Ναι, έχει προστασία μέσα και την πήρα 29 δολάρια εδώ στην Ταϊβάν.
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 15/01/2015 - 13:19
Διόρθωση λέξης.
Δημοσίευση 15/01/2015 - 13:11
Ναι, έχει προστασία μέσα και την πήρα 29 δολάρια εδώ στην Ταϊβάν.
Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 15/01/2015 - 13:19
Διόρθωση λέξης.
Δημοσίευση 15/01/2015 - 13:21
Ναι και ζητώ συγγνώμη. Μιας και πήρα το χρυσό μου καθόταν πιο καλά στο μάτι η clear και για αυτό την επέλεξα. Ναι όντως έχει προστασία μέσα και είναι και καλή ζελατίνα. Για κάποιον που θέλει να έχει θήκη λεπτή είναι πραγματικά απίστευτη η εφαρμογή της. Αγκαλιάζει τέλεια θα έλεγα το τηλέφωνο.
Δημοσίευση 15/01/2015 - 13:23
Σιγά ρε δεν τον είπες και καμπούρη..
Ωραία και η clear απλά λογικά θα μαζέψει πολλές γρατσουνιές. Anyway όπως είπε και πάνω ο Δημήτρης αν είσαι ικανοποιημένος παίρνεις κανά άλλο χρώμα μετά.
Φαίνεται πολύ καλή. Ίσως η καλύτερη του είδους. Μάλλον καλύτερη από shumuri,veil κτλ.
Οι ζελατίνες της PS είναι κορυφή. Κι εγώ τέτοια έβαλα και είναι κομπλέ.
Μεγειά!
Δημοσίευση 15/01/2015 - 13:32
Ευχαριστώ πολύ Φώτη. Να ΄σαι καλά.
Δημοσίευση 15/01/2015 - 14:38
Προσωπικα στο χρυσο 6-αρι εβαλα aluminium gold "bumper" και επιπλεον πισω ματ και εμπρος glossy ζελατινα - δεν αντεχω την ασχημια των θηκων και τον ογκο που προσθετουν ιδιως σε παχος. Η συγκεκριμενη ειναι flat (προσωπο) με την οθονη και εξεχει 1 χιλιοστο πισω ωστε να ακουμπαει στο πλαισιο της καμερας και την θηκη.
Απο προστασια προφανως και υστερει απο μια ολοσωμη θηκη αλλα το κινητο αυτο ειναι πολυ μικρο / ελαφρυ και ομορφο....τα τελευταια χρονια δεν βαζω θηκη ουτε ζελατινες και δεν ειχα ποτε θεμα με χτυπηματα η σημαδια (προφανως δεν μου εχει πεσει ποτε κινητο)
με το Gold πλαισιο μου φαινεται οτι ειναι ακομη ποιο ομορφο....
Δημοσίευση 15/01/2015 - 18:56
Δημοσίευση 15/01/2015 - 19:00
Ποιο bumper έβαλες; Εγώ ειχα το aluminum της Spigen αλλά το τηλ είχε γίνει σαν ταψί.Προσωπικα στο χρυσο 6-αρι εβαλα aluminium gold "bumper" και επιπλεον πισω ματ και εμπρος glossy ζελατινα - δεν αντεχω την ασχημια των θηκων και τον ογκο που προσθετουν ιδιως σε παχος. Η συγκεκριμενη ειναι flat (προσωπο) με την οθονη και εξεχει 1 χιλιοστο πισω ωστε να ακουμπαει στο πλαισιο της καμερας και την θηκη.
Απο προστασια προφανως και υστερει απο μια ολοσωμη θηκη αλλα το κινητο αυτο ειναι πολυ μικρο / ελαφρυ και ομορφο....τα τελευταια χρονια δεν βαζω θηκη ουτε ζελατινες και δεν ειχα ποτε θεμα με χτυπηματα η σημαδια (προφανως δεν μου εχει πεσει ποτε κινητο)
με το Gold πλαισιο μου φαινεται οτι ειναι ακομη ποιο ομορφο....
Δημοσίευση 15/01/2015 - 19:20
Νίκο (nsxbass), από που αγόρασες την Incipio NGP;
Καλύπτει την κάμερα πίσω;
Δημοσίευση 15/01/2015 - 19:26
Κάποιος να έχει πάρει την Κόκκινη Δερμάτινη της Apple για 6-6+ να μου πει αν φθείρεται εύκολα ή αν αντέχει;
Μονο αν την έχετε πάρει πείτε μου, από άρθρα έχω διαβάσει αρκετά.
Δεν είμαι η καλύτερη περίπτωση για να σου πω εντυπώσεις. Την έχω 8 εβδομάδες αλλά δεν την φοράω συνέχεια.
Δεν έχω διαπιστώσει φθορά αλλά η αλήθεια είναι ότι την προσέχω και αρκετά (πχ δεν την πιάνω με λερωμένα χέρια)
Δημοσίευση 15/01/2015 - 19:29
Δεν είμαι η καλύτερη περίπτωση για να σου πω εντυπώσεις. Την έχω 8 εβδομάδες αλλά δεν την φοράω συνέχεια.
Δεν έχω διαπιστώσει φθορά αλλά η αλήθεια είναι ότι την προσέχω και αρκετά (πχ δεν την πιάνω με λερωμένα χέρια)
Φαίνεται να διατηρείτε σε πολύ καλή κατάσταση!
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 15/01/2015 - 19:32
Δημοσίευση 15/01/2015 - 19:36
εμένα πάντως η Leather Case Midnight Blue που έχω από τα Χριστούγεννα δεν μου έχει κάνει κανένα πρόβλημα ούτε έχει ξεβάψει πουθενά ούτε έχουν φθαρεί οι γωνίες και οι περιοχές που γίνετε το grip.
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 15/01/2015 - 20:18
Ποιο bumper έβαλες; Εγώ ειχα το aluminum της Spigen αλλά το τηλ είχε γίνει σαν ταψί.
Η μόνη λύση για να μην αποκτήσει ούτε πάχος αλλά ουτε και πλάτος η συσκευή είναι θήκες τύπου shumuri,veil, air jacket κτλ.
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες