Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2986   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/01/2015 - 22:30

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.Βλέπω προκλήθηκε μια μικρή αναστάτωση.

Είχα επικοινωνήσει με ZAGG ρωτώντας τους ποιος θα επωμισθεί το κόστος των μεταφορικών,σε περίπτωση που έφταναν και οι δυο παραγγελίες.

Η απάντηση τους ήταν ότι απλά θέλουν τη ζελατίνα και τίποτα άλλο.

I understand that you’re wanting to know who will cover the return for the original order IF it does show up to your home. You would cover the cost. We just want the invisibleSHIELD’s back, we don’t want anything else but the product, no box or installation kit.

Τελευταία επεξεργασία από: dennis97, 30/01/2015 - 22:31

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2987   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 30/01/2015 - 22:35

Εγώ δεν θα την έστελνα, λες και ειναι τζάμπα ..

#2988   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 30/01/2015 - 22:35

Είχα επικοινωνήσει με ZAGG ρωτώντας τους ποιος θα επωμισθεί το κόστος των μεταφορικών,σε περίπτωση που έφταναν και οι δυο παραγγελίες.

I understand that you’re wanting to know who will cover the return for the original order IF it does show up to your home. You would cover the cost. We just want the invisibleSHIELD’s back, we don’t want anything else but the product, no box or installation kit.

Πραγματικά ούτε Κινέζος του ebay τέτοια απάντηση...

Κρίμα και είναι καλό το προϊόν...

#2989   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 31/01/2015 - 00:15

Εμενα δε ζήτησαν τιποτα απ την αλλη...διχασμένες προσωπικότητες..

Αναρτημένη εικόνα

#2990   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 31/01/2015 - 01:16

Εταιρεία του μεγέθους της Zagg (και μικρότερη να ήταν εδώ που τα λέμε) είναι ανεπίτρεπτο να λέει στον καταναλωτή δε με νοιάζει τι θα κάνεις, εγώ θέλω πίσω το προϊόν μου, στείλτο και πλήρωσε εσύ.

Να μη θυμηθώ ότι σε αντίστοιχη περίπτωση καθυστέρησης, η Incase όταν τους πήρα να τους ρωτήσω αν μπορούν να βοηθήσουν, μου είπαν κατευθείαν χωρίς να τους πιέσω ότι μου έκαναν refund και όταν τους είπα μετά από 10 μέρες ότι τελικά έφτασε, μου είπαν, κρατήστε το σαν δώρο από εμάς για την ταλαιπωρία σας.

#2991   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 31/01/2015 - 02:05

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει με το αμαζον. Είχε αργήσει κάτι να έρθει και το έστειλαν και δεύτερη φορά. Τελικά ήρθαν και τα δυο. Το δεύτερο το έστειλα πίσω και μου έβαλαν πίσω τα μεταφορικά...

#2992   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:enwsiths

Δημοσίευση 31/01/2015 - 04:49

Μολις παρηγγειλα και εγω την ZAGG HDX για το iphone 6 μου, οπως και την apple leather case σε χρωμα olive brown (την ειχα παρει και στο plus μου πριν το πουλησω και με ειχε βολεψει πολυ). Στο site της ZAGG ειχε επιλογη οταν επελεγες την ζελατινα που ηθελες: standard ή case friendly. Απο την στιγμη που το iphone θα το εχω σε θηκη παρηγγειλα το case friendly. Ελπιζω να μην αφηνει μεγαλα κενα...

#2993   1gen

1gen

iPH Member

• 340 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 31/01/2015 - 05:04

Στην δερματινη της apple σε περιπτωση που πεσει νερο/υγρο υπαρχει πιθανοτητα να μενει τιποτα λεκες;

#2994   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 31/01/2015 - 08:56

Με τετοια απαντηση πες τους κι εσυ οτι το εστειλες και αστους να περιμενουν.
Και πουλα το μου που μου χρειαζεται :ρ

#2995   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 31/01/2015 - 11:05

Γύρισα μερικές σελίδες πίσω αλλά δε βρήκα την απάντηση. Ποιό είναι καλό tempered glass για iPhone 6;

#2996   TrankLL

TrankLL

iPH Member

• 292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 31/01/2015 - 11:46

Γύρισα μερικές σελίδες πίσω αλλά δε βρήκα την απάντηση. Ποιό είναι καλό tempered glass για iPhone 6;

Αρκετά καλο είναι αυτο εδώ http://orzly.com/man...hone-6-4-7.html
Το έχουν και άλλοι εδώ στο forum και το έχω παραγγείλει και εγω. Το περιμένω απο βδομάδα. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες αν θες να το δεις. Δεν καλύπτει όλοι την οθόνη πάντως. Αλλά είναι ικανοποιητικό.

