Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 05/01/2015 - 14:13
Ad
Δημοσίευση 05/01/2015 - 20:06
Τα ταχυδρομεια ειναι πολυ φορτωμενα αυτον τον καιρο
Ελπιζω να μην απογοητευτεις οταν παραλαβεις
Τελικα δεν νομίζω πως ήταν θέμα ταχυδρομείων. Τους έστειλα ένα e-mail αλλά δεν μου απάντησαν. Στέλνω ένα 2ο e-mail μετα απο 3-4 μερες και μου απάντησαν υποστηρίζοντας ότι το πρώτο πήγε στα Junk. Τους δίνω τον κωδικο αγοράς, το κοιτανε και τι μου λένε....? Δεν έχει φτάσει το δέμα σε αυτη την διευθυνση, θα προσπαθησουμε να το στείλουμε ξανα και να τους γραψω ξανα τα πλήρη στοιχεία. Τι να τους γραψω παραπάνω, διευθυνση έδωσα,περιοχή έδωσα, πόλη έδωσα, ταχυδρομικο κώδικα έδωσα τι άλλο θέλουν....?
Νευριάζω διοτι έδωσα 44 Ευρώ για θηκη και μεταφορικα ζητώντας τα μεταφορικα πίσω και αν δεν μου τα δώσουν να ακυρωσουν την παραγγελια και να μου επιστρεψουν τα λεφτα.
Δημοσίευση 05/01/2015 - 21:11
ρε παιδες τι ψαχνετε να βρειτε. Παρτε μια aplle τι δηθεν δερματινη και ξενιαζετε ever! Ομορφη και μαλακη στο κρατημα!
Δημοσίευση 05/01/2015 - 21:19
ρε παιδες τι ψαχνετε να βρειτε. Παρτε μια aplle τι δηθεν δερματινη και ξενιαζετε ever! Ομορφη και μαλακη στο κρατημα!
Εγώ είμαι φαν της SGP πιο πολύ
Δημοσίευση 05/01/2015 - 23:20
Έχει κανείς άποψη για αυτήν? http://www.ebay.com/itm/381078086397
Είναι απομίμηση κάποιας επώνυμης?
Γενικά ωραίες φωτογραφίες και πολύ καλή τιμή αλλά η πραγματικότητα είναι το θέμα...
Δημοσίευση 05/01/2015 - 23:26
α) θελει να βαλει ποιοτικο γυαλι αντι μεμβρανη χωρις να γκρινιαζει οτι δεν πιανει οοοολη την οθονη,
β) εχει υπομονη να περιμενει 3 εβδομαδες και βαλε
γ) μπορει να δωσει 35€ περιπου
δ) εχει χερια χειρουργου
ε) δεν ειναι ατσούμπαλος
στ) σκεφτεται με τη λογικη "ελα μωρε αν δεν μου κανει το πεταω και βαζω αλλο"
ας δοκιμασει το mime feather+
Μου ρθε σημερα επιτελους και καταφερα με την πεμπτη προσπαθεια να το βαλω "καλα". Οι προηγουμενες 4 αποτυχημενες ηταν λογω κακης ευθυγραμμισης και λογω συγκεντρωσης σκονης (οσο και να τη σκουπιζεις την οθονη με καποιο μαγικο τροπο ξαναεμφανιζεται απ το πουθενα). Ολως περιεργως καταφερα να μη τη σπασω στο ξεκολλημα. Χωρις να ειμαι ειδημων, το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο, αν εξαιρεθουν κατι λιγες πολυ μικρες φυσαλιδες που δεν μπορεσα να αποφυγω γαμωτο. Το παχος ειναι πολυ μικρο (0,15mm) ισα που το καταλαβαινεις στο χομ μπατον, το γυαλι πιανει και ελαχιστα πιο εξω απ την οθονη, η εφαρμογη πολυ καλη (δεν ειναι στραβοκομμενη στις τρυπες κλπ), το χερι γλιστραει πανω σαν να μην υπαρχει και απο διαυγεια τρεζ εξαιρετίκ. Στα αρνητικα νομιζω οτι δεν ειναι και πολυ αντιστατικο το γυαλι (τραβαει σκονη πανω) και επισης σε παιδευει αρκετα για να τη βαλεις ισια! Δεν εχει αυτακια τοποθετησης οπως πχ της spiegen, και δε μου κοψε εγκαιρως να κανω καμια πατεντα με σελοτειπ στις ακρες. Αυτα.
Δημοσίευση 05/01/2015 - 23:28
Eπειδη το θεμα εχει φτασει πολλεεεεες σελιδες και μου ειναι λιγο δυσκολο να τις διαβασω ολες,καποια θηκη τοσο λεπτη και διαφανη σαν την puro αλλα με καλυτερο grip υπαρχειΔιαλεξα στην κοπελα μου την puro,αλλα εγω ακομα δεν εχω παρει και ψαχνομαι!Βεβαια για τα λεφτα της,ειναι φοβερη αλλα γλιστραει πολυ
Υγ:Αναφερομαι σε iphone 6
Δημοσίευση 06/01/2015 - 00:01
Έχει κανείς άποψη για αυτήν? http://www.ebay.com/itm/381078086397
Είναι απομίμηση κάποιας επώνυμης?
Γενικά ωραίες φωτογραφίες και πολύ καλή τιμή αλλά η πραγματικότητα είναι το θέμα...
την εχω ξαναδει αλλα δεν ξερω τιποτα
Δημοσίευση 06/01/2015 - 00:47
Eπειδη το θεμα εχει φτασει πολλεεεεες σελιδες και μου ειναι λιγο δυσκολο να τις διαβασω ολες,καποια θηκη τοσο λεπτη και διαφανη σαν την puro αλλα με καλυτερο grip υπαρχει Διαλεξα στην κοπελα μου την puro,αλλα εγω ακομα δεν εχω παρει και ψαχνομαι!Βεβαια για τα λεφτα της,ειναι φοβερη αλλα γλιστραει πολυ
Υγ:Αναφερομαι σε iphone 6
Πως καταφέρνετε και σας γλυστράει η puro κι όχι γυμνό το iPhone 6 ποτέ δεν κατάλαβα...
Δημοσίευση 06/01/2015 - 00:50
Πως καταφέρνετε και σας γλυστράει η puro κι όχι γυμνό το iPhone 6 ποτέ δεν κατάλαβα...
AXAXAXAXA Δεν ξερω αλλα ετσι μου φαινεται!!Αν υπαρχει καποια προταση,καλοδεχουμενη και ας ειναι και πιο ακριβη!!
Δημοσίευση 06/01/2015 - 10:49
Δημοσίευση 06/01/2015 - 12:12
Απο μια μερια Σπρωξ την προς τα πισω μαζι με το bumperΒρε παιδιά ωραία αυτή η spigen αλλά δεν μπορώ να την βγάλω .....
Πιο ευκολα βγαινει παντως παρα μπαινει..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)