Καλημέρα παιδιά. Καινούργιος στο φόρουμ και περιμένω το πρώτο μου ποτέ iphone την πέμπτη (iphone 6 plus). Θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή sleeve case απλή στο σχεδιασμό μέχρι 30 ευρώ!
Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 06/01/2015 - 12:33
Ad
Δημοσίευση 06/01/2015 - 13:41
Eπειδη το θεμα εχει φτασει πολλεεεεες σελιδες και μου ειναι λιγο δυσκολο να τις διαβασω ολες,καποια θηκη τοσο λεπτη και διαφανη σαν την puro αλλα με καλυτερο grip υπαρχει Διαλεξα στην κοπελα μου την puro,αλλα εγω ακομα δεν εχω παρει και ψαχνομαι!Βεβαια για τα λεφτα της,ειναι φοβερη αλλα γλιστραει πολυ
Υγ:Αναφερομαι σε iphone 6
Επειδη ειμαι fan των υπερλεπτων θηκων, σου προτεινω την Leiers κι αλλη μια μαρκα (δεν εχω αυτη τη στιγμη το κινητο μαζι μου, θα κανω edit σε λιγο) απο το e-matrix.gr (αν θεωρειται διαφημιση να σβησω το μαγαζι, και να το στειλω με πμ). Η τιμη μικροτερη της Puro (που την εχω και οντως γλυστραει πολυ), και ειναι max 0,5mm και οι δυο. Αλλα tpu, το μαλακο πλαστικο. Αψογη κατασκευη, τα κοψιματα σε silent button, τα κουμπια εντασης και power καλυμενα (η δευτερη μαρκα εχει και "ταπες" για τις θυρες των ακουστικων και φορτισης). Εχει διαφορα χρωματα, σχεδον διαφανα θα ελεγα, οποτε φαινεται και η ομορφη πλατη του 6. Εχω παρει 4 διαφορετικα. Το αγαπημενο μου τωρα ειναι το σαμπανιζε, που στο μαυρο 6αρι μου, δειχνει τελειο! (θα ανεβασω και φωτο οταν κανω το edit)
Δημοσίευση 06/01/2015 - 19:20
Βρε παιδιά ωραία αυτή η spigen αλλά δεν μπορώ να την βγάλω .....
Δες εδώ :
Δημοσίευση 06/01/2015 - 20:21
Επειδη τελικα δεν μπορω να κανω edit, η αλλη θηκη ειναι G-Case. Υπαρχουν και στο site του μαγαζιου που προανεφερα. Εγω εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος, για κατι τοσο λεπτο, απο θεμα ποιοτητας κατασκευης και χρηματων.
Δημοσίευση 07/01/2015 - 16:44
Δες εδώ :
http://www.spigen.co...hybrid-4-7.html
Τελευταία επεξεργασία από: iliasgk74, 07/01/2015 - 16:49
Δημοσίευση 07/01/2015 - 20:42
Παρα πολύ καλή ποιότητα δέρματος(μαλακό smooth)
Γερές ραφές ,σφιχτή εφαρμογή (για αρχή το βάλε βγάλε ειναι σφιχτό !!)
Απλές κομψές γραμμές που την κάνουν ιδανικη για όλες τις περιστάσεις ...
Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις !!
Ο Συνδυασμός αυτού του τύπου θήκης με την γυμνή απόλαυση της συσκευής ειναι το ιδανικο
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 07/01/2015 - 20:44
Ήρθε η joli..
Ο Συνδυασμός αυτού του τύπου θήκης με την γυμνή απόλαυση της συσκευής ειναι το ιδανικο
όντως φαίνεται πολύ όμορφη!
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 07/01/2015 - 20:57
Ήρθε η joli..
Μεγεια....πολυ ομορφη.Το βγαλε πως γινεται? Εχει τρυπες στη βαση της για τον ηχο η μπαινει αναποδα το τηλ για να ακουγεται οταν χτυπαει?
Δημοσίευση 07/01/2015 - 21:08
Ευχαριστώ φιλος!Μεγεια....πολυ ομορφη.Το βγαλε πως γινεται? Εχει τρυπες στη βαση της για τον ηχο η μπαινει αναποδα το τηλ για να ακουγεται οταν χτυπαει?
Όχι δεν εχει τρύπες στην βάση,όποτε και εγώ το τηλ ανάποδα βάζω...
Το βάλε ,βγάλε γίνετε απο το μοναδικό μπροστινό άνοιγμα...(σπρώξε/τραβα).λιγο ζόρικα αλλά συνηθίζετε θέλω να πιστευω😚
Δημοσίευση 07/01/2015 - 21:10
Ήρθε η joli..
Μεγειές! Πόσες μέρες έκανε να έρθει?
Είναι σφιχτή, ή παίζει μέσα το τηλ?
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/01/2015 - 21:38
Δημοσίευση 07/01/2015 - 21:22
Δημοσίευση 07/01/2015 - 21:37
Ευχάριστω Φιλος.Μεγειές! Πόσες μέρες έκανε να έρθει?
Είναι σφιχτή, ή παίζει μέσα το τηλ?
9 ημέρες μαζί με αργίες όποτε υποθέτω ότι θα ήταν συνεπείς στις 4-7 ημέρες που είχαν πει..
Όχι ειναι πολύ σφιχτή κανένας τζόγος
Δεν μπορώ να πω ακόμα πως θα ειναι η συμβίωση με το βάλε βγάλε ειναι λίγο νωρίς ,αλλά αν σου αρέσουν οι απλές λιτές γραμμές/κατασκευές εδώ είσαι!
Αφήνει μια ποιοτική αίσθηση και το πιο βασικό για εμένα ειναι ότι δεν ειναι φαντάζι φρου φρου κτλπ!
Δημοσίευση 07/01/2015 - 21:39
Δημοσίευση 07/01/2015 - 21:42
Ευχάριστω Φιλος.
9 ημέρες μαζί με αργίες όποτε υποθέτω ότι θα ήταν συνεπείς στις 4-7 ημέρες που είχαν πει..
Όχι ειναι πολύ σφιχτή κανένας τζόγος
Δεν μπορώ να πω ακόμα πως θα ειναι η συμβίωση με το βάλε βγάλε ειναι λίγο νωρίς ,αλλά αν σου αρέσουν οι απλές λιτές γραμμές/κατασκευές εδώ είσαι!
Αφήνει μια ποιοτική αίσθηση και το πιο βασικό για εμένα ειναι ότι δεν ειναι φαντάζι φρου φρου κτλπ!
Δεν είμαι φαν των δερμάτινων.. Ειδικά τις "Too Much" δεν τις μπορώ καθόλου.
Με τη Joli ερωτεύτηκα όμως. Αυτό το Minimal το λατρεύω. Η τιμή μου 'κατσε λίγο κάπως μόνο..
Περιμένω φώτο με τη συσκευή να ξέρεις..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)