#2997   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 31/01/2015 - 11:54

Αρκετά καλο είναι αυτο εδώ http://orzly.com/man...hone-6-4-7.html
Το έχουν και άλλοι εδώ στο forum και το έχω παραγγείλει και εγω. Το περιμένω απο βδομάδα. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες αν θες να το δεις. Δεν καλύπτει όλοι την οθόνη πάντως. Αλλά είναι ικανοποιητικό.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν μπορείς ανέβασε μερικές φωτογραφίες ώστε να το δω όταν με το καλό σου έρθει.

Τελευταία επεξεργασία από: zarzonis, 31/01/2015 - 11:55

#2998   decadence

decadence

iPH newbie

• 61 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 31/01/2015 - 12:10

Αν θελει κανεις να αγορασει απο εδω http://www.iphonecaz...ame-bumper.html λιγο προσοχη γιατι παιζει προβλημα.

Την παραγγελια μου την εστειλαν Αμερικη στο portland και δεν απαντανε σε κανενα απο τα email που υπαρχουν σκορπια στο site τους. Μαλιστα στα 2 απο τα 3 ερχεται απαντηση "MAILER-DAEMON@s464.sureserver.com This mailbox does not have enough space to receive your message.". Ανοιξα dispute στο paypal και θα το κανω claim απο δευτερα.

#2999   TrankLL

TrankLL

iPH Member

• 292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 31/01/2015 - 14:03

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν μπορείς ανέβασε μερικές φωτογραφίες ώστε να το δω όταν με το καλό σου έρθει.

Αν δεν θες να περιμένεις εμένα για να αποφασίσεις μπορείς να το δεις εδώ: http://www.iphonehel...83#entry1649256 

και εδώ: http://www.iphonehel...36#entry1661213 

Θα ανεβάσω και εγώ όμως από βδομάδα.  :)

#3000   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 31/01/2015 - 15:22

Αν θελει κανεις να αγορασει απο εδω http://www.iphonecaz...ame-bumper.html λιγο προσοχη γιατι παιζει προβλημα.

Την παραγγελια μου την εστειλαν Αμερικη στο portland και δεν απαντανε σε κανενα απο τα email που υπαρχουν σκορπια στο site τους. Μαλιστα στα 2 απο τα 3 ερχεται απαντηση "MAILER-DAEMON@s464.sureserver.com This mailbox does not have enough space to receive your message.". Ανοιξα dispute στο paypal και θα το κανω claim απο δευτερα.

Ναι είναι λίγο "χαλαροί" στην επικοινωνία...Εγώ παρήγγειλα στις 25/12 και παρέλαβα χτες.

Στις 6/1 επικοινώνησα μαζί τους γιατί δεν έλαβα κάποιο mail ότι έγινε shipped. Zήτησα order status και μου απάντησαν μετά από 2 μέρες, δίνοντάς μου tracking url. Τέλοσπάντων, τουλάχιστον παρέλαβα.

Στο δια ταύτα, μου άφησε καλές εντυπώσεις, παρόμοιες με τον προκάτοχό της (για 5άρι). Σφιχτή εφαρμογή και η κάμερα καλύπτεται στο πίσω μέρος.

Συνοδεύεται από 1 σετ μεμβράνες (μπρος-πίσω), ένα πλαστικό stand για το τηλέφωνο και όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, 2ο κούμπωμα σε άλλο χρώμα.

Το μόνο αρνητικό, το οποίο δεν αφορά μεν τη θήκη αλλά επηρεάζει στην όλη εικόνα, η πίσω προστασία που δεν εφαρμόζει καλά στις γραμμές του τηλεφώνου και στο λογότυπο.

Συνημμένο αρχείο  IMG_0033.JPG   240,68KB   66 λήψεις Συνημμένο αρχείο  IMG_0034.JPG   261,96KB   62 λήψεις Συνημμένο αρχείο  IMG_0035.JPG   238,28KB   62 λήψεις

Θα τη χρησιμοποιώ σαν εναλλακτική της Air Jacket, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι (αν όχι η καλύτερη), από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος σε 6/6plus.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 36

0 μέλη, 36 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες