apple. Του λεω δηλαδη την εχετε στο σαιτ και στου Αγιου Δημητριου και εσεις στην Πατησιων δεν φερνετε; Οτι ναναι.

Προφανως πηζουν στο καταστημα και λενε οτι βλακεια τους κατεβει στο τηλεφωνο απλα για να κλεισει ο αλλος. Θα περασω απο εκει στον γυρισμο να δω τι θα μου πουν αυτοπροσωπως.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες